Şimdi Ara

2. El IBM ThinkPad Dizüstü Bilgisayar(Üstadlar Bir Bakarsa Sevinirim.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Şimdi benim elimde bir dizüstü bilgisayar mevcut ve bu bilgisayar kardeşim girdiği liselere giriş sınavında derece almasından ötürü verilen bir ödül. Kendisi bir semt yanımızda olmasına rağmen kazandığı okulu yatılı okumak zorunda ( fen lisesi ) ve bu doğrultuda kazandığı bilgisayar öyle boş boş yatıyor.
    Bende bunun burada daha fazla boş durması ve fiyatının iyice düşmesini engellemek için biraz geç bile olsa harekete geçmek istedim.

IBM ThinkPad
    intel celeron 2.40
    256 mb ram
    30 GB HDD
    Cd + Dvd Rom / cd writerlı
    ati radeon igp 330m ( 16 mb )
    IBM ThinkPad 1024*768 TFT LCD Ekran
    Modem
    Ses Kartı

Özellikleri bunlar gördüğüm kadarıyla ve sizlerden, bu tip bir makinenin tahmini 2. el fiyatını öğrenmek istiyorum. İlgilenecek ve bilgilendirecek herkese şimdiden teşekkürler. ( Tüm sürücüler mevcut. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 9 Kasım 2005, 1:59:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attım.
  • Bu forum sayesinde inanılmaz memnun kalarak kullandığım bir cep telefonu satın aldım ve yine bu forumdaki bilen kişilere rica ediyorum, mümkünse 1 dakikalarını ayırıp bana bu konuda fikir beyan etsinler.

Bana 2 gündür söylenen ve çevreden az çok görebildiğim bu makinenin satış fiyatının 800 ytl olduğudur. Bu fiyat doğru mudur? Elimde şu anda içlerinde 600 ytl ve 650 ytl olan teklifler vardır, bu doğrultuda teklif sunan arkadaşlara yanıt vereceğim.

Son bir not eklemek isterimki; İstanbul'da oturuyorum ve makineyi alacak insana 15 senelik işyerimizden, evime kadar heryeri bizzat gezdirip, güven konusunda tatmin edeceğimdir. :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.