Şimdi Ara

2. el harddisk aldım, girilen siteler hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygun bir fiyatta güzel bir harddisk vardı 2.el aldım, kurdum güzel de çalışıyo da, aklıma soru işaretleri geldi

bu kullanıcı bu harddiskde hangı sitelere girmiş nasıl bulacağım? nette yazan şeylerden birşey anlamadım registry falan demişler ama

• içinde olan şeyleri kimsenin ulaşamayacağı şekilde silmişse bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

içinde olan şeyleri kimsenin ulaşamayacağı şekilde silmişse bulamazsınız.

bilmiyorum ki işte naptığını firefox chrome falan kurulu, 5-10 tane klasik pc programları bırakmış bide okadar

napmam gerekiyor bulmak için
  • sanırım ergenin biri kullanıyodu pcyi
    lol oyunu vardı ilk işim onu silmek oldu akşam

ama konudaki sorumu hala cevaplayamadım
  • Recuva,recovery my files gibi programlarla geçmişteki bozulmamış verilere ulaşabilirsiniz.Sanırım zararlı sitelere girip girmediğine bakacaksınız,girmişse fotoğraflar görülecektir videolarada ulaşılabilir ama çabuk bozulurlar fotoğraf şeklinde görülürler girmiş olduğu sitedeki fotoğraflara ulaşılabilir bu şekilde nerelere girdiğine bakarsınız.Virüs ihtimalinden mi çekiniyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Aralık 2017; 3:42:20 >
  • evet zararlı şeyler çıkarsa hepsini sileceğim, recuva ücretsizmiş yapayım bakalım
    buarada girilen siteler klasörünü neden bulamadım hayret, googleye yazınca nasıl yapılcağı gösteriyorlar ama ben beceremedim. zararlı ve kötü siteler çıkarsa temizlik yapacağım

virüs çıkmadı, 2-3 tane tarama yaptım sorun yok. keşke gidip 0 alsaydım uğraştığım şeylere bak

@Cengaver53
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.