Şimdi Ara

2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
27.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim guvenlikcinin kizi uni okuyomus bende toshiba L755 14W vardi verdim ama kapaniyormus hep garanti içinde gidemiyormuş ders yapamiyormuş onun için masa üstü toplayabiliriz laptop falanda öyle birşey çıkarsa eğer göndeririz, soylenmez ama sürekli yardım ettiğim aile kizi ve ailesi için değer
  • P4 650 işlemcim var,çalışıyor,4ghz'de o.c'li kullandım,super pi 1m 36 saniyede biririyor.e4500 aldığım için boşa çıktı.
    Ddr400 512 mb ram var,çalışıyor,anakartım bozulduğunda ddr2'li anakart aldığım için boşa çıktı.
    Adanada elden teslim edebilirim,yoksa kargo alıcınındır.ss isteyen olursa ss koyarım.
  • Kardeşlerim merhaba;

benim evimin atölyesinde birçok bilgisayar malzemesi mevcut ama bunların çoğu muhtemelen talep karşılayamayacak kadar eskiler (mmx işlemci edo ram vs) ama şu an hatırladığım bir 107E monitörüm var phillips marka faal çalışıyor. kargo işini nasıl halledebiliriz bilemiyorum ama istanbul silivride oturuyorum ben. birkaç sata ve ide kablosu var bunlar kullanılmamış paketinde duran kablolar, floppy sürücü ve 1 adet cd rom var, eğer ihtiyacı olan bir arkadaşımız olurda bilgisayar toplamaya kalkışırsak aklınızda bulunsun, tek tek göndermeyi pek sağlıklı bulamadım ben, 5 liralık 10 liralık bilgisayar kablosuna ihtiyacı olan arkadaşlarımız o oturdukları yerdende temin edebilirler ama böyle birkaç sistem toplarsak çok daha efektif olabileceği kanaatindeyim, saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde bir koli kpss genel kultur genel yetenek kitabı var. istanbul maltepe'de oturuyorum. ihtiyaç sahibi birine elden verebilirim.
  • elimde casio saat var. kargoyu karşılayan ihtyacı olan birine hediye etmek istiyorum saat bu:
    http://www.casiosaatbayii.com/MTP-1308L-1A
  • Selamlar,

Kullanmakta olduğum

Omnibook xe3 notebook var.
    1 Gb işlemci 256 Mhz Ram li çok eski bir cihaz,

7 gb da Hdd si vardı ide arızalandı.

Elinde olup kendine lazım olmayan arkadaş varsa benim bu cihaza İDE HDD (10-20 kaç gb olursa önemli değil aleti kullanabileyim) ve DVD yazıcısı ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkürler.

E-Mail : cemalnacitolga@mynet.com.
  • Benim elimde 3tane bilgisayar toplayacak ve artacak olan tüm parçalar var tam sistem ekran dahil çalışıyor ama format yemiyor on yukleme yapıp başa dönünce yeniden do başa dönüp on yukleme başlıyor bursa içinde halledilecek biri varsa veririm elimde bir sürü malzeme var

• Helal olsun bütün yardımseverlere...

Ben Şanlıurfa ilçesinin bir köyünde öğretmenlik yapıyorum. Okula çorapsız gelen öğrenciler var. Yani anlıyacağınız eski 5-11 yaş arası kıyafet yollayabilirseniz aracı olmuş olurum.

Çalıştığım okula da kitap gönderebilirsiniz.

Bu arada bende de birkaç parça bilgisayar malzemesi var. Biraz bakmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.EagLe

Ulaş kardeşim benim elimde de kullanmadığım bilgisayar malzemeleri var.Gönderebilirim.Listesi şöyle.

1 adet Microsoft Multimedia Klavye
    1 adet Microsoft Optik Mouse+ Mouse Pad
    1 adet Asus Notebook Mouse ( sol tıklama yeri biraz tutukluk yapıyor)
    1 adet Toshiba&Samsung CD-RW/DVD rom
    1 adet Aver Media TV kartı (Analog) (AverTV 203)
    1 adet Airties Adsl 4 port modem

Bunları forumda üçe beşe satacağıma ihtiyacı olupta alamayan kardeşlerime hayrına senin aracılığınla ulaştırmak istiyorum.Ayrıca bu yardım kampanyası için teşekkür ederim.

Aver Media TV kartı (Analog) (AverTV 203) şu adna var mı?

• Merhaba,

Bende de şunlar var. İşine yarayacak olan alabilir.

1) Casper Marka Pentium 3 bilgisayar. çalışır durumda
    2) Arçelik marka siyah CRT 17 inç monitör
    3) Vw POLO 6N tablası

Ürünleri Ankara Gölbaşı Gazi Teknopark'daki ofisten teslim edebilirim. Ya da Ankarada yakın bir yerdeyse kendim arabamla götürüp bırakabilirim. Kargo olayı zor gözüküyor. Zira en kötü malın kargosu 10 TL den başlıyor.

Bu arada:

Elinizde eski, bozuk, kullanmadığınız, hurda cep telefonları varsa talibim. Bu telefonları tamir edip ya da yedek parça amaçlı kullanıp, ihtiyacı olan, yaşlı, fakir insanlara ücretsiz olarak veriyorum. Biliyorsunuz, yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlar dokunmatik 3G telefonlara ihtiyaçları yok , basit tuşlu telefonlar işlerini görüyor. Onların da sıfır piyasada 150 liradan başlıyor. Ben bu insanlara ücretsiz veriyorum. Şimdiye kadar 20 ye yakın verdim.

Telefon vermek isteyen varsa kargo ücretini karşılarım. Yada Ankara, Kırşehir ve Konya'dan elden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 6 Ocak 2013; 13:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: divrigiilkokulu

Helal olsun bütün yardımseverlere...

Ben Şanlıurfa ilçesinin bir köyünde öğretmenlik yapıyorum. Okula çorapsız gelen öğrenciler var. Yani anlıyacağınız eski 5-11 yaş arası kıyafet yollayabilirseniz aracı olmuş olurum.

Çalıştığım okula da kitap gönderebilirsiniz.

Bu arada bende de birkaç parça bilgisayar malzemesi var. Biraz bakmam lazım.

hocam okulun adresini gönderir misin? bazen denk geliyor göndeririz. 1 hafta önce söyleseydin, baya bir kıyafet vardı., afganlara gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: D.EagLe

Ulaş kardeşim benim elimde de kullanmadığım bilgisayar malzemeleri var.Gönderebilirim.Listesi şöyle.

1 adet Microsoft Multimedia Klavye
    1 adet Microsoft Optik Mouse+ Mouse Pad
    1 adet Asus Notebook Mouse ( sol tıklama yeri biraz tutukluk yapıyor)
    1 adet Toshiba&Samsung CD-RW/DVD rom
    1 adet Aver Media TV kartı (Analog) (AverTV 203)
    1 adet Airties Adsl 4 port modem

Bunları forumda üçe beşe satacağıma ihtiyacı olupta alamayan kardeşlerime hayrına senin aracılığınla ulaştırmak istiyorum.Ayrıca bu yardım kampanyası için teşekkür ederim.

Aver Media TV kartı (Analog) (AverTV 203) şu adna var mı?

malesef kardeş..

• Okulun adresi basit :)

Divriği İlkokulu numara:54 Divriği köyü Birecik/ Şanlıurfa

İnanın söylemeniz bile yeter çok teşekkür ederim.
  • hocam tamamdır. Şu yogunluk bir gecsin inşallah yardımcı oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

hocam tamamdır. Şu yogunluk bir gecsin inşallah yardımcı oluruz

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımızla...
  • quote:

Okulun adresi basit :)

Hocam bende bir üni. öğrencisi olarak küçük kardeşlerime yardım edicem ünide bunun için bir öğrenci klübü var oraya ilettim en kısa sürede toplayıp bana geri dönüş yapıcaklar.Bende size ürünlerin içeriğini yazıp gönderirim.Kardeşlerimin halinden çok iyi anlıyorum hocam bende.Yaşamayan bilemez.En kısa sürece sonuçlandırcam bu olayı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

quote:

Hocam bende bir üni. öğrencisi olarak küçük kardeşlerime yardım edicem ünide bunun için bir öğrenci klübü var oraya ilettim en kısa sürede toplayıp bana geri dönüş yapıcaklar.Bende size ürünlerin içeriğini yazıp gönderirim.Kardeşlerimin halinden çok iyi anlıyorum hocam bende.Yaşamayan bilemez.En kısa sürece sonuçlandırcam bu olayı hocam.

Çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi duyarlı insanları görünce duygulanmamak elde değil. İnsan köy okulunda yalnız olmadığını hissediyor sağolun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

quote:

Çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi duyarlı insanları görünce duygulanmamak elde değil. İnsan köy okulunda yalnız olmadığını hissediyor sağolun...

Hocam bugün tekrar arkadaşlar ile irtibat kurdum yaklaşık olarak 1 koli kıyafet ve kitap yardımı yapabilceklerini söylediler.Özel mesaj atarsanız adresi iletişim bilgilerini en kısa sürede ulaştıralım kardeşlerimize.

• Böyle bir konu açan, iştirak eden ve destekleyen arkadaşları tebrik ederim öncelikle. yeni sayılabilecek az kullanılmış kot pantolonlarım var, ihtiyacı olanlara nasıl gönderebileceğim konusunda bilgi verin yeter. kargoyu ödeyerek gönderebilirim. bunun dışında belirlenmiş bir ihtiyaç varsa satın alıp gönderebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasimpasa78 -- 1 Şubat 2013; 20:01:29 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.