Şimdi Ara

2. el ford ka alıyorum. Birkaç konu hakkında yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır aklımda 2. el bir araç almak vardı 10 bin liraya kadar. Malum öğrenci işi, az yaksın iyi kaçsın..
    206 düşünüyordum fakat işler aniden gelişti ve ford ka almaya karar verdim. Dün birkaç araç gördüm ve en sonuncusunu adam bugün pazara çıkarmasın diye anlaşıp kapora bıraktım. Bu hafta ford servisine sokup muayene ettireceğim ve motor yada şanzumanda ciddi bir sorunu yoksa almayı düşünüyorum. Tabi servisten gelicek olan bilgilere bağlı kararım.

Soruma gelecek olursak, bu benim ilk aracım olacak. Daha önce hiç 2. el araç alım yada satımı yapmadım. Hiç bir deneyimim yok. Aracın devir sürecinin nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varmı?

Yani tahmin ettiğim kadarıyla notere gideceğiz, anlaşma imzalayacağız. Ben parayı vereceğim. O aracı üzerime yapacak. Sonra?
    Araç Maltepe trafiğe bağlıymış. Trafiğe gidip ruhsatla ilgili birşeyler yapmamız lazımmış üzerime ruhsat çıkartmak için. Bunu ben yapabilir miyim? Adam istersen bana vekalet ver ben yapıyım dedi ama güvenemedim. Güvenmeli miyim? Kısacası önümdeki tüm süreç hakkında bilgim sıfır ve deneyimi olan birinin görüşlerine ve aydınlatmasına ihtiyacım var.

Saygılar..

• plakayı da trafik.gov.tr adresinden kontrol etmeyi unutma

aynı konular hakkında benim de bilgim yok, aynen senin bildiğin kadar biliyorum ben de detaylarını öğrenemedik bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 19 Nisan 2009; 21:35:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.