Şimdi Ara

2. El Fiyatları Düşer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar model yukselticez aracm 2010 linea focus almayı dusunuyoruz fiyatlar suan bana fazla geliyo acaba 1 2 ay içinde fiyatlarda oynama olur mu ?

Almayı dusundugumuz araç focus 3 titanium.

• Herkes aynı beklenti içerisinde ancak fiyatların düşmesinden ziyade bir miktar daha yükseleceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Herkes aynı beklenti içerisinde ancak fiyatların düşmesinden ziyade bir miktar daha yükseleceğini tahmin ediyorum.
    Bende düşcegini sanmiyorum artik.Mart'dan Sonra kademeli olarak artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Bende düşcegini sanmiyorum artik.Mart'dan Sonra kademeli olarak artar

Alıntıları Göster
    artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

artacak

Alıntıları Göster
    Şunu sormak lazım son 5 yılda ne zaman 2. el fiyatlarında düşüş oldu?

İşine geldiğinde ötv yi bahane eden, ötv ye zam gelmediğinde de eski araçları kakalamak için yeni modellerin fiyatını şişiren markalar ve bunlara destek olan yetkililer oldukça asla ve kat a.
  • Sizce düşer mi? 2015in girişinden itibaren hatta bazı markalar daha girmeden fiyatları güncellemeye başladılar. Zaten hiçbir 0 araç ötv yüzünden değerinde satılamıyorken bu dengesizlik git gide büyüyor. Araç alacaksanız elinizi çabuk tutun hem fiyatlar güncelleniyor hem de kışın bitmesine 1-2 ay kaldı önümüz bahar arkası bayram. Düşeceğini hiç sanmıyorum kısaca.
    Edit: şu dönemde elinde bol miktarda parası olmayınca yani maddi ihtiyacı kalmayıp ihtiyaçları lüksiyete yönelenler dışında kimsenin.sorunsuz arabasını satmamasından yanayım. Yapılacak en güzel iş 2012de temiz maddi imkanlar ölçüsünde lüx sayılabilecek bir araç almaktı kaçırdık. Artık elimizdekiyle idare edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 5 Ocak 2015; 13:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sıfırlara zam geleceği için çoğu kişi 2. el'e yönelecek fiyatlar aynı kalacak yada biraz daha artacak bence.
  • Sifir fiyatlari duser, ikinci eller hayatta dusmez bu memlekette :)
    Adam sanki garajda bekleyince arabasi sarap gibi daha kiymetleniyor saniyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Şunu sormak lazım son 5 yılda ne zaman 2. el fiyatlarında düşüş oldu?

İşine geldiğinde ötv yi bahane eden, ötv ye zam gelmediğinde de eski araçları kakalamak için yeni modellerin fiyatını şişiren markalar ve bunlara destek olan yetkililer oldukça asla ve kat a.

Alıntıları Göster
    2. elde fiyatlar düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLKOR

2. elde fiyatlar düşmez.

Alıntıları Göster
    hocam Mart sonuna kadar aldın aldın yoksa yaza doğru artar fiyatlar düşmez.
  • Dusecegini sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Sifir fiyatlari duser, ikinci eller hayatta dusmez bu memlekette :)

aynen öyle valla. bir de sistepme=istetme=işletme=>stepnesi dahi kullanılmamış olanların fiyatı en az 1000 tl artıyor. adam daha stepne yazmaktan bihaber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Sifir fiyatlari duser, ikinci eller hayatta dusmez bu memlekette :)

aynen öyle valla. bir de sistepme=istetme=işletme=>stepnesi dahi kullanılmamış olanların fiyatı en az 1000 tl artıyor. adam daha stepne yazmaktan bihaber.

Alıntıları Göster
    her arabaya 2015 de 10 bin civarı zam geldi. 2. ele de otomatikman 5-6 zam gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

her arabaya 2015 de 10 bin civarı zam geldi. 2. ele de otomatikman 5-6 zam gelmiştir.

Alıntıları Göster
    aksine kış çıksın hele bahar ayına bi girelim sen o zaman gör fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

aksine kış çıksın hele bahar ayına bi girelim sen o zaman gör fiyatları

Alıntıları Göster
    2010 yılının Mart ayında 2. arabamı almıştım. O zamandan bu zamana fiyatların düştüğünü hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigus

2010 yılının Mart ayında 2. arabamı almıştım. O zamandan bu zamana fiyatların düştüğünü hiç görmedim.

Alıntıları Göster
    yaza kadar akaryakıt fiyatları da böyle düşmeye devam ederse ikinci el patlar. almayı düşünenler havalar ısınmadan elini çabuk tutmalı.
  • Sıfırı düşmüyor ki 2. Eli düşsün
  • bu saate kadar düşmediyse yükselir.
  • araba alacaklar bence elini çabuk tutmalı. lakin ABD de birini sivrisinek ısırsa burada fiyatlar yükseliyo. fiyatların tavan yapması için her türlü bahane, vergi mevcut memleketimde. her geçen gün üstüne koyacağı için eğer niyet varsa acele edilmeli derim. zira gün geçtikçe zarar artacak.
  • 1 yıldır yani fiyatlar arttığından beri bu tür konuları görüyoruz, bayram geldi geçsin düşer, kış geldi geçsin düşer...fakat düşmeyecek ve artmaya devam edecek. Paranın değeri yok ki..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.