Şimdi Ara

2.el araçta görünmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2.el araç bakıyorum fakat aklıma birşey takıldı.mesela kaput boyalı veya değişik diyor ya da arka kapısı arka çamurluk vb. aynısı yazıyor.acaba bunlar değişiyor veya boyanıyor ise aracın şaselerinde yani direklerinde bir sorun olup olmamasını nasıl bilebiliriz.yani boyalı veya değişen parçanın olduğu yerde içeride başka bir sorun olup olmadığı nasıl anlaşılır.

• 3 kulhuvalla 1 elham okuyup istişareye yatıyorum ben
  • bir ekspertiz merkezine götürürseniz ve bu dediğinizi ustaya söylerseniz en ince detayına kadar bakıp size bilgi verir. tabi ekspertiz merkezi yerine iyi bir kaportacıya da götürebilirsiniz.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    ekspertiz yaptırınca herşey belli olur mu acaba.diyelim ki araç takla atmış bu raporda her parçasına kadar kesin belli oluyor mu.
  • görünmeyen bir şey olmaz, düzgün, işini bilen exper görür. zaten adamın işi bu
  • Sahibindende randevu uygulaması var. Oradan istediğiniz bir eksper seçin, tabi aracın sahibinin olurunu da alın. Sonra o eksperde buluşun. Zaten ücreti internet üzerinden ödeyeceğiniz için bir daha eksper ile ücret diyaloğunuz olmaz. Herşey tamam olup aracı da aldıktan sonra, yakın zamanda sahibindene ilana koyduğunuzda alırkenki ekspertiz raporunu da eklersiniz. Böylece daha fazla güven verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 28 Mayıs 2020; 17:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    kalitei bir ekspertiz merkezine gidip full paket seçerseniz size her şeyi detaylıca anlatırlar endişe etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Araç Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    2. EL ARAÇ TAVSİYESİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    çünkü çok görüyorum araçların kmsini değiştiriyorlar veya kazalı yeri söylemiyorlar korkuyorum birsürü para vericez bari sağlam olsun.bu sahibinden de 250 tl lik paket var onu alırsak herşeyi gösterir mi.hiç ekspertize gitmedim daha önce o yüzden fikrim yok.
    sahibindendeki paket hakkında fikrim yok, hiç kullanmadım. ama en düşük pakette bile temel olarak aracın kaporta aksamına bakılıyor.
    yani ekspertize girersek orjinal km falan çıkar değil mi.piyasa hiç yerinde durmuyor ki.adam satılmayan aracın fiyatını yükseltiyor.satılmıyorsa düşürmesi gerek bende anlamadım.teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
    birde ben dizel araç düşünüyorum 1.3 95 bg bunda km kaça kadar sorunsuz gidebilirim.alırken 80 90 bindeki araçları tercih etmem gerekir mi.yoksa az daha ekleyip 40 50 binlere mi bakmam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 29 Mayıs 2020; 11:35:7 >
  • Orjinal km için pttden sorgulama yapmak lazım. Onda bile bazı hileler dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar tarcanlar expertize goturun oturup cayınızı ıcın Sami abi bu ısın profudur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sami tarcan youtube :)
    Düzce onay oto youtube ;)

• Sami tarcan onay oto ıkısıde candır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    İstişare ile istihare farklı şeyler yanlız

hocam bu kadar korkmaya gerek yok. Biraz işim kolaylaşsın isterseniz, en fazla 10 yaşında, en fazla 100 bin km de, çok fazla sahip değiştirmemiş, galerici yada al satçıların eline geçmemiş, filoda, şirkette kullanılmamış, boyasız yad 1-2 parça boyalı araç bakın. Bu şekilde zararı minimize edersiniz.
    zaten beğendiğim araç modeli 2016-2017-2018 bu üçünden biri olacak km olarak zaten en fazla 50 60 bin olmasını istiyorum.fakat motor kaputu değişen falan diyor çünkü oralarda aracın şaseleri var zarar gelmişse belli olmaz alırız birde boşuna para veririz.benim korkum bu.pek araç alan birisi değilim genelde 4-5 yıl kullanırım almışken bir sorun olmasını istemiyorum.
    kaputu boyasız yada komple boyasız araç bakın, kafanız rahat olsun o halde
    onlarda hatasız diye fiyatı değerinden çok yükseltiyorlar.araç almak çok zor duruma geldi.peki bi ilanda arka kapı ve arka çamurluk boyalı demiş bu durumda en kötü sorunu ne olabilir acaba.pek anlamam bu durumlardan.
    boyada macun varsa, yada macun fazla ise sağlam kaza yapmış demektir. macun kötü yapılmışsa ilerde çatlar ve dökülür, yeniden boyatmak lazım. KAportacıya sorun, boyada macun ne kadar var, işlem var mı? çamurluk kısımında şase içinde kesme biçme ekleme var mı sorun. kaportacı sorun yok , kesme biçme yok, macun da az, yada boya macun işlemi güzel yapılmış derse sorun olmaz. satarken de rahatlıkla satarsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.