Şimdi Ara

2. El araçta ekspertiz raconu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayatımda ilk kez 2. El araç alacağım hafta içi.
    Satacak arkadaş hasar-kaza vs yok dedi ama konuşmaları nedense hiç güven vermedi.
    Araç İstanbul da, ben Ankara. Doğal olarak aracı da göremedim.

Gelir bakarsın, eksper sonrası alırsın aracı şeklinde anlaştık.
    Anadolu yakasında eksper baktım, sonra acaba Tarcanlara mi gitsek diye düşündüm.

Plaka sorgusunda bir şey çıkmadı, şasiyi istedim henüz göndermiş değil. İstanbul-İzmit arası benzinini veririm, eksper sonrası söylediğin gibi çıkarsa aracı satın alır seni de bırakırım dedim.

Kabul etmedi bu teklifimi. İstanbul da eksper mi yok, gelemem dedi.

Şimdi bu işte racon nedir? Mahalle arası bi ekspere dalıp, Allah’a emanet aracı almalı mıyım? Adam gelmediği için vazgeçeyim mi? Bildiğiniz bir yer varsa söyleyin, oraya mı gidelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeşil oto ekspertiz, Ümraniye pilot garage gibi işini düzgün yapan yerleri araştırıp bulun. İlla tarcanlar diye bir kural yok.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Adam YouTube da öyle bir anlattı ki, başka yere gitsem kandırılacak gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Adam YouTube da öyle bir anlattı ki, başka yere gitsem kandırılacak gibi hissediyorum
    İlla tarcanlara götürmek istiyorsan adamın arabasını alırsın çekiciyle getirir götürürsün. Adamın arabası hem yol yapacak hem kaza riski alacak o kadar yolun vakit kaybı var yolda lastik patlar yolda kalır ne uğraşıcak adam. İlla istiyorsan araştır çevreyi güzel bir sürü eksper var birisine götür.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Kabul etse çekiciyle de götürürüm araştırıyorum da önerilenlerin yüzlerce şikayeti var, şikayet sitelerinde

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    Ekspertiz işinde olumlu yorum kadar olumsuz yorum var. Genelde rakip firmalar birbirine böyle saldırı yapıyor. Tarcanların da çok olumsuz yorumu var alayı trolldür mesela.

• Adamın işi yok senin ayağına getircek sonra sen buna güven vermiyor diyorsun bide benzin parasını karşılarım diyorsun senin ayakçın mı var karşında bana böyle bir telefon gelse direk yüzüne kaparım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    O zaman satıcıysa adam gibi cevap verecek.
    Şasi diyince mırın kırın etmeyecek, servis bakımı var mı diyince kem küm etmeyecek. Boya-değişen var mı diyince 2. Sahibiyim eksper yaptırmadım, ben hiç boyatmadım demeyecek.
    Satıcı adam gibi cevap vermezse çağırırlar böyle ayağına, doğru düzgün Bilgi verdi de ben mi kuruntu yaptım.
    Haklısınız böyle cevap verene bende direkt kapatmalıyım telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

O zaman satıcıysa adam gibi cevap verecek.
    Şasi diyince mırın kırın etmeyecek, servis bakımı var mı diyince kem küm etmeyecek. Boya-değişen var mı diyince 2. Sahibiyim eksper yaptırmadım, ben hiç boyatmadım demeyecek.
    Satıcı adam gibi cevap vermezse çağırırlar böyle ayağına, doğru düzgün Bilgi verdi de ben mi kuruntu yaptım.
    Haklısınız böyle cevap verene bende direkt kapatmalıyım telefonu.
    Ozaman haklısınız konuda yazmamışsınız bunları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.