|
Bildirim
|
Sen de birkaç arkadaşınla hesap aç piyasayı düşür
![]() |
Ben her gün 250 tl düşüyorum ilanı. Satmak istiyorum çünkü :) Piyasaya göre uygun bile yazdım hatta ama arayanlar 2 bin 3 bin fiyat kırmaya çalışıyorlar. Anladığım kadarıyla bu fiyat düşürmeye çalışanlar da araba almak istemiyorlar. Bir arabayı temiz bulduysan bütçenin 500-1000 üstündeyse bile bir şekilde alırsın. 3-5 binlik farklardan bahsetmiyorum. Alıcı gerçekten alıcı, satıcı gerçekten satıcı ise orta yol bulunur. Ama maalesef öyle bir alışveriş pek yok ya da bana denk gelmedi..
|
2008 model Astra’ya 49500 isteyen gördüm ben bugün. Aslında böyle pahalı ilanları paylaşıp, ilan verenlere topluca yazıp dalga geçmek lazım.
|
Bence hergün 250 düşürmeyin düşebileceğiniz fiyatı bir kerede yazın veya yine şuan ki fiyatta bekleyin, favori ilanlarda hergün 250 düşüren birisinden araç almazdım son fiyatı görene kadar.
|
Hep 50 liralik mi aliyorsunuz
![]() ![]() |
Katılıyorum hocam.İstediğin aracı bulduysan , ilan sahibinin dediği gibiyse ve içine siniyorsa elbet anlaşırsın . Mesela kendimden örnek vereyim . takip ettiğim araç için fiyatlar çok uçtu.( 2-3 aydır izliyorum )
Muhtemelen diğer araçlarda da böyledir. Göz ucuyla clio'lara bakıyorum onlarda acaip pahalı. Sıfır araç fiyatına yakın fiyat yazan var. Şaka gibi... Baktığım aracın Piyasa fiyatı ile sitedeki ilanların fiyatı arasında 10-15 fark var. Size yazanlar gibi yazmaya tenezzül bile etmiyorum. Bende diyorum ki , bu site artık araç satışı için değil ( Büyük oranda hala sizin gibi aracını satmaya çalışanlar var. Ölücüler de var ) x aracı 80 se benim ki 85. Bu fiyattan satılırsa satılsın. Yoksa kalsın. Görücüye koyuyorlar aracı. Belki iyi niyetliler de var ama hiç mi değerleme sitelerine bakmıyorsunuz hiç mi piyasaya fiyat sormuyorsunuz. 3-5 deli yüksek fiyatlı ilan koydu, 40 tane akıllı peşinden gitti. Sanki sattılar, her gün aynı arabalara bakıyoruz. |
arz ve talebin buluştuğu yere piyasa denir.
bizim sitede 1+1 den bozma 2 odalı daireye tam 1 senedir 290 bin lira para istiyorlar. satabildi mi hayır. peki satmaya niyeti var mı bilmiyorum. satmaya ihtiyacı var mı emin degilim. peki bu onun yaptığı şeyin ahlaksız birşey oldugu anlamına mı gelir? bütün mesele bu işte. isteyen malına istediği fiyatı yazar. zorla mı satıyor. sen bilgisayarı açtıgında senin önüne bu adamın ilanı mı cıkıyor. sen girip sen şikayet ediyorsun? paran varsa git sıfır al. paran yoksa gelirinizi nasıl arttıracagınızı düşünün. İDDAA EDİYORUM. dolar bazında 2 el fiyatları son 5 yılda düşmüştür. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 22 Eylül 2019; 3:3:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 22 Eylül 2019; 13:24:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 22 Eylül 2019; 15:41:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 22 Eylül 2019; 19:0:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|