Şimdi Ara

2.El Araç Alırken Aracın Markası mı Yoksa Sahibi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabalarımı satmadan önce nerdeyse kusursuz hale getirip satan birisiyim.Ah almak istemiyorum.Sonuçta kul hakkı bana göre.En son arabama eski sahiplerinin vurdum duymazlığı yüzünden üstelik araç 99 model 98.000 binde olmasına rağmen 7.000 tl ye yakın para harcadım.Çevremde bazı kişiler satacağın arabaya boşu boşuna neden masraf yapıyorsun diye şiddetle eleştiriyorlar.O masraf yapmasın bu masraf yapmasın peki bu araba nasıl yürüyecek.Bazı modelleri soruyoruz kimi mükemmel kimi de sakın bulaşma diyor.Piyasada iyi bir bakımla 1950-1960-1970 model arabalar yürüyorsa hem de hiçbir problem yapmadan demek ki arabadan ziyade sahibinin tavrı önemli.Dünyanın en kaliteli araban olsun bakmazsan yürür mü?

    Tüm bunlardan yola çıkarak diyorum ki ARABA SORUNLU DEĞİL SAHİPLERİ SORUNLU

    Tabi bazı araçların kronik porblemlerini de unutmamak gerek.Benden tavsiye 2.el araç alırken arabadan önce sahibinin samimiyetine bakın.







  • Çoğu araç sahibi bakımını düzgün yaptırmıyor. Araba ne zaman yolda bırakırsa o zaman servise götürüyor. Bende aracımı satacağım zaman eksiklerini tamamlar öyle satarım. Yoksa içim rahat etmez.
  • Önce aracın temizliği sonra markası sonra sahibi.

    Bizde 265 binde ve 75 binde 2 araç var en genci 14 yaşında şimdiye kadar ikisinin masrafına 7 bin lira harcamadık.

    Birazda şans işi bu işler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Çoğu araç sahibi bakımını düzgün yaptırmıyor. Araba ne zaman yolda bırakırsa o zaman servise götürüyor. Bende aracımı satacağım zaman eksiklerini tamamlar öyle satarım. Yoksa içim rahat etmez.

    Aynen, hatta yarım depoda yakıtla beraber...
  • aynen katılıyorum hocam sahipler sorunlu sen aracın yağına suyuna bakma bakımını zamanında yaptırma araç bozulsun sonra gel bide bu araçlar sorunlu hiç iyi değil diye ahkam kes bu ülkede işler böyle yürüyor.
  • KAR ZARAR MANTIĞIYLA HAREKET EDİYOR NASILSA SATACAM ALAN ADAM YAPTIRSIN DER AMA YÜKSEK FİYAT İSTER TÜRK MİLLETİNİN HUYU İKİ YÜZLÜLÜK
  • Aracımın sağ ön kapısında matlık vardı. Arabada boya yok diye dokunmamıştım. Sonra o kapının değiştiğini öğrendim, ardından araç satılık olduğu halde gözüme battığından gittim boyattım. Tık dese servise gider araç, hiç ikilemem. Sorunun cevabına gelince, önce arabanın markası, sonra satıcı önemli. Sırf satıcı iyi diye sorunlu araç almam, sırf aracın markası iyi diye de gidip öküz bir satıcıdan araç almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 268 binde Opel Omega aldım.Sahibini sanayide rot başını değiştiriken buldum.Araç ilk günkü gibi pırıl pırıl.İçinde toz bulamazsın.Bütün aksamları çalışıyor.Kazası yok.Ama benim 87 binde aldığım arabanın eski sahipleri arabayı dökmek için yarışmışlar sanki.Arabanın plastik aksamını söküp evde küvette yıkamıştım.Çıkan toz ve pisliği görmeliydiniz.Ben markayı şu yüzden dedim.Bir araç bakıyorsunuz aman sakın bulaşma denilen araçlar piyasa da cirit atıyor.kimisi ben aldım ömrümü yedi,kimisi de gözün kapalı al ben şu kadar kullandım harika arabalar diyor.
  • Önce marka sonra sahibi önce sahibi olsa adam lada kullansa :)) yani önce araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tbiki marka önemli.Benim burda dile getirmek istediğim markası ne olursa olsun araç sahibinin aracına düşkünlüğü
  • Yakın çevreden geçmişini bildiğim ve aklıma yatan araba olursa ilk onu alırım . Yoksa zaten gerisi karışık , ömür torpusu bi iş. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse rover olsun temiz ve sahibine güven duyduysam alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.