Şimdi Ara

2. el araba ilanlarında altın sözler neler ve hangi sözler sogutuyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
4
Favori
58.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

o degilde, bazilari aciklamada direk cep tellerini birakiyolar, aradiniz mi hic?
    aradiktan sonra muhabbete nasil girisiyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    ARAÇ ORJINAL OLUP - EMSALSİZ TEMİZLİKTE - EN LÜX VERSİYONU 5.20.İA 150 BEYGİR OLAN MODELİDİR - DÖRT HAVA YASTIGI - DİJİTAL KLİMA - YOL BİLGİSAYARI - ABS - E S P - HIZ SABİTLEYİCİ - YAGMUR SENSORU - PARK SENSORU - FAR YIKAMA - ELEKTİRİKLİ CAM TAVAN - ORJINAL B M W ARAÇ TELEFONU - ELEKTİRİKLİ CAMLAR - ELEKTİRİKLİ AYNALAR - DİREKSİYONDAN KUMANDALI RADYO KASET 6.LI CD ÇALAR - DİREKSİYON AYARI - ÖN VE ARKA SİS LAMBASI - MONTANA DERİ DÖŞEME - ELEKTİRİKLİ ARKA PERDE - TARTARİNİ SIRALI L-P-G RUHSATA İŞLİ - ORJİNAL KM - TRİPTONİK VİTES - BOYA KORUMA - LASTİKLER VE ÇELİK JANTLAR YENİ - STEPNE TAKILMAMIŞ - ARACIN SATIŞI KENDİ ADIMIZA OLUP HEMEN SATIŞI ALINABİLİR - 26.07.2013 TARİHİNE KADAR TÜV-TÜRK ONAYLI - MASRAFSIZDIR KOMŞULARIMIZ *MERCEDES *B M W *VOLKSWAGEN *TOYOTA *HONDA *OPEL *PEUGEOT *CHEVROLET *KİA *SKODA *CITROEN

Bir galerinin ilanı özellik kısmı değişiyor ama bütün araçlarında aşağı yukarı bunlar yazıyor. Maşallah piyasada ne kadar "emsalsiz temizlikte" araç varsa bu arkadaşlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

FULL AKSESUAR ne demek ? Fabrikanın bu modele koyduğu her türlü özellik bu arabada var demek..Aklınıza gelen her şeyi düşünün..Sun Roof, deri koltuk, koltuk ısıtma, abs, asr, tekeree mekereee, ısıtmalı aynalar, 6 lı cd çalar,..Hız sabitleyici, navigasyon,v.s. v.s. peki FULL + FULL ne demek ? Fabrikanın koyduğu bütün aksesurlar var ayrıca onların hiç koymadıkları aksesuarları bile koydurduk..Onlarda var....Demek..Yol tıkandığı zaman hemen bir tuşa basıyorsun tavandan bir pervane çıkıyor...Araba helikopter oluyor...Al vatandaş..FULLL + FULLL kaçırma..bakın galerici ilanları hep böyle başlar...FULLL + FULLLL.. Ben akıllıyım ilanı okuyanlar hep aptal demek..Gerçek aptal ise ilana o saçma cümleyi koyan...neyse kimseyi kızdırmadan kesiyorum. Saygılarımla.

Şaka bir yana full + full eskiden şu idi:

1. Full: fabrikadan araba tüm donanımları üzerinde, dolu geldi.

2. Full: Bu araç için üretilen ek ücretle alınan aksesuarların tamamı veya tamamına yakınını aldım. (Tavan çıtası, port bagaj, bagaj taban kauçuğu veya bagajdan dışarı kayan raf, Full'ünü alsanız bile deri koltuk servis opsiyonu ve ek ücrete tabi ise o, Araç için özel satılan artiz jant varsa o... Sonsuza kadar uzar gider... Şimdi Full+Full Ford focus Titanium X paket alınca oluyor güya.

Alıntıları Göster
    aracın pert kaydı dışında bir kusuru yoktur. (daha ne olsun pert olmuş araç)
    Komple boyalı bunun dışında bir sorunu yoktur. (neden oldu kardeşim neden boyandı açıklasana)
    En kızdığım saçma sapan tekliflerle gelmeyin lafı nedir ölçüsü ? senin istediğin rakamı verince
    akıllı bir teklif mi etmiş olacak millet??

• quote:

Orijinalden alıntı: Nascimento

aracın pert kaydı dışında bir kusuru yoktur. (daha ne olsun pert olmuş araç)
    Komple boyalı bunun dışında bir sorunu yoktur. (neden oldu kardeşim neden boyandı açıklasana)
    En kızdığım saçma sapan tekliflerle gelmeyin lafı nedir ölçüsü ? senin istediğin rakamı verince
    akıllı bir teklif mi etmiş olacak millet??

Alıntıları Göster
    Keyfe keder boyalıdır, bir kaç parçada lokal boya var,acelem yok pazarlık için aramayın, ölücüler aramasın, ısrarla mesaj atmayın, bir de azarlayıcı bir tarzda bilgi yazanlar.Bulursam ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

Keyfe keder boyalıdır, bir kaç parçada lokal boya var,acelem yok pazarlık için aramayın, ölücüler aramasın, ısrarla mesaj atmayın, bir de azarlayıcı bir tarzda bilgi yazanlar.Bulursam ekleyeyim

Alıntıları Göster
    etek altı boya emsalsiz gibi kelimeler ilanlardan soğutuyor beni

Tavan haric boyali yazsa daha iyi olur

Lpg yeni takildi lafina uyuzum daha once aklin neredeydi

Ciziklerden boyali bir resim cek koy resmine bakalim gercekten oylemi

quote:

FULL AKSESUAR ne demek ? Fabrikanın bu modele koyduğu her türlü özellik bu arabada var demek..Aklınıza gelen her şeyi düşünün..Sun Roof, deri koltuk, koltuk ısıtma, abs, asr, tekeree mekereee, ısıtmalı aynalar, 6 lı cd çalar,..Hız sabitleyici, navigasyon,v.s. v.s. peki FULL + FULL ne demek ? Fabrikanın koyduğu bütün aksesurlar var ayrıca onların hiç koymadıkları aksesuarları bile koydurduk..Onlarda var....Demek..Yol tıkandığı zaman hemen bir tuşa basıyorsun tavandan bir pervane çıkıyor...Araba helikopter oluyor...Al vatandaş..FULLL + FULLL kaçırma..bakın galerici ilanları hep böyle başlar...FULLL + FULLLL.. Ben akıllıyım ilanı okuyanlar hep aptal demek..Gerçek aptal ise ilana o saçma cümleyi koyan...neyse kimseyi kızdırmadan kesiyorum. Saygılarımla.

2. Full: Bu araç için üretilen ek ücretle alınan aksesuarların tamamı veya tamamına yakınını aldım. (Tavan çıtası, port bagaj, bagaj taban kauçuğu veya bagajdan dışarı kayan raf, Full'ünü alsanız bile deri koltuk servis opsiyonu ve ek ücrete tabi ise o, Araç için özel satılan artiz jant varsa o... Sonsuza kadar uzar gider... Şimdi Full+Full Ford focus Titanium X paket alınca oluyor güya.

Alıntıları Göster
    km'si orjinaldir, baktırılabilir, dendiği zaman biraz güven geliyor açıkçası

bir de, fiyatı uygun yazıyorum diyenleri arama istediği geliyor.

abartılı fiyatlar yazan, kesinlikle pazarlık olmaz diyenlerden ise soğuyorum..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende plakayı kapatanlara saklayanlara sinir oluyorum.bunun net bir açıklaması var mı?.büyük bir mazereti.
    demek ki plakayı saklayarak bir ayıbı saklamaya çalışıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

bende plakayı kapatanlara saklayanlara sinir oluyorum.bunun net bir açıklaması var mı?.büyük bir mazereti.
    demek ki plakayı saklayarak bir ayıbı saklamaya çalışıyorsun

Alıntıları Göster
    ARACIMIZDA KASKODAN PARA ALMAK İÇİN ANLAŞMALI OLARAK HASAR KAYDI OLUŞTURULMUŞTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX35

ARACIMIZDA KASKODAN PARA ALMAK İÇİN ANLAŞMALI OLARAK HASAR KAYDI OLUŞTURULMUŞTUR

Alıntıları Göster
    Benimde hiç sevmediğim gıcık olduğum cümle '' Fazla söze gerek yok '' sanki arabayı beraber kullandık. Yazsana arabanın gelmişini geçmişini.

quote:

Alıntıları Göster
    NEFRET ETTİKLERİM
    keyfe keder boyattım
    keyfe keder satılık
    takas fiyatım farklıdır
    acil ihtiyaçtan satılık (sıfır aldığı aracı 1-2 aylıkken satarken)
    full+full (ama standart donanım)
    istetme si takılmadı bile
    sanruf
    aracın hangi donanım olduğunu bilmeyip full demesi
    tam dolu
    piyasası şöyle ama ben de böyle
    sadece şu saatler arası ara
    sadece uzun yolda kullanıldı
    yol kaplanı
    otoban canavarı
    tertemiz
    hatasız
    beyaz gelin (en nefret ettiğim bu; ne yani bindiğin şeyi benzettiğine bak :x ... )
    kmde şu kadar kuruş yakıyor (hangi tarihteki yakıt fiyatına göre)
    emsalsiz
    google'dan bulduğu resmi koyanlar
    mmi (mmi sadece audi de olur; mbde command, bmwde idrive )
    kalkit beyaz (mercedes te)
    ibiş beyaz (audi de)
    fiyatı bu ama şu kadarına kadar fatura kesilir
    kaza resimleri ciddi alıcılara gösterilir
    aşırı bir fiyat yazması
    kaparo istemesi
    karanlıkta foto çekmesi
    çektiği fotada kendi/hısımı olması
    ....

BEĞENDİĞİM
    aracın plakası açık halde fotoğrafı olan
    aracım alındığı tarihi (ikinci el aldı ise aldığı km'yi) yazması
    lpg taktı ise kaç kmdir lpgli kulandığı
    aracın donanımını tam olarak bilmesi ve yazması
    aracın fotoğrafını belirgin şekilde çekmesi
    aracı yakın zamanda sıfır olarak aldı ise faturası
    ortalama yakıt tüketimini göstren resim olsa da güzel olur
    kaza yaptı veya boya var ise kazalı resimleri de koyması
    ...

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

NEFRET ETTİKLERİM
    keyfe keder boyattım
    keyfe keder satılık
    takas fiyatım farklıdır
    acil ihtiyaçtan satılık (sıfır aldığı aracı 1-2 aylıkken satarken)
    full+full (ama standart donanım)
    istetme si takılmadı bile
    sanruf
    aracın hangi donanım olduğunu bilmeyip full demesi
    tam dolu
    piyasası şöyle ama ben de böyle
    sadece şu saatler arası ara
    sadece uzun yolda kullanıldı
    yol kaplanı
    otoban canavarı
    tertemiz
    hatasız
    beyaz gelin (en nefret ettiğim bu; ne yani bindiğin şeyi benzettiğine bak :x ... )
    kmde şu kadar kuruş yakıyor (hangi tarihteki yakıt fiyatına göre)
    emsalsiz
    google'dan bulduğu resmi koyanlar
    mmi (mmi sadece audi de olur; mbde command, bmwde idrive )
    kalkit beyaz (mercedes te)
    ibiş beyaz (audi de)
    fiyatı bu ama şu kadarına kadar fatura kesilir
    kaza resimleri ciddi alıcılara gösterilir
    aşırı bir fiyat yazması
    kaparo istemesi
    karanlıkta foto çekmesi
    çektiği fotada kendi/hısımı olması
    ....

BEĞENDİĞİM
    aracın plakası açık halde fotoğrafı olan
    aracım alındığı tarihi (ikinci el aldı ise aldığı km'yi) yazması
    lpg taktı ise kaç kmdir lpgli kulandığı
    aracın donanımını tam olarak bilmesi ve yazması
    aracın fotoğrafını belirgin şekilde çekmesi
    aracı yakın zamanda sıfır olarak aldı ise faturası
    ortalama yakıt tüketimini göstren resim olsa da güzel olur
    kaza yaptı veya boya var ise kazalı resimleri de koyması
    ...

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Alıntıları Göster
    Plaka kapatılması, Muhayyer kelimesi, Full+full muhabbeti ve Hastasına sözcüğü. Doktor mu len bu.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Plaka kapatılması, Muhayyer kelimesi, Full+full muhabbeti ve Hastasına sözcüğü. Doktor mu len bu.

Alıntıları Göster
    Triptronik lafını gördüğüm anda o ilan altın olsa kapatırım.Yahu kullandığın aracın vitesini bilmiyorsan senden araç alınmaz. (TİPTRONİK)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Triptronik lafını gördüğüm anda o ilan altın olsa kapatırım.Yahu kullandığın aracın vitesini bilmiyorsan senden araç alınmaz. (TİPTRONİK)

Alıntıları Göster
    105 beygir arabaya yer uçağı yazıyorsa alt f4
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

105 beygir arabaya yer uçağı yazıyorsa alt f4

Alıntıları Göster
    Az yakar çok kaçar var bir de

Orijinalden alıntı: jedi_master

Az yakar çok kaçar var bir de

Alıntıları Göster
    Mesaj ile sorulan soruları okuyup da cevap vermeyenlere uyuz oluyorum..
    Direk olarak o ilanda sahtekarlık olduğu anlaşılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Mesaj ile sorulan soruları okuyup da cevap vermeyenlere uyuz oluyorum..
    Direk olarak o ilanda sahtekarlık olduğu anlaşılıyor..

Alıntıları Göster
    sinanatasoy araba alacak adam açar telefonu sorar ben milletin eğlencesi değilim mesajla iskonto yapayım
    zaten telefonda pazarlık mesajla pazarlık ha birde üstüne araç başında pazarlık yıldırıyor insanı.
    Resim özürlüler: hiç resim koymayanlari bastan filtreliyorum zaten..aracin kokpit kismini net cekmeyenler ve gece resimlerine ayar oluyorum..
    Donanim: sanruf haric full diyenler..eksik veya yanlis bilgi yazanlar.
    Aracindan bihaberler: mercedes e2 paket diyip kumas doseme denmesi, mazda touring aratinca dynamic cikmasi.
    Diğer: kaputa saksı duşurulmesi..mesajlara cevap vermeyenler, arama sinirlamasi getirenler..ustani yaninda getir diyenler(sanane)..

Bazi alicilarinda israrla araci gormeden telefonda pazarlik yapmaya calismasi..aracin rayic bedeli 13 binse, 10 bine birakirsan gormeye gelirim diyenler..mercedes bmw alirken km sorun etmesi..ve 15-20 yasindaki aracta boyayi takinti haline getirenlerde ayri bir tez konusu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Bu mesaj silindi.
    Araç çizikten dolayı komple taklalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

Bazi alicilarinda israrla araci gormeden telefonda pazarlik yapmaya calismasi..

her internette gördüğü aracı görmeyemi gitsin yani pazarlık yapmak için.bu ne lahana turşusudur.telefonda araç anlatılır fiyat konuşulur anlaşılırsa adam kalkar gelir.

***İnsanlar uykudadırlar,Ölünce uyanırlar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: oprema

Bazi alicilarinda israrla araci gormeden telefonda pazarlik yapmaya calismasi..

her internette gördüğü aracı görmeyemi gitsin yani pazarlık yapmak için.bu ne lahana turşusudur.telefonda araç anlatılır fiyat konuşulur anlaşılırsa adam kalkar gelir.

Ben Erzurumdayım. Araç arıyorum internette, favori listemde 50 den fazla araç var. Şimdi hepsini tek tek görmeye gitmek için ne zaman, na para, ne de başka bir imkan bulabilirim. Fotoğraflar ilanlara daha ne diye konuluyor? Onca bilgi ne diye ilanlara yazılıyor? Üç aşağı beş yukarı aracı görmüş gibi olup, istenen fiyatı değerlendirebilmek için değil mi? Erzurum'dan İstanbula gidiş dönüş neresinden bakarsan bak diğer masraflarla 500 TL'yi bulur en iyimser tahminle. Bir iki gün konaklamak gerekirse 1.000 TL'yi gözden çıkarmak gerekir. Doğru dürüst anlaşma olursa bu 1000 TL ya alıcıya ya satıcıya kalsa daha iyi olmaz mı?

Ha şu da var, pazarlığı sevmiyorsa ya da istemiyorsa açıkça "Pazarlıksız fiyatımdır.!" şeklinde bir ibare düşebilir ilana.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.