Şimdi Ara

2.el araba alırken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa araba almayı düşünüyorum kısmetse bu pazar araba pazarına çıkacam. yalnız ilk defa alcağım için yanımda ne götürmem lazım diyelimki adamla anlaştım bu arabayı alcam dedik. sonrasında neler yapmam lazım . once noteremi gidilir. birde ben hafta içi çalıştığım için arabayı nasıl üstüne alırım hafta sonu bu işlemler yapılabilirmi.vekaletmi etmeme gerek.? alım satım sırasında nelere dikkat etmem lazım biraz anlatırsanız sevinirim. tşk.

• evt arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum daha once alan arkadaşlardan
  • mumkunse yaknlardan tanıdıgından arkadaşından al derim.pazara giderken kaportadan motordan anlayanla git.yada kendın gıdıyorsun aracı begendıysen serviste göstereceğini söyle.serviste belli bir ucret karşılığı herşeyıne bakıyorlar bılgısayara baglıyorlar fılan. Bazende para almıyorlar. En ıyısı begendıgın aracı servıse göturmek olur. Kapora verme tel no al servise göturelım de.Serviste bırsey cıkar istemezsın kaporanı vermez uyanıklar.
  • tşk. peki diyelim serviste temiz çıktı bundan sonra ne yapmalıyım evraklar vs. hafta içi çalıştığım için biraz zor olcak nasıl hızlı bi şejkilde çözerim bu olayı
  • tşk. ederim
  • temız çıkarsa notere gidiyorsun aracın temız evraklarını zaten satıcı alıyor ilgili yerlerden noterde devralıyorsun sonra trafıke gıdıyorsun galıba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.