GÜÇ KAYNAĞIM...http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32634_THERMALTAKE_Toughpower_XT__TPX-875MPCEU___875W__APFC__14_cm_Fan__Guc_Kaynagi.html
SİZDEN RİCAM GÜÇ KAYNAĞIMIN DA DOĞRULTUSUNDA 2 EKRAN KARTINDAN HANGİSİNİ ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ..???
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Güç kaynağında bir sorun çıkmaz ama MSI twin frozr II almanı öneririm eğer biraz daha bekleyebilirsen twin frozr III alabilirsin
1gb özel soğutmalı al yada 2gb özel soğutmalı al.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
875 wattlık power olmasına rağmen neden özel soğutmalı almamı tavsiye ediyorsunuz..bilgilenmek açısından öğrenebilirmiyim...
quote:
Orijinalden alıntı: eagleblack51
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
875 wattlık power olmasına rağmen neden özel soğutmalı almamı tavsiye ediyorsunuz..bilgilenmek açısından öğrenebilirmiyim...
Hocam özel soğutmalı olması parçanın serin çalışması için Ve EN ÖNEMLİ NOKTA...ALTINI Çiziyorum en önemli nokta... Power la bir alakası yok yani.Hızaşırtma yapsanda yapmasanda mümkünse soğutması en verimli modeli almanı öneririm
Mod yapmayacaksaniz (ki Twin Frozr olmuyor) 2GB kart almanizin hicbir getirisi olmaz cunku oyunlarda 1GB fazlasiyla yeterli bir bellek miktaridir.
Power'iniz bu karttan 3 adet calistiracak kadar gucludur. Ozel sogutmali model almaniz, ekran kartinin daha az isinmasina ve dolayisiyla daha az yipranmasina yardimci olur. Yani, ozel sogutma PSU ile alakali degildir, sadece kartin daha uzun bir sure sorunsuzca calismasini saglar.
2 gb lar konusunda biraz yanlış düşünüyorsun çözünürlük arttıkça belleğin daha yüksek olması gerekiyor ama fiyat performans konusunda 1 gb lık kartları almak çok daha mantıklı
güç kaynağı konusuna gelirsek
güç kaynağına göre ekran kartı alanıda ilk kez görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: emre37s
Fract4l
2 gb lar konusunda biraz yanlış düşünüyorsun çözünürlük arttıkça belleğin daha yüksek olması gerekiyor ama fiyat performans konusunda 1 gb lık kartları almak çok daha mantıklı
siz neye göre alıyorsunuz
quote:
Fract4l
arkadaşım şaka mı diyorsun..güç kaynağıyla ekran kartının nasıl alakası olmaz..bunlar birbiriyle iç içe performans vermiyorlarmı..güç kaynağı yetersiz bir ekran kartının ne önemi var..
quote:
Fract4l
Yanlis dusunmuyorum. 1GB, 2560x1600 gibi cozunurlukler icin bile yeterli bir bellek miktaridir.
Ayrica ekran kartini PSU'ya gore degil de neye gore yapmak lazim sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Fract4l
quote:
Fract4l
Yanlis dusunmuyorum. 1GB, 2560x1600 gibi cozunurlukler icin bile yeterli bir bellek miktaridir.