Şimdi Ara

2 Ekran kartı arasında kaldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 270 az para farkiyla daha iyi performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 270x 100 liraya değer. İnternetten alıcaksan aşağıda linklediğim asus ikisinden de daha iyi f/p oranına sahip.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP#genel-bakis
  • Peki çok fark olurmu 265 ve 270 arasında çünkü çok bütçem yok.İnternettende almıycam.Edirne mağazasından alıcam.265 BF3Ü 1280X1024 çözünürlükte 60 fps alırmı.Ramım 6GB olcak işlemcide ilk AMD Athlon İİ x2 265 prescessor sonrada ya fx x6 6300 yada fx x8 in 400 liralığı vardı ondan olcak
  • fx 8320 ve r9 270/270x al ama o monitörle fazla devam etme mümkünse full hd dvi/hdmi çıkışlı bir monitöre geç güç kaynağınada dikkat et kaliteli 500 watt en az almalısın
  • İyi bir monitör almalısın neden vga çıkışıyla ve düşük çözünürlükle pek hoş olmaz yani ekran kartına yazık dvi çıkışlı 23 inc monitor al ve en az 550-600 w psu alırsan daha iyi olur.

• R9 270 DırectCu II
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip.
  • Güç Kaynağı olarak 600watt +80 alıcam.Mönitörü ise değiştirmesem olmazmı.Birde 265 ve 270 arasında ne gibi farklar olur.Bana biri açıklayabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeddLE -- 20 Ağustos 2014; 15:38:31 >
  • Monitör düşük çözünürlüklü mutlaka değiş.Öyle kaliteli 600w ada gerek yok 408w verimlilikli psu ile fx6300 + r9 280 kullanıyorum.Ama almışken kaliteli almanda fayda var bütçe kısıtlı ise düşük alırsın diye diyorum.Tavsiyem direk 200r al kasayıda değişmiş olursun.

• ralarında teknoloji olarak büyük bir fark yok. ben r7 265 aldım gayet memnunum ama bütçe kısıtlıydı bende 100 lira daha vermem şahsen

bu arada aralarında en büyük fark MEMORY HIZ gibi geldi bana. onun dışında vRAM ler eşit, bit teknolojileri aynı seviyede directx teknolojileri aynı seviyede. ikisi de mantle destekliyor.

galiba bu 100 lira fark atan daha yüksek ekranlarda daha faydalı. benim gibi 19 inç falan kullanıyosan 2k falan uçmuyorsan ben ilkini öneririm. watch dogs high ultra 30 40 fps götürüyor med high da 60 lara vuruyor sen bilirsin yine de diğeri de güzel ama 100 liralık farkı koyan nedir bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

ralarında teknoloji olarak büyük bir fark yok. ben r7 265 aldım gayet memnunum ama bütçe kısıtlıydı bende 100 lira daha vermem şahsen

bu arada aralarında en büyük fark MEMORY HIZ gibi geldi bana. onun dışında vRAM ler eşit, bit teknolojileri aynı seviyede directx teknolojileri aynı seviyede. ikisi de mantle destekliyor.

galiba bu 100 lira fark atan daha yüksek ekranlarda daha faydalı. benim gibi 19 inç falan kullanıyosan 2k falan uçmuyorsan ben ilkini öneririm. watch dogs high ultra 30 40 fps götürüyor med high da 60 lara vuruyor sen bilirsin yine de diğeri de güzel ama 100 liralık farkı koyan nedir bilemedim

Teşekkür ederim zaten benim mönitörde 19inç.Fakat belki sonra yeni mönitör alırım.Yeni alırsam 265 yetermi.Birde vatanda %25 indirim olduğunda 270 375 liraya düşermi

• kesinlikle SAPPHIRE olur sorgu suali bile olmaz

tam 6 yıl sapphire hd 4550 kullandım fansız bir ekran kartı ve halen sapasağlam.

bu da harika kesinlikle bunu al saphire
  • öff Arkadaşlar babam ekran kartı olarak r7 260 sipariş etmiş bu ekran kartı nasıldır.fx x6 6300 işlemciyle kullanıcam.BF 3 ü ultrada kaç fps alır 50 olurmu.
  • Powercolor 270 almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Powercolor 270 almalısın.

Babam zaten 260x sipariş etmiş artık öbürlerini alamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omeko22

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Powercolor 270 almalısın.

Babam zaten 260x sipariş etmiş artık öbürlerini alamam.

Daha kargolanmadıysa iade ettir, yazık olmasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.