Şimdi Ara

2.Dünya savaşı ile ilgili Film ve Kitap önerin.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bora_T

Eğer Farklı Bir Bakış Açısıyla Okumak ve Öğrenmek İstersen Yani Bilgileri Çeşitlendirmek İstersen Bunlarada Bakabilirsin;

** Hitler'in Generalleri Konuşuyor-Alman Generallerinin Gözüyle Zaferlerin ve Yenilgilerin Nedenleri (2 Kitap) - Liddell Hart
    ** Hitler'in Sekreteri/Führer'le İkibuçuk Yıl (Melissa Müller'in İşbirliğiyle) - Traudl Junge
    ** Hitler'in Sığınağında Son Günleri (Bir Çocuk Askerin Tanıklığında Führer'in Son Günleri) - Armin D. Lehmann, Tim Carroll
    ** Bilinmeyen Hitler (Aytunç ALTINDAL)
    ** 2. Dünya Savaşı Tarihi 2 Cilt Takım - Liddell Hart

Nazi Hayranı Olduğum Düşünülmesin,Biraz Almanya Gözüyle Tavsiye Eder Gibi Oldu Bu Kitaplar Ama Savaşın Nedenlerini Perde Arkasında Yaşananları Kavramanda Fikir Verebilir,Olaylara Almanya Cephesinden Bakmakta da Fayda Var,En Azından Tek Bir Anlayışa Bağımlı Olmamak Adına Önemli.İsmini Kırmızı Renkle Belirttiğim Kitap II. Dünya Savaşından Ziyade Adolf Hitler'in Hayatını İrdeler Biraz Ağırdır Ama Keyiflidir,Sondaki II. Dünya Savaşı Tarihi Adeta Ansiklopedidir İçinde Ayrıca Haritası Falan Vardır Ama Şu An İçin Piyasada Bulamayabilirsin,Sanırım Ekim-Kasım Gibi Yeni Baskısı Çıkacak

sağol dostum güzel öneriler olmuş bu kitaplar dışında önerebileceğin başka kitaplar varmı
    Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad

• Bende araştırıyorum,çalıştığım yerde (reklam gibi olmasın ama) Y.Kredi kültür yayınlarının standı var orada araştırıyorum konuşuyoruz devamlı y.kredi kültür yayınlarından olsun olmasın farklı alternatifler bulur öğrenirsem paylaşırım elbette,benimde II. Dünya savaşına merakım var (tarihsel bir konu anlamında),diğer arkadaşlarda kitap önerilerinde bulunurlarsa gerçekten faydalı olur.

2.Dünya savaşı ile ilgili Film ve Kitap önerin.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 7 Eylül 2009; 2:26:09 >

• şebeke diye bir kitap var bulabilirsen al...içinde belgelerle ww2 nin siyonist yahudiler tarafından çıkarıldığı belirtiliyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

1.30 saat evvel National Geographic kanalın da 2.Dünya savaşı ile ilgili çok güzel bir belgesel vardı tekrarını izlemeni öneririm

bunu yazmak için girmiştim. harika belgesel
  • pearl harbordan hiroşimaya bu kitabı mutlaka okuyun ben okudum japonlara hayran kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Kardesler takımını izle.10 bölümlük dizi seklinde. Yada hitler in yükselişi filmini.(rise of hitler)

Hitler:The Rise of Evil o filmin adı arkadaşım.
    Savaş sahneleri pek fazla yok.Genel olarak Adolf Hitlerin konuşmaları vs. yer alıyor.Güzel filmdir ama baya bir uzun sıkıcı gelebilir

1.dünya savaşıyla ilgili o kitap
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.