Şimdi Ara

2.dönem Açık Liseye Geçmek vs Okul Değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisiyim Anadolu olduğuna bakmayın Meslek Lisesinden farkı yok şu Nitelikli Niteliksiz olayından sonra bozmuş okul ben buraya 11 de nakil aldırmıştım yazın okul değişecektim normalde daha iyi bir okula gitme lüksüm vardı hala var.Ama belki son sene düzelme olur diye bir şans daha vereyim dedim zaten son sene diye... 3 ay oldu okullar açılalı ve bu 3 ay resmen Ölüm gibi geçti Sınıfta birbirine Silgi atan Mandalina kabuğu atan mı dersin Küfür Hakaret havalarda uçuşuyor Derste gürültü çıkaran mı dersin Sigara içip okulu kokutan mı dersin Kahkahalarla gülen mi dersin Halay çeken mi dersin ne ararsan var Hocalara gelince öyle ahım şahım değiller zaten bir Edebiyatçısı var 5 saatin 5 ini dolu dolu işliyor Sözelci gibi muamele yapıyor sınıfa.İngilizceci desen 4 saatin 1 ini bırakıyor o da Triplere gire gire.Dincisi bile 2 saati dolu dolu işliyor anasını satayım.İdare desen Sakala karışıyor.Telefonları topluyor.Kıyafet serbest değil.Benim yerimde başkası olsa tırlatırdı herhalde.Şimdi dönemin bitmesine malum 1 ay var.Normalde Okullar açıldıktan 1 2 hafta sonra ben bugünleri gördüğüm için açığa geçmek istiyordum Aile izin vermedi sonra ben Zaman geçtikçe düzelirler falan dedim.Kayıtlar bitti.Ama günler geçtikçe ben de bittim.En son O kadar bunaldım ki Okul değişmek falan istedim Ailem kabul etti Okulu bile belirledik ama ben sonra vazgeçtim yine toparlarlar falan dedim.Ama yok aynı tas aynı hamam ve 2.dönem Mezuniyetiydi Projesiydi Devamsızlığıydı Ivırıydı Zıvırıydı Uğraşmak istemediğimden Açığa geçmek istiyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Okul mu değiştirmeliyim Okulumda devam mı etmeliyim Açığa mı geçmeliyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şuana kadar geçmediğin kabahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa temel lise geç açık lise sınavlarina zaman harcamazsın temel lise obp isini yuksek tutar

• Ne diyorsun reis sen bu durumda olsan ne yapardın ?

• Nasıl gidiyor peki Memnun musun şuan ?

• Kütüphane falan veya bir kurs merkexine gidiyorsan sıkıntı olmaz bence ben geçersem o açıdan sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum

• Bende ümraniyede bir anadolu lisesindeyim 2. dönem acığa gecebiliyor muyuz var mı böyle bir sey?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mangalc17 kullanıcısına yanıt
    geçiliyor üalden geçmiştim ben de

• boringdiary kullanıcısına yanıt
    kral gercek adın ne belki tanıyorumdur seni

• mangalc17 kullanıcısına yanıt
    Tuana

• Ben 11. Sınıfın 2. dönemi geçmiştim. Okul pişmanlıktır. Aöl sınavları aşırı kolay oluyor. 3-4 gün çalışarak +95 yaparsın ingilizce de iyiyse

• Aynı sorunu başkalarının da yaşadığını görünce sevindim yazdıklarinın hepsini yaşıyorum sadece sabrediyorum 5 ay dayanabilsem bile aklimı yitireceğimi düşünüyorum gerçekten bahane gibi olmasında çevremin beni aşağıya çekiyor amk sınıfında bir tane mi ders çalışan olmaz 12.sınıf olmuşsun 9.sınıf çocuğu gibi tahtaya çıkıp 7 kişi son ses müzik açıp halay çekiyorlar sınıfta çalışanları gorerek cildiecaeyeurm dcsnmxancdwjegeji4hrheue
    Hocalar desen bi ayrı daha sınav sistemini bilmeyen hocamiz var çocuklar öss ye ne zaman gireceksiniz diyor inanilmaz..
    Eşit ağırlık olupta foruma girip oha rakiplerime bak bunlarla sınava girecem deyip moral bozanlar varsa bu yazımı okuyun ve RAHAT OLUN gerçekten mal,beyinsiz çok 2m kişi girse konuyu açan arkadaşla benim bahsettiğim tiplerden 1milyon kişi vardır içiniz rahat olsun.

• Senin yaşadığını yaşayan bir sürü insan var öyle düşün dostum çok takma kafana olmadı arkadaşların dediği gibi açığa geçersin ama 1 dönem için değmez bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.