Şimdi Ara

2. DEFA BURGMAN ALDIM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_71726333/tm.htm

Arkadaşlar 2 sene önce edinmiştim 2 sene bindim en son hışır oldu sağlam pek yanı kalmadı birisine sattım sonra bir yerde temizini yakaladım aldım alalı 3 hafta oldu 900 km yol gittim zenon far var pire gibi fırlıyor ..Ön rüzgarlıktaki Atatürk silüeti ve imzası acayip cıks duruyor buna ayrı hasta oldum ismine yakışıklı koydum motorun :D Çok az benzin yiyor devirinde kullanılır ise 15-20 kuruş arası..

Ekleme 5000 liraya yakaladım bunu..Şu an aramız yağ bal :D

2.  DEFA BURGMAN ALDIM :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 13 Ocak 2015; 18:17:48 >

Orijinalden alıntı: forumnik

valla 5000TL ya burgman mı var, resmen bedavaya almışsınız. hayırlı olsun. Bunu ben de düşünüyorum yeni kasasını. Konforu selesi falan nasıl uzun boylu biri için sıkıntı olur mu?

Boyun 2.20 değilse gayet yeterli hocam.. Konfora gelince burgmanler sınıfının en konforlu motorudur buna binen bir daha taksiye binemedi.. Yeterince kalıplı motor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

kaç model bu? Benim komsuda var çok temiz. Adam her gun cilaliyor. Bmw aldi. Simdi satmak istiyor. 9000 Tl dedi. 2007 400 cc burgman

2004 hocam eğer 2007 is dediği fiyat bence iyi..

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • _____________________________
    uzaylıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

Orijinalden alıntı: hachiko

http://forum.donanimhaber.com/m_71726333/tm.htm

Arkadaşlar 2 sene önce edinmiştim 2 sene bindim en son hışır oldu sağlam pek yanı kalmadı birisine sattım sonra bir yerde temizini yakaladım aldım alalı 3 hafta oldu 900 km yol gittim zenon far var pire gibi fırlıyor ..Ön rüzgarlıktaki Atatürk silüeti ve imzası acayip cıks duruyor buna ayrı hasta oldum ismine yakışıklı koydum motorun :D Çok az benzin yiyor devirinde kullanılır ise 15-20 kuruş arası..

Ekleme 5000 liraya yakaladım bunu..Şu an aramız yağ bal :D

Hayırlı olsun çaktırmadan konunu hortlatayım bari
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

maaşallah

Nazar değmez inşaallah
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • keşke benim olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.