Bildirim
2 Clear Şampuana Çocuğunuz , Kardeşiniz için Futbol Topu Hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
çaya çorbaya limon der gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geçen sene bu setten almıştım yine n11 den 30 liraydı hatta. Şampuanlar skt geçik gelmişti sonradan, fark etmiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon geçen de 50 TL ye 4 adet sattı. Burda amaç top ile göz boyamak kanma ey ölücü kardeşim
Ben amazondan dün aldım 8 adet tanesi 11 ₺ geldi fakat 200/50+120/25₺ kupon kullanarak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şampuanların son kullanma tarihi yoktur hocam, toz deterjanlar da aynı şekilde, hatta kozmetik ürünlerinin büyük bir kısmının da son kullanma tarihi yoktur, bı nedenle üzerlerinde sadece üretim tarihi yazar, son kullanma tarihi yazmaz
çocuğa top alacaktık iyi denk geldi :) sağolun
-
Konunun nihayet faydalı olmasına sevindim 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu topu istegelsin kampanyasıyla almıştım, idare eder çok iyi değil çok da kötü değil ama kötüye daha yakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41BFF371C -- 7 Kasım 2020; 17:24:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X