Şimdi Ara

2 BLENDER SETİ ARASINDA KALDIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 model arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

http://www.hepsiburada.com/braun-mr570-patisserie-multiquick5-blender-seti-p-MTBRMR570PATIS?wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.blender&gclid=CIzkqPOus8gCFYsEwwodjDYPfg
    Braun MR570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti
    182 tl rende ve hamur çırpmak için ayrıca plastik aparatı var ama çırpma teli çok ince sorun yaşayanlar varmış

http://www.hepsiburada.com/philips-hr1372-90-700w-blender-seti-p-MTPHHR1372?productId=mtphhr1372&categoryId=22003
    philips HR1372/90 700W Blender Seti
    bu da 170 tl ama 15 tl ind. çekim var 155 tl ye geliyor.(BUGÜN SON) bunun da çırpma teli çok inceymiş.

aslında çırpma teli şöyle çift ve kalın olanlardan arıyorduk ama bulamadık maalesef bu markaların.
    http://www.hepsiburada.com/arzum-ar-1016-prostick-1000-cubuk-blender-seti-mercan-p-MTARZARA1016ME?productId=mtarzara1016&categoryId=22003
    Arzum AR-1016 Prostick 1000 Çubuk Blender Seti
    100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartlavyer -- 8 Ekim 2015; 20:11:08 >

• sırf diğerlerine nazaran uzun olduğu için electrolux'un blenderini aldık. ancak her yönü ile çok memnun kaldık. fiyatı biraz daha pahalı ancak fazlasıyla memnun kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

sırf diğerlerine nazaran uzun olduğu için electrolux'un blenderini aldık. ancak her yönü ile çok memnun kaldık. fiyatı biraz daha pahalı ancak fazlasıyla memnun kaldık.

http://www.teknosa.com/urunler/120020194/electrolux-ultramix-pro-estm-6400-blender-seti

teşekkürler hocam tavsiyen için. pcye geçince bi bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anneme blender alacağım. Gördüğüm kadarıyla kullananlar Philips'ten pek memnun değiller. Fiyat o kadar yükselince motor gücünün de yükselmesi lâzım.
    Öncelikle yerli markalara bakıyorum. Internet'te fazla detaylı bilgi yok bu cihazlarla ilgili. Sanırım kadınlar kullandığı için böyle. :)
    Yarın birkaç yerde incelemeyi düşünüyorum. Şimdilik Fakir Andora alacak gibi görünüyorum.
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    ben tersine philips ten genel olarak memnunlar diye gördüm. marketlerde bunların tanıtımlarını yapan bir arkadaşım blender ütü gibi aletlerde motor gücünün çok da önemli olmadığı söyledi. elektrik süpürgesinde ara demişti mesela motor gücü. marka ve kullandığı parçalar daha önemliymiş.
  • Akıllı düşününceye kadar deli oğlunu everir. Şimdi doğrayıcı ile blender'ı ayrı almayı düşünüyorum. Homend Robocop'ın çalıştırma düğmesi dokunmatik olduğundan rahat olacağını ve annem daha çok doğrayıcı kullanacağından ikisinin ayrı olmasının daha iyi olacağı kanısındayım. Haznenin cam ve 900cc olması da güzel yanı. Ayrıca Homend'in müşteri memnuniyetiyle ilgili okuduğum yorumlar da beni bu markaya yöneltti. Blender hususunda ise henüz karar verebilmiş değilim. Annem çırpıcı ucu olursa daha iyi olur diyor. Gereksiz malzeme de almak istemiyorum. Önceki Braun set güzeldi. Yine Braun düşündüm fakat birkaç parçadan oluşan modelleri düşük kalite gibi, pahalı olanları da çok kalabalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Akıllı düşününceye kadar deli oğlunu everir. Şimdi doğrayıcı ile blender'ı ayrı almayı düşünüyorum. Homend Robocop'ın çalıştırma düğmesi dokunmatik olduğundan rahat olacağını ve annem daha çok doğrayıcı kullanacağından ikisinin ayrı olmasının daha iyi olacağı kanısındayım. Haznenin cam ve 900cc olması da güzel yanı. Ayrıca Homend'in müşteri memnuniyetiyle ilgili okuduğum yorumlar da beni bu markaya yöneltti. Blender hususunda ise henüz karar verebilmiş değilim. Annem çırpıcı ucu olursa daha iyi olur diyor. Gereksiz malzeme de almak istemiyorum. Önceki Braun set güzeldi. Yine Braun düşündüm fakat birkaç parçadan oluşan modelleri düşük kalite gibi, pahalı olanları da çok kalabalık.

benimki de mikseri fazla kullandığı için onu tek olarak ayrı mı alsak diyor. senin gibi homend için bozulunca birebir değiştirdiğini vs iyi şeyler duydum, daha sonra face sayfasına girdim şikayetler baya artmış garanti konusunda özellikle gelip almaları kısmı. bi incele istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikâyetlere bakarsak hiçbi şey alamayız. Yalnız Fakir ve birkaç markada daha dişlilerin plastikten olduğunu ve sıyrıldığı yazmışlar. Hatta pahalı markalarda dahi bu ve benzer sorunlar var. En iyisi kullanıcı yorumlarına bakarak performansı iyi iki ayrı alet almak. Satıcı arkasında durmazsa başka bir tane daha alınır.
    Annemin yekpare gövdeli Braun blender'ı güzeldi. Özleyeceğiz kendisini.
     2 BLENDER SETİ ARASINDA KALDIM YARDIM

Gövde tek parça olduğu için doğrayıcının üstüne oturtarak kullanılıyordu.

Kaliteli bir şey almak için araştırma yapmaya devam edersem şunu alabilirim:
    www.bumutfak.com
    Sanayi Tipi Fimar El Blender / MX-25 ücretsiz kargo
    http://www.bumutfak.com/Fimar-El-Blender,PR-15.html

Teknosa'nın sitesinde baktığım modellerden Tefal, Philips, Fakir, Arnica, Vestel, Korkmaz Türkiye'de ; Braun Polonya'da, Bosch Slovenya'da, ötekiler Çin'de ürettiriyor. Modellere göre üretim yapılan ülkeler değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Ekim 2015; 14:35:53 >

• Daha fazla düşünmemek için demin için şu doğrayıcıyı satın aldım:http://www.kliksa.com/urun/homend-2101-robochop-cam-hazneli-dograyici/900153559

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Ekim 2015; 18:14:22 >
  • ya valla sanki milyarlık alet alıyoruz da araştır araştır nereye kadar :)
    güzele benziyor aldığınız ürün bıçakların çapraz olması üsttekilerin kesimini düzgün yapar diğerlerinde 3de2si dolduruluyor çünkü haznenin. Hayırlı olsun size.
    Ben hb ya braun için mesaj atmıştım sizin stoklara ne zaman girer 20 tl lik çekim diğer satıcılarda kullanılmıyor diye belli olmaz dediler bugün eklemişler ürünü 200 tl, diğer satıcı 180 e satıyor kdsjkjf :)
  • www.akakce.com gibi bir siteden fiyat araştırıp alın.
  • tabi hocam oaraya da bakarım ama hb bildiğin uyanık çıktı, 20 tl lik çek var dedim diye diğer satıcının sattığı fiyata 20 tl koymuş öyle fiyat eklemiş herhalde.
    200/50 uygun çek bulursam onu alırım yine de tabi
  • Kesinlikle braun tavsiye ediyorum bu konuda üstüne yok başka modelini 3 yıldır kullanıyorum canavar gibi maşallah

• teşekkürler öneriler için.
  • Arzum AR1016 yerine motoru daha güçlü olan Arzum AR1014 düşünebilirsiniz. F/P açısından başarılı bir ürün.

Ben evimde Arzum Blendart kullanıyorum ki canavar gibi alet maşallah!!

• Bunlar hep amatör ürün olduğu için plastik parça kullanılıyor anladığım kadarıyla. DeWalt, Makita gibi markalar mutfak aletleri yaparsa alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

Arzum AR1016 yerine motoru daha güçlü olan Arzum AR1014 düşünebilirsiniz. F/P açısından başarılı bir ürün.

Ben evimde Arzum Blendart kullanıyorum ki canavar gibi alet maşallah!!
    http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/arzum-ar171-blendart-multi-blender-set-P21848790?cid=604001&gclid=CjwKEAjwnf2wBRCf3sOp6oTtnjYSJAANOfhe_otT-fgkVrkOAN8gZoSSzcfKbjkiXGyUmTaUmjvt8RoCBsbw_wcB

arzuma bu kadar para vermem hocam braun alirim onun yerine

• Aldığım doğrayıcı geldi. Hacmi yeterli ve rahat yıkanır. Boşta denedim, ses seviyesi iyi. Anahtarı dokunmatik gibi düşünmüştüm de değilmiş. Kapak hafif eğri kalıyor, azcık bastırınca çalışıyor. Üstünde ve kılavuzlarda 10 saniyeden uzun kullanılmaması tavsiye ediliyor. Zaten uzun süre aralıksız çalıştırmak verimli olmuyor. 3-5 saniye süreyle çalıştırınca daha iyi doğruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Aldığım doğrayıcı geldi. Hacmi yeterli ve rahat yıkanır. Boşta denedim, ses seviyesi iyi. Anahtarı dokunmatik gibi düşünmüştüm de değilmiş. Kapak hafif eğri kalıyor, azcık bastırınca çalışıyor. Üstünde ve kılavuzlarda 10 saniyeden uzun kullanılmaması tavsiye ediliyor. Zaten uzun süre aralıksız çalıştırmak verimli olmuyor. 3-5 saniye süreyle çalıştırınca daha iyi doğruyor.

bu ne hız, dokunmatik derken basılı tutunca çalışıyor öyle değil mi? sen tersini mi anladın yoksa? en iyi elma gibi şeylerde belli olur hepsini eşit doğruyor mu onu dene bence

• UPS Kargo sağolsun.
    Ben üstündeki yuvarlak alan dokunmatik zannettim. Dış taraftaki büyük kapağın altında çok küçük bir anahtar var. Haznenin üstüne oturtulan şeffaf kapağın üst tarafındaki dört çıkıntıdan birisine denk geliyor. Kapak hafif eğri oturuyor, çok az bastırınca çalışıyor. Tabi yine de kullanımı rahat olacak gibi. Performansını birkaç gün sonra pide içi hazırlarken deneyeceğim inşâallah. Bu tür ürünlerin internet'te incelemesi olmadığı için de küçük bir inceleme hazırlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.