Şimdi Ara

2 bilgisayar ve internet bağlantısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı güzel ayarlayamadım kusra bakmayın.
    Benim sorum şu ; evde 2 bilgisayar var . birisinin modemi kendisine ait diğerini ise TTnete 2 mb 6gb kablolu modemli internet başvurusunda gelen modem var.Kendi bilgisayarıma ttnetin modemini kurdum ve ertesi gün internet bağlandı fakat diğer bilgisayarın modeminde hala internet yok yanıp sönüyor sürekli. bu 2 bilgisayarı nasıl aynı anda internete kavuşturabiliriz yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler

• iyide sizin kaç tane telefon hat çıkışınız var,nasıl iki modemıde internete bağladınız?Şayet iki farklı hattınız varsa 2 de farklı üyeliğiniz olması gerekır.Paralel falan çektiysenız biri internete bağlanıp diğeri bağlanmıyorsa modemınızın donanım ayarlarında problem olmuş olabilir,kullanım klavuzunda detaylı anlatım olacaktır ona bakın...Diyelım kı modemde problem yok oyleyse pc nizin ağ ayarlarında problem olmuş olabilir...Benım fikrim 2 modemıde 2 pc de ayrı ayrı deneyın neyde problem olduğunu kesın anlarsınız.Şayet diğer pc diğer modemle internete bağlanırsa problem modemdedir yok bağlanmazsa sorun diğer bilgisayarın ağ ayrlarındadır, tekrar ev veya küçük iş yeri ağı kurdan yerel ağ bağlantısı yapmanızı öneririm!!!
    Yayın için 2. bilgisayar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.