Şimdi Ara

2 bilgisayar arasında kaldım. (Dell vs Monster) Hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7577-intel-core-i7-7700hq-8gb-1tb--128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-156-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-fb70d128f81c-p-HBV000009FDXO?magaza=Hepsiburada

https://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize2.aspx?id=485474&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.W0u9pHNRU0N

Monster 450 TL daha pahalı. 128gb ssd daha fazla ve işlemcisi 8. Nesil. Bunun için 450 TL daha fazla vermek mantıklı mı. Bir de ısınma sorunu felan olur mu? Hiç kullanmadım ikisinide. Yardımlarınızı bekliyorum

2 bilgisayar arasında kaldım. (Dell vs Monster) Hangisini almalıyım ? 2 bilgisayar arasında kaldım. (Dell vs Monster) Hangisini almalıyım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Monster 4700 lira.

8. nesil işlemci 5-6 FPS falan farkettiriyor.

Dell malzeme kalitesi daha iyi diye biliyorum.

Monster daha şık bence.

256gb her türlü daha iyi.

İkisinin de teknik servisi rezaletmiş öyle duydum.

İkisinin de kronik sorunları mevcut internetten okuduğumca. Teknoloji zaten şans işi.

Sadece Dell'i gördüm. Arkadaşımda var. Baya ağır oluyor bu bilgisayarlar. Fan çıkışı falan güzel yerde. Monster'dan daha az sesli.

Teknik servisinden korkmasam Monster alırdım şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    HDD yok onlarda 1tb hdd takınca 5.050 TL oluyor. 450 TL daha pahalıya geliyor. 450 TL için değer mi monster almaya ?
  • dell tercih edersen eğer 180 watt sarj adaptörü istemeyi sakın unutma 120 watt gönderiyolar çok ısınma ve güçte ikan şarjda düşüş olayı varmış.
    karşılaştırma istersen eğer oyun için 6-7 fps arası bi değişim olur monster daha fazla verir.
    işlemci gücü isteyen uygulamalarda yüzde 20lik bir performans artışı sağlar 8. nesil.
    Sonuç olarak sen kullanacaksın hangisi içine sinerse onu tercih et aynı segment bilgisayarlar.
  • NightWolf18 N kullanıcısına yanıt
    Oynadigim oyunlar genelde lol fifa 18 gta 5 bunlar icin pek bir fark olmaz sanirim ? Sizce ?

• Dell 7577 kullandim asiri isiniyor alma derim laptopun klavyesini kullanamiyordum harici klavye takip kullaniyordum dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leoga66 L kullanıcısına yanıt
    Dell aldim isinma sorunu sarj yuzunden oluyormus galiba. 130w mi sizin sarj degisim yaptinizmi

• bende bu iki bilgisayar arasında kaldım hatta alternatif olarak Acer vardı i7 7700hq+1050Ti ve çok daha uygun fiyata gittigidiyorda 4040 TL ye geliyordu (2 hafta önce) ve Lenovanın i7 1050ti modeli ama acer in casperden farkı yok ön yargısını kıramadım listemden çıkardım. bir çok model baktım ettim beynim yanacaktı hepsinde bir kusur vardı. Lenovo hakkaten güzel duruyordu videolarda filan ama gel görki son iki şık ama ücreti tam istediğim igib olmadı 5000 bin bandının altına inmedi. Dell de ise sizin bahsettiğiniz bu modeli çok bekledim bir indirim daha olsunda bunu kesin alayım diye ama olmadı. Tabi bu sırada monsterede bakıyorum i7 8. nesil işlemci olması beni en çok etkileyen kısım oldu. ama haddinden fazla kötü yorum okudum. bir arkadaşım bir kaç hafta önce almış ve onun tavsiyesi üzerine bende monsterde kesin karar kıldım ve indirim bekledim hepsiburada indirim oldu şuan devam ediyor olması lazım %8 indirimle 4600 e geliyor üsteliik taksitli. Bunu görünce hemen aldım. 13 Temmuzdan beri bende kurulumu filan yaptım herhangi bir eksikle karşılaşmadım yani eksik yüklenen sürücü filan olmadı. Ürün performans olarak harika denilebilir. Ekranıda bence gayet güzel mat ips ama renkler filan gayet güzel. Mesela ben Android emulatör kullanırım buda daha çok işlemciyi yorar. Bende i5 toshiba vardı onda android emulatör açıp bunun yanında clash of clans açtığımda en fazla bu şekilde 3 tane emulatör ve clash of clans hesabı açıyordu başkada bir şey yapamıyordun bilgisayarda acayip kasıyordu. Bu bilgisayar da 4 tanesini açıyorsun rahatlıkla başka işlem yapabiliyorsun hatta 2 tanesi açıkken arkada birde call of duty en yüksek ayarda oynuyorsun banamısın demiyor. Yani performans olarak gerçekten çok güzel. Dell kullanmadım performasnsı nasıl bir şey diyemem kıyaslama yapmam doğru olmaz. Ama gel gelelim kasa kalitesine ben beğenmedim kasa kalitesini çok ucuz plastikten yapılmış gibi öyle taş gibi bilgisayar diyemiyor insan bunun yanı sıra fan sesi çok fazla çıkıyor rahatsız ediyor gayet şekilde. ben gece açık bırakıyorum maalesef sesi rahatlıkla duyabiliyorum. çift fan olması oyun bilgisayar olması filan diyorum ama bu ses ömür boyu çekilir mi bilmiyorum. Bazı arkadaşlar normal durumda fan sesi sıfır hiç duyulmuyor demişler yorumlarda şimdi onu diyen arkadaşlara sormak istiyorum çalışmayan bir fandan nasıl ses çıkmasını bekliyorsunuz ki :))) Normal durumda çalışmıyor fan o sebeble rahatlıyor insan ama belli sıcaklıktan sonra çalışıyor bazen kafa tırmalıyor. bilgisayarda bildirim ışığı falan filanda yok şarja takıldığını anlayamıyorsunuz tuşların aktif olmadıklarını anlamıyorsunuz filan ama bu çok sorun değil kişiden kişiye göre değişir.

Memnunmuyum evet şimdilik memnunum ama terettütlerim var. Kasa kalitesi eğer iç malzemelere de yansıdıysa uzun yıllar götürmez gibi ve fan sesi olayı. Diğer laptoplarda nasıl acaba kullanan arkadaşlar varsa bizi aydınlatırsa memnun olurum. Şuan halen test ediyorum hiç belli olmaz geride verebilirim ama bir yandan da bu özellikleri bir arada başka markada bulmak istersem üstüne çok rahat 1000 tl daha koymamız lazım. Zor seçim benim tavsiyem MONSTER al beğenmezsen geri iade et. 15 gün koşulsuz iade hakkı var. Sonuç olarak işlemci çok daha performanlı bir işlemci. Herşeyi oyun amaçlı düşünmemek lazım bilgisayar da ekran kartı oyunlarda ön planda geri kalan herşeyde ön planda olan işlemcidir.

Edit: Dell aldım dediğinizi sonradan gördüm. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benimde aklım halen dell 'de değil dersem yalan olur. Hayırlısı bakalım bir hafta daha kullanayım bir sıkıntı çıkarsa ide ederim ama etmeyecek gibi duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukutuleyl -- 18 Temmuz 2018; 11:37:14 >

• Merhaba,
    bence şanşını DELL den yana kullan çünkü belli bir marka ve ürünleri de gayet iyi.Hatta aşağıda ki ürünü de incelebilirsin.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-7577-fb70d128f161c-ci7-7700hq-16gb-128ssd-1tb-gtx1050ti-4gb-P235914959
  • sportmenus58 S kullanıcısına yanıt
    8hgb ligini aldim bunun

• sukutuleyl S kullanıcısına yanıt
    4.600e aldim iki uc gun once. Su an 4.400 e dustu :/ hepsiburadada ama diger sitelerde 5300 felan. Alacaksan iyi bir firsat n11 dede 16gbligi 5300e dusmus gozukuyor. Fan sesi bunlardada fazla ama oyun bilgisayarlari icin normalmis. Daha once hic kullanmamistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.