Bildirim
2 bilgisayar arasında en hızlı veri aktarma işlemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
birinin harddiskini al diğerine tak olmazmı böyle -
biri laptop :/ -
msnden atmayı densen.. ben alt kattaki kuzene msnden film atıyorum.. aynı ağda olduğu için gayet hızlı gidiyor -
aynı modemden nete bağlanıyosan msnden gönder en hızlı öyle gider -
evet msn deneyebilirsin aynı modemden oldumu çok hızlı oluyor zaten
bende bi ara laptop (vista) pc(xp) lan kurup oyun oynamaya çalışmıştım
vista sürekli engelliyordu , oyun oynanmıyordu
ama en sonunda hiç değilse() veri aktarmayı başardım
ethernet kablosuyla işimi gördüm , vistanın tüüümmmm güvenlik dalgalarını iptal ettim , bi kaç bağlantı ayarı daha yapmıştım olmuştu -
uzaklığa bağlı olarak firewire diyecem arkadaşım firewire ve ethernet ağlar en hızlı seçeneğin -
taşınabilir harddiskten başka yolu yokk bende denedim o veri aktarım kablosu ile olmuyoor
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
bir sürü dosya var aktarılacak. aynı ağda lakin biri xp diğeri vista. görmüyorlar ağda birbirlerini. arkadaş demişti çift taraflı usb mi ne nerde bulunur nasıldır?
-
sokacam bu bilgisayara. internet kablosunu taktım görmüyor . yalnızca yerel diyor laptop kabloyu taktığım halde. tatile gitmeden önce çalışıyordu. arkadaşla oyun oynamak için kablosuz geçici ağ kurmuştım alakası olabilir mi
-
kabloları değiştirdim. şuan laptopdayım internet baya iyi çalışıyor. diğerinde ağ kablosu takılı değil-bağlandı bilmemkaç mbps diyor tekrar takılı değil diyor. gitmiş kablo -
ikisinde de gigabit ethernet varsa gigabit bir cross kablo gayet hızlı olur, değilse 100Mb lik ethernet ile yaklaşık 10MB ile atabilirsin
ben dizüstünün hdd sini masaüstüne takmıştım, istersen deneyebilirsin, çok zor değil -
bilgisayarlara radmin kur istediğin veriyi bidosyadan diğerine aktarır gibi aktar
üstelik bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROTOVATÖR -- 30 Ocak 2009; 21:21:22 > -
flass bellek yokmu hiç? -
Vistanın birsürü abuk subuk güvenlik önlemleri var kapatın gitsin. oyun oynayamıyordum kapattım düzeldi. zamanında yapmıştım ama şimdi tam hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. güvenlik duvarı ayarlarındandı sanırım. işletim siteminin ne kadar güvenlik önlemi varsa kullanıcı hesabı denetimi, güvenlik duvarı, güncelleştirmeler... kapat hepsini hepside sinir bozucu şeyler. sağlam bi antivir kur yeter de artar bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 30 Ocak 2009; 22:04:13 > -
2 pc arası ağdan en yüksek hız olarak 80 mbit gördüm saniyede.. -
bende geçecem masaüstünden laptop a bu msn bilgisi çok yaralı oldu cok saolun beyler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X