Şimdi Ara

2 bağdaştırıcı dan öncelik seçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela birinden web kullanıcam diğerinden diğer işleri nasıl ayarlayabilirim?
    mesela;
    ilk wirelessdan baglanıp sonra 3g yi baglarsam hep 3g yi kullanıyor tüm bilgisayar
    ilk 3gden baglanıp sonra wirelessdan baglanırsam gene sürekli 3g yi kullanıyor
    amacım wireless stabil degil 3gden işlerimi halledicem

• makavel1 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattğınızı tam çözümleyemedim ama siz glba pc de belirli bir wifi sinyaline öncelik vermek istiyorsunuz değil mi eğer öyle ise pc niz hangi işletim sistemini lıllandığını söylerseniz size yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır öyle değil şimdi bir wifiden birde 3g avea jet den baglanıyorum, şimdi 3g kotalı ama stabil, wifi ise sınırsız ama arada gidip geliyor o yüzden işimi programlarımı 3g den web browseri wifi den kullanmak istiyorum
    İki ağ bağdaştırıcılı cihaz biraz salaklaşır ama şu opsiyonu bir dener misiniz?
    wifi kapalıyken 3g bağlantısı ağ ayarlarında gelişmiş tcp/ip ayarlarından arabirim ölçüsüne 2 değeri verin. iş programınızı çalıştırın. Daha sonra wifi yi aktif edip tcp/ip ayarlarında arabirim ölçüsüne 1 değeri verip web browserden nete girmeye çalışın.
    Bu arabirim ölçüsünde küçük değer öncelik anlamına geliyor.
    Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCP Türkiye -- 28 Ocak 2014; 15:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

İki ağ bağdaştırıcılı cihaz biraz salaklaşır ama şu opsiyonu bir dener misiniz?
    wifi kapalıyken 3g bağlantısı ağ ayarlarında gelişmiş tcp/ip ayarlarından arabirim ölçüsüne 2 değeri verin. iş programınızı çalıştırın. Daha sonra wifi yi aktif edip tcp/ip ayarlarında arabirim ölçüsüne 1 değeri verip web browserden nete girmeye çalışın.
    Bu arabirim ölçüsünde küçük değer öncelik anlamına geliyor.
    Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler denicem

• Merhaba bu işlem işe yaramadı malesef hala ikiside baglıyken herşeyi 3g den kullanıyor
    çift ethernetli bir pc'de denemiştim, tam stabil olmamakla birlikte çalışıyordu aslında. bu durumda wifi'yi stabil hale getirmek en doğru yol gibi görünüyor.
    internette ufak çaplı bir araştırma yaptım ancak net bir çözüm göremedim. net browser ayarlarında "bağlantı seçme" opsiyonu olsa her şey ne kadar kolay olacak oysa
    bir çözüm bulduğunuzda burada paylaşamızı rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.