Şimdi Ara

2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU
    ÜRÜN FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.

Merhabalar. Yeni aldığım EVGA FTW3 ULTRA 3080 ekran kartına yeterli olmaz düşüncesiyle 1000W lık bir psu almıştım. Tez canlılık edip acele ettiğimden boş yere almış oldum. Sonradan gereken değerler açıklanınca 750W ın yeterli olduğunu gördüm. Bir kere almış bulununca yenisini takayım kullanayım dedim. Eski power supply dolayısıyla boşa çıktı. Ürün henüz 2 aylıktır. Vatan bilgisayar'dan alınmıştır. 22 ay daha garantisi var. Kargo ücreti tarafıma aittir. Üründe herhangi bir çizik, sorun, problem kesinlikle yoktur. Orjinal kutusu, poşetleri, kullanılmamış vidaları, faturası mevcuttur. Yurtiçi kargo ile gönderim ücreti bana ait şekilde, aras kargo ile gönderim ücreti alıcıya ait olacak şekilde gönderebilirim. Sürat veya MNG kargo ile hem sizin hem de benim akıl ve ruh sağlığım açısından gönderim sağlayamıyorum. Antalya(Gazipaşa), Antalya(Alanya)'da elden teslim edebilirim.

2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU2 aylık COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı PSU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba fiyat Takip, son fiyatı PM den yazablrmsnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.