İkinci el olarak kutu ve fatura olmadan almıştım.
8pin kablolardan biri eksikti farklı bir powerın kablosunu taktım sıkıntısız çalışıyor. Yani toplam 4 tane pcie 8 pin güç çıkışı var sıkıntısız.
24 pin kablosunu sonradan farkettim, işlem yapılmış. Büyük ihtimalle sistemde 2. power olarak kullanıldı. Buda mining için kullanıldığını gösteriyor.
Sata kablosunu taktığımda sistemin açılmadığını farkettim. Vektron bilişimi arayıp seri numaradan kontrol ettirdiğimde 2021 Vatan çıkışlı olduğunu garantinin devam ettiğini yardımcı olabileceklerini söylediler. Paketleyip gönderdim power da problem yok sata kablosu bu powera ait değil diyerek geri göndermiş vektron bilgisayar. Aldığım bilgisayarcı farklı bi powerın sata kablosunu vermiş. Sata ihtiyacı için 1 adet molex-sata dönüştürücüm var onunla kullanıyorum.
Sonuç olarak kendi sata kablosu yok(1 adet molex-sata dönüştürücü vereceğim), 8 pin ekran kartı güç girişinden biri farklı ama sıkıntısız çalışıyor. Fatura kutu yok ama vektron sağolsun garanti konusunda yardımcı oldu test etmiş oldum.
Garantiye göndermeden farklı bi 850w power aldım. Şuan elimde 2. power olarak kaldı.
Eksik olan 8 pin kablonun yerine eklenen 2. 8 pin kablo.
Orjinal 8 pin kablo.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.