Şimdi Ara

2 aydır oynadığım mobil oyun ve Türkler hakkındaki izlenimlerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
15.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gercekten senin gibi insanlari sosyal hayatta kimse seviyor mu merak ediyorum. Eskiden sayiniz bu kadar cok degildi. Son 10 yilda arttiniz. Şu kendinizin yaşayamacağı her konuya, kıskanıp "CSB" yazanlarla ayni tiplersiniz. Sana 2 tavsiyem var;

1-) reelde soyleyemeyecegin bir seyi anonimken de soyleme (ornegin yukarida yazdigin "ü bündün büzü nü")

2-) eğer reelde de soyleyebiliyorsan, tavsiyem vazgec bu huyundan, insanlara surekli negatif enerji saçıp, onları aşağıya çekmeye çalışırsan çevrendekiler senden uzaklaşır ( çevrende biri olduğunu da sanmiyorum da, neyse...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 28 Ocak 2019; 22:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABİ LUTFEM CSB OLSUN AJJSJAJSJAJ ADAMLARİN OYUNDA GİRDİKLERİ TRİBE BAK"TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZMİS.SON ASKERE KADAR SAVASCAZ" AJHSUAJAJSJSJSSJ ABİ BLOKLA BENİ LUTFEN.

• Ben hiçbir oyunda türküm demiyorum, diyemiyorum pek umrumda da değil açıkcası. Türküz desek ya başak geçecekler oyun boyunca veya takım 4 kişilikse 3'ü alıp başını gidecek ufo gören masum köylü gibi diktiri çekecekler veya bile bile türk dedik diye kurşun manyağı yapacaklar.

Kaldıki PUBG'de 3 idiot arap USA dedim diye kurşun manyağı yaptılar. Hepsinin annesi ile akraba olmak durumunda kaldım. Orta seviyenin üzerinde ingilizce biliyorum. Özellikle takır takır küfrederim ingilizce olarak.

Türkler ile oyunda oynamam. Sevmemelerine hak veriyorum. Oyunlarda bile çakallık, kurnazlık, üçkağıt derdinde türkler. Eksik kalsın. Hiçbir kötü amacı bile olmayan espriyi bile oturma organı ile anlayan ve sebepsiz yere klanlardan atıldığım zamanları bilirim. Türkler atıyor. Beyin fakiri ve ergen sürüsü çoğu.

• sadece oyun dostum çok fazla şeyapma
  • Türk insanı gerçekten çok saldırgan ve kaba evet doğru buna çok ve çok kez şahit oldum.

Çarşıda bile gezemiyoruz geceleri , keko grupları dolu herkesi bıçaklarız salak salak insanlar dolu.

Hepsine lanet olsun
  • Oyunun fena reklamını yaptın kardeşim 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne sacma konu turkiyeden oyun oynayarak turkleri izlenim yapiyor cik sokaga bak

• Şu Fatih'in, Yavuz'un, Süleyman'ın, Osmanlı'nın Torunlarınada bakın hele
    Benim ırkıma dil uzatanın önce dilini koparmak lazım...

Tüm Dünyanın, Savaşların, Dinlerin, bir oyundan ibaret olduğunu sanan birisi çıkmış,
    Şu ASİ-L kanı taşıdığı halde, boktan bir oyunla tüm psikanalimizi çözümleyip, kendi soyundan utandığını söylemiş yüzlercesi ise peşinden gitmiş

Madem Soyunuzdan/Irkınızdan utanacak kadar zavallısınız,
    Daha ne diye oksijenini soluyorsun bu Vatanın,
    Daha ne diye gölgelenirsiniz bu Al bayrağın altında,
    Madem öyle varın gidin o çok sevdiğiniz ve hayranlık duyduğunuz Dünyayı/Mazlumları sömüren o kan emicilerin dizlerinin dibine.

Ve evet Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur
    Çünkü şu dünyada barışı huzuru misyon edinen, mazlumun yanında olan/olmaya çalışan bir başka Müslüman bir millet yoktur...
    Ne çabuk unuttunuz Kurtuluş savaşını Çanakkaleyi
    Vatanınızı parça parça bölüp yiyenler, o aşığı olduğunuz kibarlıkla metheylediğiniz kan emici zalimler değilmiydi onlar...

Yazıklar olsun!
    Bu sözüm Dili varıp bu tür alçakça şeyleri yazanlara değil,
    Bu tür yazıları gördüğü halde sessiz kalanlara...

• klan oyunlarını pek sevmem ama öyle bir anlattın ki indirip oynayasım geldi. anlattığın özelliklere gelince önceleri bu durumun eğitimle ilgili olduğunu düşünürdüm ama geçen sene iki pilotun kavgasını dinleyince düşüncem değişti. kanımızda var bu bizim galiba. kendimde de gözlemliyorum bu durumu malesef. çıkışta görüşürüz diyordu pilotun biri diğerine. kabin içi anonslarında sevişir gibi konuşan adamlardı bunlar.
  • sen hangi millettensin onu söyle.
  • ben de marvel şampiyonlar turnuvası oynuyorum ve bir Türk ittifakındayım, gayet de güzel bir ortamımız var. küfürsüz, saygılı ve yardım sever. senin o yabancı ittifakta bahsettiğin her şeyi ben türk ittifakında görüyorum.

evet birçok türk ittifakı da var; resmen çocuk gibiler, hani şu lisede bazı çocuklar vardır, size sataşırlar, siz döversiniz ve siz dövdükçe size ağlayarak küfretmeye devam ederler ya işte aynen öyleler. küfürler, aşağılamalar ve bayağı konuşmalar havada uçuşuyor. rezillik.

ancak kendi ittifakım da dahil, ki ben küfrü ve hakareti yasaklamıştım, girdiğim ittifaklarda bunu görmedim. yani bu biraz da ittifak lideri ile alakalı bir durum bence. sizde lider o liseli çocuklardan biri olunca böyle oluyor.

bahsettiğin oyunu biliyorum, bir ara ben de oynamıştım ve katıldığım türk ittifakında böyle bir durum görmedim.

en son biz ittifak savaşına katıldık, karşımızdaki rakip sanırım rustu, ancak bize dümdüz küfretmişlerdi ki ortak sohbete hiçbir şey yazmayız biz. bir kışkırtma olmamıştı.

dediklerinde haklı olman ile beraber genelleme yapman yanlış olmuş.

• Rus oyuncu = Türk oyuncu
    warface oynadım biraz. Oyundan atma özelliğini amacı dışında kullanıyor Türkler. Eskiden kavga etmişsindir. Seni oyunda rastgetirdiyse atma oylamasına tabi tutar vs vs. Cahilliğimizden mi, eğitimsizliğimizden mi bilmiyorum. Bozuk milletiz. Kabullensenizde kabullenmesenizde bu böyle.
  • Bu payitahy türevi diziler bizim millete iyi gelmedi.

• yaklaşık 3 yıldır oynadığım online oyunda yabancı bir takımdayım.

Bi ara çok zamanım gidiyor diye hesabımı güzel bir fiyata sattım, para ettiğini bile bilmiyordum aslında ama, bi türk gelmişti bizim takıma, onun aracılığı ile sattım. 2 ay sonra duramadım, aslında takımdaki muhabbeti özledim.

Sıfırdan başladım yeni bir hesaba. Normalde minimum lvl100 alan eski takımım ben gelip oynayayım diye lvl2 hesabımı takıma aldılar. lvl 60 a kadar sürekli yardım ettiler, gelişmem için destek oldular. Sonra Çift hesap oynayan bi yabancı lvl 160 olan ikincil hesabını bana teklif etti. Ve verirken "ben de oynayamıyorum diye hesap iptal olmasından korkuyordum, senin almana sevindim " dedi ve bedelsiz bana hesabını verdi.

tÜM Bunlardan sonra lvl60 olan hesap ile türk takımına girdim... (aynı anda iki oyun oynuyorum anlayacağınız ) Aman allahım. Adam takımda yönetici diye millete fırça çekiyor, en ufak tartışma yaşadığı adamı takımdan şutluyor, "türkün türkten başka dostu yok" falan. Oyun yahu bu. Bi kere tartıştım, adam özelden adresimi istedi Herkes bir değil ama 3 yıldır oynadğım yabancı takımda 1 kere bile benzer olay yaşamadım.

Söylediklerinde haklısın. onaylıyorum

• Zamanında Travian ve imperia oynarken az mı yaşadım bu anlattıklarını.

• Last empire war z isimli oyunu oynadım. Dediğin her şey o oyun içinde geçeri. Türk’ün imtihanı başka bir Türk’tür. Hep iç çekişmeler ile klan dağılır gider. Oynadığım süre zarfında bir Türk ile takılmıştık, birbirimizin kalelerine bakıp yardım ediyorduk. En sonunda yabancı bir klana girip orada oyuna devam eymiştik. Bu oyunlar fena bağımlılık yapıyor, eğer satabiliyorsan hesabı sat kurtul. Biz öyle yaptık. Özel durumumdan dolayı hesaba girmiyordum arkadaş ilgileniyordu, müşteri buldu, sattı ve payıma düşen miktarı gönderip oyunla bağımızı kestik kurtulduk.

• Çok eskiden facebook bağlantılı Mafia Wars adlı bir oyun vardı. Oyunda da bir süre sonra klan sistemine geçildi. En güçlü klan [RUS] adlı ruslara ait bir klandı. Türkiye’deki mevcut iktidar o zamanlar avrupa birliği, fethullah gülen ile dinlerarası diyalog, papaya ekümeniklik falan peşinde koşuyordu. Haliyle osmanlıcılık, stratejik derinlik, türk-islamcılık gibi şeyler yoktu. Boş cahil cesareti yoktu. Ergen atarlanması yoktu. Bir süre ben de [TURK] adlı klandaydım ama oyunu oynayan türklerin %40’ı almancıydı ve pek çoğu iyi düzeyde sayılabilecek bir ingilizcesi vardı. Hatta klanımızda avusturyalı, alman, iskoç, endonezyalı, filipinlerli oyuncular vardı. Ülkenin nereden nereye geldiğini bilgisayar oyunlarında dahi görebiliyorsunuz.

• Türkler araplaşıp aynı sofradan yemek yediklerini arkadan vurduğu için. Aynı oyunda bende oynarken böyle şeylere denk geldim sonra klan silindi gitti
  • Bende malesef online oyunlarda Türk olduğumu belli etmeyenlerdenim. Çok şükür 2 yabanci dilim de var , her serverde sorunsuz uyum saglayabiliyorum. LoL de yedigim gereksiz ana avrat küfürlerin sayisini hatirlamiyorum. Bir ara chati kapatarak denedim olmadi. Sonra sildim oyunu . Sadece reel den tanidigim biri olursa iletisim kuruyorum, o da cok nadir denk geliyor. Zaten World chatte "Türk varmi amk" gördüğüm anda tiksiniyorum oyundan .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.