Şimdi Ara

2 Aydır Bitmeyen İnternet Yavaşlaması, Kasması ve Lag Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır sürekli kesintisiz devam eden ve bitmek bilmeyen bir sorun ile karşı karşıyayım. Akşamları 18:00, 01:00 arası internet çok kötü kullanılmıyor. Bu sorunla karşılaşan biri var mıdır? Varsa çözümü nedir?

Servis sağlıyıcısı : SüperOnline

• Hat değerlerinizi atarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Hat değerlerinizi atarmısınız

Hat değerleri normalin üstünde ama akşamları internet kullanalamıcak kadar kötü. Kullanamıyorumda zaten.

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 8191 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 14768 1303
    SNR Sınırı (dB): 14.8 13.9
    Hat Zayıflaması(dB): 31.5 20.9
    Güç (dB): 19.9 11.8
  • Hat değerleriniz gayet iyi akşam saatlerinde hat değerlerinizmi düşüyor

• quote:

Hat değerleriniz gayet iyi akşam saatlerinde hat değerlerinizmi düşüyor

Akşam saatlarinde de günün diğer saatlerinde de aynı. SNR değeri biraz sabit olmuyor zaman zaman 2 3 gibi değer kayıpları yaşanıyor. Ama benim internetim şu an mesela sabahtan beridir kullanılamıyacak seviyede. Bundan 10 seneki internet şu anki kullandığım internetten iyidir.
  • Bu değerlere bakarak hızınız gayet iyi modem kaynaklı bi sorun olabilir başka bi modemle deneme yapabilirmisiniz

• quote:

Bu değerlere bakarak hızınız gayet iyi modem kaynaklı bi sorun olabilir başka bi modemle deneme yapabilirmisiniz

iyide belli saatlerde bu sorun oluyor. Sürekli olsa modem derimde. Modemimde iyi bir modem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerleriniz şuanda çok iyi yoğunluk sebebi ile düşmeler olabilir ama benim hat değerlerim seninkinden daha kötü sorunsuz 8 mbps kullanabiliyorum 13 mbps hız alabilirsin bu hatla

• quote:

Değerleriniz şuanda çok iyi yoğunluk sebebi ile düşmeler olabilir ama benim hat değerlerim seninkinden daha kötü sorunsuz 8 mbps kullanabiliyorum 13 mbps hız alabilirsin bu hatla

Hocam vallahi hızım mızım süper ama akşamları ben veya hafta sonu en az 10 saat internet kullanamıyorum. O internette bir şey yapmak eziyet haline dönüşüyor. Port mudur cart mıdır ne yapsam çare değil. Telekomda port değiştirin dedim ilgilenmediler, süper online akk diyip kapatıyor 2 ay oldu artık sinir krizleri geçiriyorum.
  • Abone arttıkça santraller yoğun oluyor yeterli olmuyor geniş bant saha dolabına ihtiyaç var ama ne hikmetse türk telekom mahallelere geniş bant saha dolabı kurmuyor eski tip mahalle kutuları var bunlarda bi işe yaramıyor

• quote:

Abone arttıkça santraller yoğun oluyor yeterli olmuyor geniş bant saha dolabına ihtiyaç var ama ne hikmetse türk telekom mahallelere geniş bant saha dolabı kurmuyor eski tip mahalle kutuları var bunlarda bi işe yaramıyor

Yoğun şikayetlerime rağmen süperonline sorunumu çözmiyeceğini 3 kere tekrar etti. bunun üzerine ttnet aboneliğimi yarından itibaren başlatıyorum.

Edit: Çok kısa kesmişim ya. 2 ay boyunca sorun çözemeyen ve her defasında akk var bişi yipimiyiriz diyen daha sonra arayınca hat değerleriniz güzel bir bişi yapamayız diyen. Bu sorumsuz firmanın adsl hizmetini sakın ve sakın almayın. Yani bu tecrübe ile sizlere adsl de malesef ttneti tercih etmeniz olucak. Çünkü alt yapı kendilerini ve türk telekomla ortak çalışıyorlar. Böyle sorunları çok uzatmadan çözme imkanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayatai -- 2 Kasım 2015; 15:26:43 >

• Ttnette kullansan süperonlinede altyapı aynı olduğu için sorun ordada devam eder bende doping kullanıyorum 8 mbps kullanıyorum sorunsu alıyorum 16 mbps tarifesine geçtim 16 mbps sabitlettirdim 8i geçmedi santrale çok uzağım inşallah kurulur şu saha dolapları

• quote:

Ttnette kullansan süperonlinede altyapı aynı olduğu için sorun ordada devam eder bende doping kullanıyorum 8 mbps kullanıyorum sorunsu alıyorum 16 mbps tarifesine geçtim 16 mbps sabitlettirdim 8i geçmedi santrale çok uzağım inşallah kurulur şu saha dolapları

aynı adreste 4 sene ttnet kullandım, hiç sorun yaşamadım yaşadığım sıkıntı portlardan.
  • Ttnetin portları dahamı iyi bilgi verirmisiniz ttnette hat değerleriniz dahamı iyiydi aynı sorunu bende yaşıyorum karşı binamda 14 mbps kullanan kuzenim var d.smart abonesi sorunsuz kullanıyor ben dopingdeyim 8den fazlasını alamıyorum

• quote:

Ttnetin portları dahamı iyi bilgi verirmisiniz ttnette hat değerleriniz dahamı iyiydi aynı sorunu bende yaşıyorum karşı binamda 14 mbps kullanan kuzenim var d.smart abonesi sorunsuz kullanıyor ben dopingdeyim 8den fazlasını alamıyorum

biraz ilgilendirtmen gerekiyor. Telefonla değilde telekom müdürlüğüne git.
  • Kaç kez arıza bıraktım orta yaşlarda bi adam geliyor hat değerleriniz çok iyi ama 8 mbpsde sorun yaşarsınız 4de düşürüyüm bunu diyor karşı binada 14 kullanan var diyorum ornın alt yapısıyla buranınki aynı değil diyor kafayı yememek elde değil çok bilgisizler müdürlükte çözüm bulabilirmiyim acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.