Şimdi Ara

2 AYDIR BİLGİSAYAR BAKIYORUM [KASA NASIL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gına geldi, kafam o kadar karışıkki ne yapacağımı bilmiyorum. toplama istemiyorum direk kasa alacağım monitör ve diğer gereçler mevcut. bir bilgisayara bakıyorum tonla kötü yorum yapılmış ne yapacağımı bilmiyorum bu işlerdende çok anlamam tecrübesi bol arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum öğrenciyim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Masaüstü%20Bilgisayar/pro2000-prog9050-amd-fx8120-31-ghz-16gb-ddr3-ram-1tb-hdd-1gbddr5-256-bit-hd4850--win7-home-prem/productdetails.aspx?I_ID=58695

aklımda şu bilgisayar var oyun için bakıyorum, 4 sene kullanacağım sonra taşınıyorum. 4 sene boyunca oyunlarda beni mutlu edecek birşey istiyorum çok uğraşamam senede 200 tl ayırabilirim upgradeye.

beni götürürmü ? iyimi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 29 Ağustos 2012; 19:16:33 >

• aynı fiyata toplama bir bilgisayar çok daha iyi performans verir teknobiyotik, inventus gibi bir çok site toplayıp veriyorlar teknobiyotik sitesinden yaklaşık 40 lira verirsen montajını ve testini yapıp iade ediyorlar. bu bilgisayar seni 4 sene değil şuan için bile mutlu etmeyebilir.
  • - Hocam, biliyorum yalnız dediğim gibi toplama alma imkanım yok babam istemiyor o karşılayacak daha önce başlık açmıştım zaten kasa alabilirim ancak varsa kasa önerilerinizi bekliyorum. -

verdiğim linkteki bilgisayar oyun bakımından beni götürür gibi geliyor diğerlerinden daha iyi özellikleri 16 gb rami var amd işlemci var napıcağımı şaşırdım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 29 Ağustos 2012; 19:38:54 >
  • 16 gb ram cok fazla gerek yok o kadarına hepsıburadadan verılen lınktekı pc yı alabılırısnız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zky

http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3200-core-i5-2500k-330ghz-8gb-1tb-gtx560-1gb-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd57122&categoryId=34

200 lira daha fazla verilip bu alınabilir.

İki pc arasından seçin hocam ben aynı parçaları topladım 1700 TL aşıyor verdiğim PC

http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3220-amd-fx4100-36ghz-8gb-1tb-hd-6850-1gb-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd300346&categoryId=34&SKU=BD300346

Bunu alırsanız karta overclock yapında o zaman iyi performans sergiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dandik hazır pcye o kadar para verdiğini o kadar pişman olursun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1zy

Artık gına geldi, kafam o kadar karışıkki ne yapacağımı bilmiyorum. toplama istemiyorum direk kasa alacağım monitör ve diğer gereçler mevcut. bir bilgisayara bakıyorum tonla kötü yorum yapılmış ne yapacağımı bilmiyorum bu işlerdende çok anlamam tecrübesi bol arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum öğrenciyim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Masaüstü%20Bilgisayar/pro2000-prog9050-amd-fx8120-31-ghz-16gb-ddr3-ram-1tb-hdd-1gbddr5-256-bit-hd4850--win7-home-prem/productdetails.aspx?I_ID=58695

aklımda şu bilgisayar var oyun için bakıyorum, 4 sene kullanacağım sonra taşınıyorum. 4 sene boyunca oyunlarda beni mutlu edecek birşey istiyorum çok uğraşamam senede 200 tl ayırabilirim upgradeye.

beni götürürmü ? iyimi sizce ?

hocam bu önerdiğiniz en fazla 1 yıl sonra(eğer tüm oyunları yüksek veya orta seviyede oynamak istiyorsanız ki oyun pc'sinin amacı budur) ekran kartını değiştirmeniz lazım. benim önerim babanızı ikna edip inventus veya teknobiyotikten olmadı vatan'nın %25 indirimde bir sistem kurup vatan bilgisayara toplatmak. eğer limit 2000tl ise size 2500K+gtx 670 bir sistem toplanabilir. buda sizi en az 3-5 yıl arası upgradeye yapmamanız demektir. artan parayı bu yıl zarfından sonra iyi bir ekran kartı veya işlemci alınır. babanıza durumu izah edin. şu an sizi 4 yıl götürebilecek hazır pc bir tek asusta var. oda tytan. buda linki
    http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8580-tr001o-intel--i73770k-46ghz-16gbddr3-2tb+128gb-ssd-blu-ray--2gbddr5-gtx680vga-win7-p/productdetails.aspx?I_ID=60765

• napacaksin toplamayi..dehsetmis yaa.1 gb ekran karti offf.1 tb harddisk.dehsett.en az 10 yil full acarsin oyunlari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

napacaksin toplamayi..dehsetmis yaa.1 gb ekran karti offf.1 tb harddisk.dehsett.en az 10 yil full acarsin oyunlari..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

napacaksin toplamayi..dehsetmis yaa.1 gb ekran karti offf.1 tb harddisk.dehsett.en az 10 yil full acarsin oyunlari..

16GB Rami unutmayalım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 29 Ağustos 2012; 20:38:56 >
  • Burda yardım istiyorum yapılan dalgaya bak
    sadece kınıyorum...

---

toplama alma imkanım yok toplayamam.

görünüşe göre hepsiburadayla vatandakileri karşılaştıracağım hangisi daha iyidir arkadaşlar ?
  • GÜNCEL +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1zy

Burda yardım istiyorum yapılan dalgaya bak
    sadece kınıyorum...

---

toplama alma imkanım yok toplayamam.

görünüşe göre hepsiburadayla vatandakileri karşılaştıracağım hangisi daha iyidir arkadaşlar ?

bırakta bıraz dalga gecelım..dedıgın lınktekı fıyata bakım dedım agzım acık kaldı..bes para etmez kasaya utanmadan bıde %25 ındırımlı fıyatı 1.785 TL demısler..sımdı cok daha ıyı anlıyorum vestel ve casper gıbı 3 krusluk fırmalar nasıl boyle dev halıne geldıler..

o fıyata monıtor bıle yok..yuhhh dıyorum...dedıgın fıyata o sıstemı katlayacak monıtor dahıl dehset sıstem toplanır..neyse gıdın verın paranızı bu dolandırıcılara..ewt onlar benım gozumde bırer dolandırıcı..bılgısayardan anlamayan garıbanları bıldıgın soyuyorlar..

• Aynı sistemin daha iyisini 600 lira ucuza toplarsınız
  • aşırı pahalı seçimler . illa ki hazır pc alacağım diyosan . ekran kartı gtx560 olanı al hepsiburadaki ni . (dente)

ancak ben o pcyi 1000 tl ye toplarm rahat
  • Bilgisayarı alanların yorumlarına bakıldığında pek olumlu yorumlar gelmemiş.
  • Kardeş toplama bilgisayar kullanıyorum 6 yıl bitti.Yine toplama alacam.Her parçanın garantisi var.Babanı ikna et toplama al yıllarca kullan.Yoksa bu paraya bu kasalar alınmaz.1750 TL'ye ne oyun bilgisayarları toplanır hem de monitör dahil.Yine de sen bilirsin.Paranı çöpe atacağına hiç alma.O paraya yazık.
  • Geçende vatanda masaüstülere bakan birini oem bölümüne yönlendiresem geldi.Hocam arkadaşlar doğru söylüyor,bilinçli olun.Gerçekten paranıza yazık oluyor.Biraz araştırın toplama ile hazır arasındaki farkı kendiniz görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.