Şimdi Ara

2 ayda geometri halledilebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geometri bilgim sıfır.okuldan mezun oldum dershaneler açılıncaya kadar geometriyi halletme şansım varmı.

dipnot: gaza ihtiyacım var

• geometri zor bir ders degil emin ol her konunun az formulleri var.... geometri zor degil ama geometiride bişeler gormen lazım bir soruda ne zmn nasıl dik atılacagı ne zmn benzerlik yapılacagı felan işte......bunlarda cok soru ve pratikle olacak şeyler....yani geometride 0 san cok soru cozeceksin....mesela deki hergun geometriden 50 100 sayosı farketmez coz ama sınava kdrda cozmeyi bırakma emin olki o zmn geometrin cok iyi olacaktır.....dersaneler acılıncaya kdr kaparsın bişerler ama tam ogrenemessin.......
  • benim 11. sınıfta geometrm 0 dı hiç yapamıyordum şimdi en güvendiğim ders geometri

ama nasıl halloldu

seveceksin dersi çok soru çözücen başka yolu yok bu dersin formul ezberliyerek olmaz geometri ezberleyip çok soru çözeceksin anca öyle baktığın zaman soruya gidiş yolunu görürsün
  • TIME BANDIT'la durumumuz aynı.

10. sınıfın ilk döneminden bu yana(lise 4) geometrim 1,en fazla 2 idi.Dershanemdeki hocam sağ olsun,son sınıfta adam akıllı geometri çözebilir duruma geldim.Ama kaybettiğim yılları telafi edebilmek için çok soru çözmem gerekti.Gerek tenefüsler gerek boş dersler durmadan çalıştım,sonuç olarak iyi bir geometri bilgisi edindin.

Şu anki seviyen nedir dersen;LYS'de 30 soruluk geometri bölümünde en az 23 net çıkarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

geometri bilgim sıfır.okuldan mezun oldum dershaneler açılıncaya kadar geometriyi halletme şansım varmı.

dipnot: gaza ihtiyacım var

Biraz tabanın varsa halledebilirsin.
  • www.detaygeomat.com önce konu anlatımlarını izler, daha sonra Birey geometri A kitabını çözer, ondan sonra demirlerle devam edersen halledersin. Ama hepsini bi anda yapmaya kalkma. Bir konuya mesela 5 gün ayır. O konuyu tamamen öğren sonrakine geç.
    Başarılar !
  • Ya her konunun püf noktaları var.Mesela ben gecen sene yani 11. sınıfta geometriden adam akıllı hiçbir şey bilmiyordum , çember ve daire konusunu ise hiç görmedim okulu astıgım için.E hiç görmeyince yapılmayacak diye birşey yok.Ögrendim ki çemberde açı cok kolay, uzunlukta da bilmen gereken şeyler , teget görürsen dik çiz , iki çember teget ise merkezleri ve degme noktasını birleştir , çapı gören cevre acı 90 derece oldugu için bu tip üçgenler oluştur , çember üzerinde bi nokta belirtilmişse soruda oraya dogru yarıcap ciz.Ahanda çemberin özeti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 3 ayda biter mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende güvenderin geometri soru bankası ve bunun çözümleri vardı ben o kitabı bitirdim ama kitapda 1 tek anlamadan geçtigim soru yok şuan gayet güzel yapıodum sende bu şekilde bi yol izliyebilriisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.