|
Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar dilerim hepinize şu an YKS öğrencisi olarak sınava hazırlanıyorum malum 3 ay kaldı sınava TYT 65-70 net bandındayım fakat daha çok AYT ağırlıklı ilerliyorum hedefim eşit ağırlık ilk 10 bin OBP 83.3 12.sınıfın 1.dönemi 89 yaptım 2.dönemde o civarda yaparım o yüzden OBP 83.3 olarak varsayalım TYT matta ortalama olarak 22 matematik yapıyorum geometri sayısı az olduğundan dolayı ortalama 3 tane yapıyorum üçgen harici diğer konularım duruyor TYT kısmı yerine doğrunun analitiği bitecek 3 gün sonra soru çözümü ile beraber AYT matematikte trigonometri 2 deyim şu an 8 güne yaydım trigonometri 2'yi 28 Mart'ta 9 günlük bir tatil olacağı için limite geçebileyeceğim logaritma ve dizileri ben trigonometriye başlamadan önce bitirmiştim 2 kitaptan temizledim o 2 konuyu okulda da boş derslerde 345ten full matematik çözüyorum okulu öyle değerlendiriyorum okul saati 7.30-12.05 arası olduğundan saat 14.00 gibi masa başına oturuyorum 22.00a kadar ders çalışıyorum fakat gün olarak da genel matematik-analitik haftanın 2 günü TYT mat branşı atarak geçiyor ama eşit ağırlık alanım olduğundan dolayı AYT sözel duruyor edebiyatta divana kadar geldim 1 haftadır tekrar yapmadığım için ufak bir tekrar yapmam gerekiyor elbette AYT tarih ve AYT coğrafya için ne öneririsiniz ayrıca matematik içinde öneriniz var ise okumak isterim. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler