Şimdi Ara

3 ayda ayt önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar dilerim hepinize şu an YKS öğrencisi olarak sınava hazırlanıyorum malum 3 ay kaldı sınava TYT 65-70 net bandındayım fakat daha çok AYT ağırlıklı ilerliyorum hedefim eşit ağırlık ilk 10 bin OBP 83.3 12.sınıfın 1.dönemi 89 yaptım 2.dönemde o civarda yaparım o yüzden OBP 83.3 olarak varsayalım TYT matta ortalama olarak 22 matematik yapıyorum geometri sayısı az olduğundan dolayı ortalama 3 tane yapıyorum üçgen harici diğer konularım duruyor TYT kısmı yerine doğrunun analitiği bitecek 3 gün sonra soru çözümü ile beraber AYT matematikte trigonometri 2 deyim şu an 8 güne yaydım trigonometri 2'yi 28 Mart'ta 9 günlük bir tatil olacağı için limite geçebileyeceğim logaritma ve dizileri ben trigonometriye başlamadan önce bitirmiştim 2 kitaptan temizledim o 2 konuyu okulda da boş derslerde 345ten full matematik çözüyorum okulu öyle değerlendiriyorum okul saati 7.30-12.05 arası olduğundan saat 14.00 gibi masa başına oturuyorum 22.00a kadar ders çalışıyorum fakat gün olarak da genel matematik-analitik haftanın 2 günü TYT mat branşı atarak geçiyor ama eşit ağırlık alanım olduğundan dolayı AYT sözel duruyor edebiyatta divana kadar geldim 1 haftadır tekrar yapmadığım için ufak bir tekrar yapmam gerekiyor elbette AYT tarih ve AYT coğrafya için ne öneririsiniz ayrıca matematik içinde öneriniz var ise okumak isterim.

• tyt mat denemesine ayircagin süreyi geometriye ayır kenan karanin playlistini bitir yanında karekök 0 önerebilirim sb olarak,20 mati arttirirsin her turlu,tyt fende deneme çöz yapamadıklarını video çözüm izle günde bir kere.eşit agirliklarin feni gözden cikartmasi sacmalik ötesi,ayt matta ltiyi çok geçe bırakma konuları anlayabiliyorsan eyüpbden anlamiyorsan biyiklidan izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt matematik son bir ay tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.