Şimdi Ara

2 ay geçti hala yatağıma wc yapıyor.Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay oldu kedi sahipleneli çok tatlı, çok sevimli, geceleri benimle uyur, benimle yatar kalkar yanımdan hiç ayrılmaz. Fakat yatağın yorgan döşek nevresim yastık yıkaya yıkaya bir hal oldum. Ne yaparsam yapayım ille geliyor yatağa çişini yapıyor. kakasında problem yok, kumuna çok rahat yapıyor, 1 kere bile kumun dısına yapmadı kakasını. Kum ile ilgili herşeyi denedim, kristal kum bile aldım nafile...çişini günde 5 kere yapıyorsa, bunun 4 ü yatağa.bazen ben yakalayınca kumuna yapıyor. Onuda her zaman yapamıyorum haliyle.
    Kedimin aşı zamanı yeni geldi. hafta sonu götüreceğim aşıları için. 2 aylık kırma cins dişi kedi. (kardeşi erkek kedi ile 1 hafta aynı evde kaldı fakat kardeşi asla kumun dışına çişini yapmadı)

Yatakla ilgili her türlü temizliği yaptım, asla değişmedi huyu. Ne yapmam gerekiyor ? yatağa bir sıvı döksemde artık onun kokusuna dayanamayıp yapmasa gibi bir durum yokmudur ? ayrıca bir soru daha var sormak istediğim. Kedimin tüyleri kış şartlarından dolayı dökülüyor diye tahmin ediyorum. Bu konudaki bilgilerinizide öğrenmek isterim.

Eğer 1 hafta içinde yatağa işememesini sağlayamassam başka bir arkadaşıma vermek zorunda kalacağım kedimi...Ev arkadaşlarım yatağa işeme konusunda artık çok usandı.

Yardımlarınızı bekliyorum LÜTFEN!

• Sirke kullanmanızı öneririm.
  • sirke, limon suyu, limon kabuğu, gül suyu, yeni kum, kristal kum, yatağa mama koyma, dökme. herşeyi denedim
  • Bence yatak odasının kapısını kapayın içeri giremesin bakalım ne yapıcak. (İsterseniz kapının önüne de kumu koyabilirsiniz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2canavar

Bence yatak odasının kapısını kapayın içeri giremesin bakalım ne yapıcak. (İsterseniz kapının önüne de kumu koyabilirsiniz.)

kumunu yemini suyunu banyoya taşıdım. kapıyıda kapattım üzerine. 1 gece boyunca orada bırakmayı düşünüyorum şimdi.
    kalın bir kazak alıp onuda yere koydum banyoda. soğuk değil banyo üşümez, bakalım ne yapacak
  • Bu denemenin sonucunu da yazarsanız iyi olur.

İdrar yolları ile ilgili bir rahatsızlığı olabilir. Tüy dökümü de mevsim geçişlerinde, yazdan-kışa,kıştan-yaza geçerken olur. Aşırı bir tüy dökümü varsa yine bir rahatsızlık veya mamasıyla ilgili bir sorun olabilir.
  • Sizlere yeni bir gelişmeden bahsedeyim. Dün yatağın üzerindeki bütün nevresim ve çarşafları kaldırdım. sadece baza yastık ve ince bir nevresim kaldı ( nevresimin üzerine 2 gün boyunca 5-6 kere çişini yaptı ) . bu nevresimde çişinin kokusu olmasına rağmen, artık yapmıyor ve kumuna gidiyor. Yatağı kurunca yatağa yapıyor, kaldırınca kuma. ne yapacagım bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.