Şimdi Ara

2 ay bedavılıkta kotayı aştım yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1m limitli 2 ay bedvalı olana abone oldum. kotam ilk ayda 11 gb yaptim yani 7 gb fazla kullandim o fazla kullandğımın faturası gelirmi.yok bedavaysa ikinci ayı sonuna kadar sömürecem..lütfen yardim edin

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 17:54:24 >
  • bişe olmaz iki ay sınırsız
  • tecrübeye gerek yok, 2 satır yazı oku yeterli. "2 ay boyunca herhangi bir ücret ödemessiniz ve bu süre boyunca süre aşım bedeli yok"
    gibi bir madde var.
  • saolun beyler içim rahatladı
  • ya arkadaşlar bende 2 ay bedava+kablolu modem kampanyası(yaz fırtınası) ile aldım. temmuzun başında. eve bu ay fatura geldi. daha ilk ay faturası. hatta bugun yatırdım. hani bedavaydı. 33 ytl yatırdım. 16 mb kota aşım ücreti de ödedim. güya 2008 e kadar 15 ytl ödeyektik o da 2 ay sonra...düpedüz ttnet kandırmacası...yalan......inanmayın
  • 2.5lt kola yanında bedava 1lt verince extra para isterlermi acaba diye düşünüyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahütüm 29 gün var yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az biraz matematik bilgisi ve hesap makinesi yeterli bence kota asımında uygulanacak birim fiyatlarda belli ttnetin sitesinde.

Bence cok gereksiz bi konu
  • bedavalıkta aştım ben hemde sanane babanın formumu
  • Kirlilik yaratmamak onemli olan sende okuma yazma bildigine gore 7-8 yasın üstünde oldugunu farzediyorum pekala yapabilirsin bu hesabı kaldıki arkadaslar cvp vermişler bana laf yetistirecegine otur imzaladıgın yada yasın yetmedigi icin ailene imzalattıgın sozlemeyi oku
  • bağlantıyı iptal etme durumunda kullandığın 2 ay bedavayıda istiyolar ne kadar downland yaptıysan bunu bil ona göre kullan derim saygılar
  • Benim başıma geldi bu olay. 2 aylık bedava kullanım süresinin bitiminden 4 gün sonra sınırsız 256 yaptırdım hızı. ilk fatura 1.5 aylık gelecek dediler. Buda 70-80 YTL arası bişi tutuyor. Sonra bi fatura geldi 160 YTL. Gittim sordum bu fatura ne diye. Tekrar hesapladılar. 72 YTL gibi bişey çıkardılar. Adamlar hem bedava kullanımı hemde orda ki kota aşımını hesaplamışlar ve 160 YTL çıkarmışlar. Gidip arkasını araştırmasak geçirecekler 2 kat faturayı
  • çook sahtekarlar gardaş nrde nezamn ne yapacakları belli olmaz
  • kardeş hem diosunki kotayı aştım diğer topicine bakıyorum 30 k/bit ile indiriyorum yardım edin?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • bizim yapamadığımızı sen yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.