Şimdi Ara

2 Adet Listerine 14,50tl UCRETSIZ KARGO YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E2C39B03 -- 17 Ocak 2018; 22:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende gordum bunu lakin listerin diye tuz ruhu kaktirirlar diye korktum..

• Link?

• Alkolsüz olmasina dikkat edin!

Bu ürünlerin alkollü varyantları yüksek oranda alkol içerdiği için; agic içi squamoz metaplazi hatta kanserlere yol açabiliyor. Alkollü gargara kesinlikle kullanmayın.

(Alkol içerken ağzımızda 3 sn kalıyor bunu 30 sn barındırıyoruz ki yüzde 25 civarı alkol içeriyor genellikle.)

Edit:http://europepmc.org/articles/pmc4752930
    Baş boyun gırtlak kanseri artış oranını gösteren çalışma(hiç sigara ve alkol kullanmayan gurup ile yapılmış)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22742785/

Başka bir çalışmada da ağız kanseri açısından fark kayda değer farklılık bulunmamıştır deniyor.(sigara alkolden bahsedilmemiş çalışma grupları açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 17 Ocak 2018; 19:37:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cumuut C kullanıcısına yanıt
    Link eklendi

• Şu saçma şeyi kullanmayın sağlığınız için. Çünkü ağzımızda zararlıdan çok yararlı bakteriler var. Ve bu yararlı bakteriler son derece hassas bu tür kimyasallar onların ölmesine ve nihayat zararlı olanların çoğalmasına neden olur.

• Ankara Çağdaş marketlerde 500 ml olanlar 13.90 tl
  • Neresi yanıyor. 250 ml!

• 1 lt olanı 15 tl den aldıydım toptancıdan
  • Arkadaşlar kesinlikle dişe zararlı bu illetler kullanmayın kanser manser ne ararsan yapar çürük bile tıp ve bilime bazen inanmıyorum bazı diş doktorları kullan bazısı kullanma diyor tıp çok çaresiz her zaman netlik kesin yok
  • Saçmalık zaten 250ml neresi yanıyor
  • birkaç ay önce 9.90 a satılıyordu, güçlü ekonomimizde bu ürüne de zam gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.