Şimdi Ara

2 Adet Asus Hd6970 Direct CuII Ne kadara Satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açıyor olabilirim kusura bakmayın. 2.el ekran kartı piyasasından baya uzak kaldığım için sorma gereği duydum.

Elimde 2 adet Asus Hd6970 Direct Cu II ekran kartı var. Hızlı bir şekilde satmak istiyorum. Kartların hiç bir sıkıntısı yok. Fiyatı yaklaşık ne kadar koymalıyım sizce ? Gtx 1080 e geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 7 Aralık 2016; 18:39:31 >

• 6850'ler 150 civarından gidiyor. 6970 250-300 gibi gider diye düşünüyorum.
  • aynı ayarda 2 tane 6950 Twin Frozer III Power Edition/OC 200TL'ye satamadım bir türlü. Güvenli bir yerde yatıyorlar. 200-250TL arası satabilirsiniz bence. Şahsen biraz da ölücülerle uğraşmak istemediğim için satamadım daha. Sabrınız varsa satılır.
  • forum piyasasida cok karisik durumda herkes tutturmus bi rakam kafasina gore gidiyor. sizin kartlardan bir iki ilan gormustum yakin zamanda 250 civarı istiyorlardi. bemce de fiyat bandi bu olmali performansini dusunecek olursak. kartinizin en büyük dez avantajı tpd sinin cok yuksek olmasi.250 watt nedir abi ya 7790 yada muadil r7 serisi kartlar ayni performasi veriyor hemde yari yariya daha az guc tüketiyor. birde siz sanirim crossfire yapmissiniz. mesela ben hayatta tercih etmem o kartlari bu sebeple. bu isten anlayanlarda ayni nedenden almaz alirsa bile ölü fiyata almak ister.

hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx460 ın 75watt tdpsi ile daha güçlü ve 500tl olduğunu düşünürsek 250tlden fazla edeceğini düşünmüyorum
  • Yanlış anlamayın lakin 150 TL hakettiği fiyat , oldukça eski bir kart ve sayısız dezavantajı var günümüz şartlarında , kimsenin bu tarz kartlara para yatırıcağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 8 Aralık 2016; 9:48:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 Tl Maks 250Tl den fazla edecegini düşünmüyorum hem eski hem tdp si yüksek bir kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende de asus 1gb 7850 mevcut tek fanlı model.Kaçtan satayım.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    200-250 Tl Arası 2GB Çift fanlıları 250-300 Arası gidiyor çünkü benim gözümdeki fiyatı 200 Tl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 8 Aralık 2016; 12:39:18 >
  • 6970, 7850'den dahi güçlü bir kart olmasına rağmen artık ölü bir kart.Amd'nin kendi elleriyle öldürdüğü bir kart...DX12 desteği yok.Sürücü desteği yok.Amd öldürmeseydi en az 300 lira piyasası olurdu.Ama artık kimse o karta performansının hakettiği 300 lirayı vermez.Siz de vermezsiniz.Örneğin BF1 oynamak için bile sürücü modlamanız ya da sistem kaydı ayarlarını kurcalamanız gerekiyor. Her kullanıcının yapabileceği/uğraşabileceği birşey değil.Ben asla 6970 gibi bir kart almazdım.İllaki alacak olsaydım da 200 liradan fazla vermezdim.Ama 200 lira etmez diyene de kızmayın çok gerçekten önü kesilen bir kart.Yani nesnel bir fiyat belirtmek imkansız.Sadece bir an önce satmanız gereken bir kart.Üçüne beşine bakmadan zararına satın.DX12 oyunları yaygınlaştığında kartlarınız tamamen çöp olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Aralık 2016; 13:12:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.