Şimdi Ara

2.500 lira param var ne yapmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım anlamıyorum ben bu konu dışındaki üyeleri. Elinize para geçmişse niye harcayacak yer arıyorsunuz? Bir köşede dursun işte belki ilerde önüne fırsat geçecek ama paran olmadığı için yararlanamayacaksın. Şuan aklında belli ki alacağın bir şey yok e o zaman bırak köşede dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraljoe31

Chooper model motor

Onlar çok dehşet oluyor ya.

Konuya dönersek yatırım aracı olarak kullanmanı öneririm üniversiteden mezun olunca biriktirdiklerim ve yatırımların sayesinde direkt olarak bir ev alabilecek duruma gelirsen çok mutlu olacaksın biriktirmeye devam et ve uygun gördüğün yatırımları yap para kaybetmekten çekinme zira kaybettiğin gibi kazanacaksın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

usta Allah gösterirde ilerde bi işim olursa zaten bir ayda o kadar para kazanıcam o yüzden bu parayı öğrenciyken hacamassam başka zaman zaten bu kadarını elde ederim rahatça diye düşünüyorum :) mebla çok fazla degil milley o paraya 1 telefon alıyor hatta iphone almaya yetmiyor bile

ilerde kazanırsın inş tabii ama daha 1.sınıfım yazmışsın önünde uzun bir üniversite hayatı var o paraya ihtiyaç duyabilirsin. Kursa gitmen gerekir , interrail yapmak istersin vs dediğim gibi yarına çıkcağımızın garantisi yok kafanda almayı çok istediğin bir şey varsa bence al , ama belli bir şey yoksa kenarda durması daha iyi.
  • 5 tane cumhuriyet altini al koy kenara. 5 sene sonra en az 4.5-5 milyar paran olur. Bankada durursa 5 sene sonra 2.5 milyarin 1 milyar degerinde olur enflasyon yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın al altın fiyatları artınca satarsın.
  • konu takip
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    hocam altının hangisinden almak lazım ya bu cumhuriyette falan eski tarihli diye daha az veriyorlar bazen cumhuriyetmi en mantıklısı
  • Motor çok seviyorsan Chopper alabilirsin eğer oyun tutkun varsa iyi bir pc toplayabilirsin veya ps4 alıp yanına online ı zevkli olan orjinal oyunlar alabilirsin veya yaza kadar daha çok biriktirip iyi bir tatil yapabilirsin bir kaç günlüğüne ama tavsiye etmem uzun süre kullanabileceğin birşey olsun veya web sitesi açabilirsin tutarsa iyi kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

hocam altının hangisinden almak lazım ya bu cumhuriyette falan eski tarihli diye daha az veriyorlar bazen cumhuriyetmi en mantıklısı

Çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet

Hangisini alırsan al kazanç aynı. Tarih olarak 2012-2013 tarihli almanda bi sorun yok. Şuan altın fiyatları en düşük seviyede alım zamanı yani

• İnterrail ile avrupayı gez
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Altın almaksa mantıklı dediğin gibi değeri. Olmucak paranın belli bir süre sonra ben hep şöyle düşünürüm 2 sene önce o paraya 5 bin ekmek alırdım şimdi 3200 falan alim gücü düşüyor en azından altınla parayı korurum teşekkürler tavsiye için altınları bankada saklayabiliyormuyuz

• Cooper motorlar güzelde para yetmiyor bide ehliyetim yok

• VagueMan kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne oluyor interrail 2500 lira yetermi acaba avrupaya üni bitince gitmeyi düşünüyorum

• altın al bi 5 10 sene daha dayan
  • Bence takım elbise falan lüx bi şekilde giyin elit bi mekanın gece clubune git orada harca, ben olsam öyle yapardım hacı.
  • Se diyosun ki bi gecede 10 senelik emeğini bitir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Hangisini alırsan al kazanç aynı. Tarih olarak 2012-2013 tarihli almanda bi sorun yok. Şuan altın fiyatları en düşük seviyede alım zamanı yani

hangisini alayım usta şimdi hiç takip etmiyomda 2300 falan var işte geri alırken alışla satış arasında 5liramı ne fark oluyor ya işte 15tane çeyrek almakmı daha iyi mesela yoksa 4tane cumhuriyet mi

edit: yada bankada altın hesabımı açsam çalınma ihtimalide olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 16 Kasım 2014; 21:17:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

risk almayı sevmiyorum usta iddaa da bile en fazla 10 lira atarım :) bide bu işlerden anlamak gerek yoksa dedigin mantıklı bilen birisi işin bu işleri

valla ben kendi araştırmalarımla gözlemlerimle kazandım vestel telefon çıkarmadan önce 4,2 tl den aldım. telefon çıkınca 7 tl oldu bende 7 den sattım kar ettim :) borsa haram da olmuyor ama riskli işte biraz haklısın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

hangisini alayım usta şimdi hiç takip etmiyomda 2300 falan var işte geri alırken alışla satış arasında 5liramı ne fark oluyor ya işte 15tane çeyrek almakmı daha iyi mesela yoksa 4tane cumhuriyet mi

edit: yada bankada altın hesabımı açsam çalınma ihtimalide olmaz

altın almayı düşünüyorsan çeyrek altın filan alma. onlar ziynet eşyası olduğu için satarken kesintisi fazla oluyor. gir bi bankanın internet şubesine gram altın olarak al. o gram altınları vadeli hesaba yatır. vadeliye yatırınca hesap ücreti alınmıyor bildiğim kadarıyla. satmak istersen vadeyi bozar satarsın :) gram altında satarken 0.07 tl oynarken çeyrekte 3 lira oynuyor :)

• Haksız yidigim banın ardından bi up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.