Şimdi Ara

2.500 lira param var ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçüklügümden beri biriktirdigim para şu an 2.500 lira oldu sizce ne yaparsam en verimli kullanmış olurum parayı üniversiteden mezun olsaıya kadar saklayayımmı bankada faiz almayan hesapta duruyor paralar ne yapsam iyi olur.
    not: üni. 1. sınıfım
    not2:telefon ayakkabı giyim falanıda kendi paramla aldıgım için bu kadar para biriktirdim 10 senede normalde daha fazla biriktirilirdi

• Motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayfon al
  • Chooper model motor
  • bana ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini gör

• motor almak iyi fikir bende çok düşündüm üniye motorla giderim falan diye ama ehliyet yok bu yaz alıcam ehliyeti. tam olarak nasıl bu chooper motor lar bilgilendirirmisin ben elektrikli bisiklet alayım diye düşünmüştüm sonra vazgeçtim. çok pahalı bu motorlar 5 binden başlıyor en ucuz modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi declan43 -- 16 Kasım 2014; 16:48:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    1 dolar 100 lira olur mu?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Chooperlar usta klasik daha çok.Ucuz fiyata olduğu gibi uçuk fiyatlardada olabilen bi motor. 2.500 e güzelleri de var.
    Bana kalırsa motor özgürlüktür,bi tarzdır.Bunu en çok yansıtan modelde chooperlerdır
  • Ver bana harcamayı bilmeyen adamlarda para var

• motorlar güzel bakınca benimde hoşuma gitti fiyatı biraz sorun motor ehliyeti araba ehlyeti almadan alınıyorsa ayrı bi şekilde düşüncem motor alıcam diyince babam karşı çıkar ama ikna ederim gibi işte üstünü o tamamlayıcagı için sorun o direk kendi param yetse bişey demezdi pek 2. ellerine bi bakayım :)
  • yarın sabah zoren hissesini al öğleden sonra sat
  • Biriktirmeye devam emin ol lazım olacak tabi ölmezsen

• aslında eksiler geçerdim ama cevap verme ihtiyacı duydum gidip alkole sigaraya mı yatırayım karıya kıza mı vereyim.alkol içtim ama tüm paraıda ona yatırmam ayrıca parayı kendim biriktirdim 10 senede belki ilerde bir şey alırım diye merak ettim elinde 2500 lria geçse ne yapıcagını yazarsan forumdaki herkesi aydınlatmış olursun teşekkürler
  • hocam o işlere girdik mi çıkamayız olur kökü 2500 lira birikmiş para var onuda borsaya veremem heralde ha 20 bin liran olur alırsın satarsın hisse de benim yapabilcegim bişey degil bunlar :)
  • iphone 6 al
  • sakla samanı gelir zamanı :)

şu an belli bir ihtiyacın yoksa biriktirmeye devam et bence harcamış olmak için harcama yıllarca biriktirdiğin parayı ama çok almak istediğin bir şey varsa da al mutlu ol ; yarına çıkacağımızın garantisi yok.
  • 4-5 bin lira kredi çek şahin al

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

hocam o işlere girdik mi çıkamayız olur kökü 2500 lira birikmiş para var onuda borsaya veremem heralde ha 20 bin liran olur alırsın satarsın hisse de benim yapabilcegim bişey degil bunlar :)

ben 1500 liramı vestel hissesiyle 2500 yaptım bende üniversite 2. sınıf öğrencisiyim
  • çölde bir kum tanesi kullanıcısına yanıt
    usta Allah gösterirde ilerde bi işim olursa zaten bir ayda o kadar para kazanıcam o yüzden bu parayı öğrenciyken hacamassam başka zaman zaten bu kadarını elde ederim rahatça diye düşünüyorum :) mebla çok fazla degil milley o paraya 1 telefon alıyor hatta iphone almaya yetmiyor bile
  • risk almayı sevmiyorum usta iddaa da bile en fazla 10 lira atarım :) bide bu işlerden anlamak gerek yoksa dedigin mantıklı bilen birisi işin bu işleri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.