Şimdi Ara

2.5 v6 mondeo iyimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alphannn

    TÜRKİYEYE DAHA HİÇ GETİRİLMEYEN MONDEO ST220 TURBOLUSUDA WAR:) 230BEYGİR 2200CC ARTI TURBO
    AMA TÜRKİYEYE GETİRİLMEDİ :)


    2.5 V6YLA İDARE EDECEZ:d

    işte yok dediğiniz ST 220
    arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1043813
  • aaaaaaaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphannn -- 20 Şubat 2012; 12:38:03 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alphannn

    WALLA HELAL SANA KARDEŞ İLK KEZ MONDEO ST GÖRDÜM:)

    HEMEN SATILMADIYSA ALICAM


    DUYURULUR EĞER ARAÇ SATILIKSA KENDİ MONDEOMU SATACAĞIM

    2.5 V6 170HP 105 000KM DE FULL + FULL

    araç ankarada ford bayisi tan otonun sahibinin aracı .araba özel olarak getirtilmiş. yeni kasası çıkınca arabayı satıyorlar.
    merak etme araç o fiayata biraz zor satılır. bu aracı ancak meraklısı alır fiyatı çok yüksek ama pazarlıkla sanırım bayaa bir indirim yapılır.
  • aaaaaaaaaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphannn -- 20 Şubat 2012; 12:38:28 >
  • ben o araca 25000 ytlden bir kuruş fazla vermezdim
  • Arkadaşlar ben focus almayı düşünüyordum ama mondeoları görünce gönlüm biraz onlara kaydı.2001 2002 Model mondeo 2.0 lar fiyat olarak 21000 ile 2300 ytl arasında.Bunlara sıralı sistem taktırdığımızda km de ne kadar yakıyor bide vergi konusunda bana bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba?Haa bide parçaları filan pahalımı
  • 98 mondeo ghia otomatik 2.0 lt ilk sahibiyim araç 163000 km orjinal nisan sonu lpg takdırdım atiker benzinde sehir içi istanbul trafiğinde yazın 12,5-13lt lpg %20-25 fazla tabii lt bazında yani 200-230 arasıçok durkalk olursa 250 yi buluyor.uzun yolda 90 110 arası yol bilgisayarı 7,4 lt gösteriyor ancak 7,6 lt yakıyor bir depo benzin yaklaşık 62 lt 840 km yaptım .araç genel olarak iyi ancak süspansiyonu sert buda yol tutuşunu olumlu olarak etkiliyor.araç savrulmuyor.oto.şanzıman vites geçişlerini sert .vuruntulu.maslakta gavur remzi lakaplı amerikancı oto.şanzımancı dostumuz baktı ve hiç ellem bunlar böyle zincirli sistem ama paran çoksa senin 2-2,5 milyarına mal olur dedi(kendisini 20 senedir tanırım)bizde bu şekilde kullanmaya devam ediyoruz.satsanız piyasası çok düşük o yüzden satmayıp lpg taktırdım ve küçük oğlum avcılara ist.üniversitesine gidip geliyor.bu arada vergisini maliyeye dilekçe vererek 393 ytl ye düşürttüm (senelik)araçta modeline göre her konfor var.bugün satılağa çıkartsam 12-13 bin ytl eder ancak o parayla hiç bir şey alamam bu yüzden keyifle kullanmaya devam.bu arada ikinci arabam 2005 e 200 kom.MONDEO ALMAK İSTEYENLERE BİLGİ AMAÇLI YAZILMIŞTIR.Bazı forumlarda görüyorum herkes kendi malını övüyor olumsuz taraflarını söylemiyor.özellikle lpg sarfiyatı konusunda yanlış bilgi veriyorlar adam 2000cc araca şehir içi 160 krş yakıyor diyor ben hiç o rakamları göremedim 35 yıldır araba kullanırım muhtelif arabaların sahibi oldum hiçbir araç yakıt sarfiyatı olarak katolog değerlerini tutmaz ben daima o değerlerin üzerine 3-4 lt ilave ederim ve buda tecrübelerle sabittir.tabiiki bu kullanan kişiye hava ve yol drumunada bağlıdır.arabayı ben kullandığım zaman 12lt oğlum kullandığı zaman 13-14lt ye çıkıyorBİLGİLERİNİZE.




  • Bence araba iyi gidiyo ama 2,5 v6 motora yakışan sürati yapmıyo....

    SAYGILAR...
  • ahh bee ben zaten bu mondeoları severim bide 2.5 olunca tadından yenilmez bi de diyosunuz sıralı sistem lpg olunca harika oluyo iiyice kanım ısındı bu arabaya inş bi gün sahibi olurum temizini bulup...

    peki bu arabanın son hızı ne ?
    yol tutuşu nasıl 30 derecelik bir viraja max kaç km hız ile girilebilir???



    teşekkürler...
  • Mondeo zaten sürüş keyfi demek.

    2.5 V6 rakiplerine göre hem daha konforlu hemde daha iyi yol tutuyor.

    Belki bir Bmw nin 6 lısı kadar güçlü değil ama en az onlar kadar sportif sürüş kalitesi vardır.
  • Soranlar icin 2.5 V6 larin son hizi yaklasik 2 derece egimli yolda 241 km dir. Bu deger gps ile olculdu. O yuzden gercek bi deger. Kadrana bakicak olsaydik muhtemelen 15km/h falan fazla gosterecekti.
  • Demek 80 adet satıldı. Biri de bizde var, araçtan memnunuz, babam kullanıyor ve ben pek kullanamadım, bir kere Adnan menderes havalimanına yetişirken basmıştım hızlanması süperdi ama 220'den sonra pek gitmedi ( 230 zorla oldu) , bu da beni üzmüştü, heralde babam motoru pek açamamış :P Yalnız klima da açıkdı galiba.
  • selam arkadaşlar bende bugün bir mondeo v6 2.5 buldum ama yakıt sarfiyatı konusunda endişeliyim bizzat test eden varmı km. ne kadar yakar acaba test verileri çok düşük görünüyor ama şehir içi tüketimini merak ediyorum.
  • bende bir zamanlar 97 2.0lt otm. mondeo vardı. her ne kadar performans düşük olsa da çok keyifli bir araçdı. dayımda düz vitesi var onun performansı ise gayet yeterli. sıralı sistem tüp ile performanstan birşey kaybetmeden yakıt tasarrufu sağlıyor. tüpsüz bir V6 mondeonun şehir içi tüketimi bence 11 lt yi geçmez. çünkü bende 96 model 2.9 V6 scorpio var ve şehir içi tüketimi 11-12 lt arası. bence almak isteyen için V6 mondeo çok iyi bir tercih olur ama masrafına katlanmayı göze almalısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lukunku

    Bu arada biraz daha geniş bilgi vereyim, kendileri 180 değil 170 hp olarak ve dahi opel vectra'nın rakibesi olarak arz-ı endam etmişlerdir... Vakt-i zamanında vergi mesailinden müteveccih çok tutulmamakla beraber, karındaşlarımın dediğine katılup 2.0'dan çok yaktığına barmak basarum... Amma velakin Lpg akılcı bi sistem olup, doğru ellerde doğru sistem takılmasıyla doğru randıman alınacağı da mukakkaktır. Sonuç olarak, korkmadan hele de bi de temizini bulmuş isek havada karada alınabilecek ender makinalardan birisidir. Yol tutuş da cabası, fakir gibi otoriteler bu konuda focus'dan daha iyi olduğuna ayran içeriz... Konforsa konfor, hızsa hız, bi tek ikinci el kalmakta olup, eğer fikr-i aliniz uzun süre tomofil kullanmaksa düşünmeyiniz derim, yok yatırımsa efendim başka kapılara tokmak urunuz...

    PS: Ahmet Turan Alkan'ı çok okuyom da bugünlerde...
    güzel türkçe beğendim




  • Ford Cougar 2.5 lt. V6 sahibiyim.

    Ne kadar yakıyor derseniz, tork konventörlü otomatik vites 1.6 lt. den fazla yakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.