fiyat olarak söylemiyorum. fiyatlar zaten ortada 7 - 8 TL. aldığın şişenin yarısını içtikten sonra geri kalan yarısı içilmiyor. asiti hemen kaçıyor ve resmen şekerli yağlı su gibi iğrenç birşey oluyor. ben aldığım 2.5 lt lik kolalarin hic sonunu goremedim. sirf bunun yüzünden ice tea falan alıyorum. kutu kola dışında kola icilmiyor artik. zaten eski aromasi tadi da yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.5 LT kola artık alınamaz oldu

-
-
1L'de bile asit yok artık, teneke dışında içilmiyor.
-
Demek benim gibi düşünenler de varmış. Artık hiç aroması kalmadı gibi kolanın. Aslında kolaya katılan en pahalı madde aromadır. Fiyatları ucuz tutmak adına kriz ortamında bundan kısmaları normaldir.
-
içmeyin kola zararlı yorumu
-
küçükken hatırlarım yeni açılmış kolayı içince burnum yanardı. şimdi kutu kolayı dikliyorum neredeyse. asit namına bir şey kalmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorge Masvidal -- 21 Ağustos 2020; 0:11:36 > -
özellikle rc kola :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o yüzden 1.25lt'lik olandan alıyorum.
-
En küçüğünden en büyüğüne ne asidi var ne de tadı. Bi 10 sene önce falan 3 litrelik coca cola çıkmıştı fiyatı da 3tldi unutmuyorum, o bile ne varsa asitliydi.
Şuan eski tadı olmasa da kutu kolalar içilebilecek düzeyde bir de 1 litrelik şişeler. 1 litre coca cola da 5tl tabi. Enflasyon %12, yersen. Son 10 yılın enflasyonu %100den fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 21 Ağustos 2020; 0:25:47 > -
evet 3 litrelik kolalar vardı. hatta daha dün 3 lt cola turka aldım geldim. fiyat olarak 8.90 TL ye aldım.
kutu kolalar hala içilebilir fakat 4 tl ye yakın fiyatlar söz konusu. 1 litre pepsi max 2 hafta önce A-101 de 2.50 TL ye düşmüştü. bende tabi 12 şişe almıştım.
coca cola nın tadı artık yok. hele ki şekersiz iğrenç. pepsi daha iyi geliyor bana özellikle kutu olan efsane geliyor hala. iç yoksa en azından kapak altındaki şifreyi 101 plusa giriyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bevet 3 litrelik kolalar vardı. hatta daha dün 3 lt cola turka aldım geldim. fiyat olarak 8.90 TL ye aldım.
kutu kolalar hala içilebilir fakat 4 tl ye yakın fiyatlar söz konusu. 1 litre pepsi max 2 hafta önce A-101 de 2.50 TL ye düşmüştü. bende tabi 12 şişe almıştım.
coca cola nın tadı artık yok. hele ki şekersiz iğrenç. pepsi daha iyi geliyor bana özellikle kutu olan efsane geliyor hala. iç yoksa en azından kapak altındaki şifreyi 101 plusa giriyorum
Hocam siz deyince aklıma geldi de, harbiden cola zero ne öyle 1 litresi de 2.5 litresi de şekerli sudan farksız tadı bayağı kötü olmuş. Arkadaşlar sürekli zero içtiği için eve genelde zero alıyorlar, önceden ben de onlarla içiyordum tadı aman aman farklı gelmiyordu ama en son beraberken içemedim bayağı kötüydü gittim kendime normal kola aldım.
-
Ben şuan yurtdışındayım kolayı sevmesemde et yemeklerinde 1 bardak içerim vr burdaki tadı bariz çok farklı şuan olduğum yerde coca cola falan belli stsndartlarda üretiliyor mesela şeker oranı düşük seçenekler var
Ve glikoz şurubu kullanılmıyor o bile inanılmaz fark ediyor küçükken içtiğimdeki gibi burnumu yakıyor içerken :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sadece cam şişe ve 250ml coca colada kola tadı var
-
Bimden a101 den şoktan falan alın artık kolayı. Hiçbir tad farkı kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden kola kapağının altında mavi silikon gibi birşey olurdu onu çıkardıktan sonra kolanın asidi azaldı.
-
eskiden ramazanlarda misafirliğe 2-3 çeşit içecek alır giderdim şimdi 1 tane seçim alıp gidiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441Eskiden kola kapağının altında mavi silikon gibi birşey olurdu onu çıkardıktan sonra kolanın asidi azaldı.
cidden ha. o parça ne işe yarıyordu acaba
-
cococola tr ye geldiğinden beri pepsi'ye geçtim.. yukarıda dediğin gibi tadı artık şekerli su.. pepsi bir nebze daha iyi..
ama son yıllarda 2-3 ayda 1 belki alırım kolayı bıraktım dişlerin anasını belledi
Benzer içerikler
- seiko orjinallik sorgulama
- fun club
- diş teli yutulursa ne olur
- avukatlar kişisel bilgilere ulaşabilir mi
- yemekten sürekli kıl çıkması ne anlama gelir
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X