Şimdi Ara

2-3 SENE ÖNCE YAŞADIĞIM GARİP OLAY! 01/01/2014 20:00][SS GELDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
68
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reaglew

Güzel

hayat işte hocam :) uzaktan çok güzel heyecanlı gözüksede ama bide yaşarken hayal et... ne kadar acı birşey
  • yaz yaz ençok ben merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

yaz yaz ençok ben merak ediyorum.

hocam yarın devam edicem şimdi yazarsam çoğu takip edenin haberi olmayabilir
  • ustad bana pmden yazabılırmısın ya yeni bolumu yazacagın zaman
  • Mesaj dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt

quote:

2 bölüm daha yaz bu gece korkmak ve heycanlanmak istıyorum yarını bekleyemem aklıma takılır
  • quote:

quote:

quote:

2 bölüm daha yaz bu gece korkmak ve heycanlanmak istıyorum yarını bekleyemem aklıma takılır

hocam olaylar csb değil gerçektir bununda etkisi var aklıma durmadan o zaman yaşadığım olaylar geliyor.. bazılırın unutup hatırlamyaçlışıyorum anlabiraz beni hiç bir ayrıntıyı atlamak istemiyorum kafanızda hiçbir soru kalmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

ustad bana pmden yazabılırmısın ya yeni bolumu yazacagın zaman

hocam atarım pm unutmazsan sen bana pm atta nickin kalsın orda
  • Zaten bolumlerin cok kisa 1 bolum daha yaz yatmadan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam olaylar csb değil gerçektir bununda etkisi var aklıma durmadan o zaman yaşadığım olaylar geliyor.. bazılırın unutup hatırlamyaçlışıyorum anlabiraz beni hiç bir ayrıntıyı atlamak istemiyorum kafanızda hiçbir soru kalmasın diye

tamam sen bilirsin yanlız anladığım kadarı ile kız 3 harfli imiş ama nasıl fark edememişsin anlamadım zaten gözlerine iyi bakamıyorsan ozaman bi sorun var demektir ben olsam sorardım neden ben diye

• Bunlar hep benden.

Yaz hocam ancak bir kere daha göz rengi dersen bozuşuruz.
  • arkadaşlar yoğun istek üzerine... hatırladıklarımı yazacağım şimdi belki kısa olabilir gece gece beynim durdu inanın bunları yazmak yaramı deşmiyor değil ama yazmak zorundayım, dertlerimi halletmem için neyse yarım saate yazarım
  • quote:

arkadaşlar yoğun istek üzerine... hatırladıklarımı yazacağım şimdi belki kısa olabilir gece gece beynim durdu inanın bunları yazmak yaramı deşmiyor değil ama yazmak zorundayım, dertlerimi halletmem için neyse yarım saate yazarım

Eyvallmah yazda okuyak
  • Bekliyoruz
    Yaz hocam
  • begendim devam
  • Okuyum mu?

+Ekleme falan yapmıştırsın.
  • Kız cin mi?
  • 4. BÖLÜMÜ YAZDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 29 Aralık 2013; 3:04:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.