Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ratso

iyiymiş o. ben istanbulda olduğum için 200 bayılcam

Daha almadiysan dorock barda ozel basım sahne önü bileti de 175 liraya satiliyo diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    almadım daha haftasonu almayı düşünüyodum ben de hammer müzikte de geçerli mi acaba? hizmet bedeli almadıkları için ucuz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

almadım daha haftasonu almayı düşünüyodum ben de hammer müzikte de geçerli mi acaba? hizmet bedeli almadıkları için ucuz olabilir.

Orasi da sayfada yaziyodu sanirim da emin olamadım

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    sayfada yazanı kopyalıyorum

Biletleri Dorock'tan alın, içkiniz ikramımız olsun!

Afiş Tasarımlı Özel basım indirimli Bilet fiyatı:
    2 Ağustos : Normal 85 TL : Sahne önü: 155 TL
    3-4 Ağustos: Normal: 115 TL - Sahne Önü: 175 TL
    2-3-4 Ağustos : Normal 175 TL -Sahne Önü: 255 TL

Not: Pazartesi hariç her gün 17:00'den itibaren biletler satışı vardır.

abi çok iyi ya
  • Arkadaşlar daha önce büyük çaplı bir konsere gidemedim (öğrenciyiz-açız-sefiliz). Şimdi konser tecrübesi olan arkadaşlara sormaktayım, eğer genel giriş alırsak sahneye hakimiyet zorlaşırmı, görüş alanımız çok mu kötü olur.

Sahne önü alırsak her durumda bu müzik icra edicek gönlü güzel kalbi temiz kardeşlerimize yakın olurmuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Njord-

Arkadaşlar daha önce büyük çaplı bir konsere gidemedim (öğrenciyiz-açız-sefiliz). Şimdi konser tecrübesi olan arkadaşlara sormaktayım, eğer genel giriş alırsak sahneye hakimiyet zorlaşırmı, görüş alanımız çok mu kötü olur.

Sahne önü alırsak her durumda bu müzik icra edicek gönlü güzel kalbi temiz kardeşlerimize yakın olurmuyuz

Kucukciftlik park adi gibi küçük rahat gorursunuz herhangi bi sikinti olmaz hatta erkenden beklemeye baslarsaniz sahne onu ile genel giris arasini ayiran demirlere yapisirsiniz tadindan yenmez is kapi acilmadan 2 3 saat once orda beklemeye bakiyo hatta iyi ki daha fazla para vermedim bile dersiniz kapilar acildiktan sonra on gruplari dinlemeyim ya deyip gec gelirseniz en arkalara duserseniz ses konusunda biraz sikinti yasarsiniz onun dışında sorun olnaz

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

quote:

Arkadaşlar daha önce büyük çaplı bir konsere gidemedim (öğrenciyiz-açız-sefiliz). Şimdi konser tecrübesi olan arkadaşlara sormaktayım, eğer genel giriş alırsak sahneye hakimiyet zorlaşırmı, görüş alanımız çok mu kötü olur.

Kucukciftlik park adi gibi küçük rahat gorursunuz herhangi bi sikinti olmaz hatta erkenden beklemeye baslarsaniz sahne onu ile genel giris arasini ayiran demirlere yapisirsiniz tadindan yenmez is kapi acilmadan 2 3 saat once orda beklemeye bakiyo hatta iyi ki daha fazla para vermedim bile dersiniz kapilar acildiktan sonra on gruplari dinlemeyim ya deyip gec gelirseniz en arkalara duserseniz ses konusunda biraz sikinti yasarsiniz onun dışında sorun olnaz

vay arkadaş iyice içinden çıkılamaz bir duruma döndü bilet işi, amaç amon'u dibinden izlemek, yoksa pogo olursa dötümüz başımız dağılır durumu değil erkende gidebiliriz sorun olmaz bi' de o kadar para basıp bilet alırsak, genel giriş'in önleri de hemen hemen bizle aynı mesafede olursa dertler derya olur.

• quote:

quote:

quote:

vay arkadaş iyice içinden çıkılamaz bir duruma döndü bilet işi, amaç amon'u dibinden izlemek, yoksa pogo olursa dötümüz başımız dağılır durumu değil erkende gidebiliriz sorun olmaz bi' de o kadar para basıp bilet alırsak, genel giriş'in önleri de hemen hemen bizle aynı mesafede olursa dertler derya olur.

aynı şeyi ben de düşündüm de 2 gün olduğu için bi günlük yorgunluktan sonra 2. gün beklemek biraz sıkıntı olabilir bi de en öne gelmek için uğraşanlar çok oluyo amon amarth geliyo onla mı uğraşcaz hep öğrenci hep fakir yeter lan dedim sahne önü aldım ben

• Ankara'dan bilet alanlar indirimli şekilde nerden aldılar, şehir dışı indirimli biletler ne zamana kadar tükenir. HIM e giden yok herhalde
  • konsere beraber gidebiliceğim bireysel yada herhangi bir grup varmı
  • Festivale son eklenen grup TURISAS oldu. 3 Ağustos'ta olacakmış.
  • takip
  • turisas iyi oldu festivale enerji katacaklardır, ama stratovarius un önüne headliner olarak him i koymak küfür gibi..

sadece amon amarth olan günün biletide satılsa iyi olacak, megadeth için artıdan o kadar para veremem
  • Beyler Ankara'da bilet bulabilir miyiz var mıdır hala acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkdag

Beyler Ankara'da bilet bulabilir miyiz var mıdır hala acaba?

geçen hafta always rock bardan almıştım ben gidip bi sor vardır büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

turisas iyi oldu festivale enerji katacaklardır, ama stratovarius un önüne headliner olarak him i koymak küfür gibi..

sadece amon amarth olan günün biletide satılsa iyi olacak, megadeth için artıdan o kadar para veremem

aynı fikirdeyim megadeth izlemek istemiyorum ama sırf amon amarth için alıcam mecburne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

turisas iyi oldu festivale enerji katacaklardır, ama stratovarius un önüne headliner olarak him i koymak küfür gibi..

aynı fikirdeyim megadeth izlemek istemiyorum ama sırf amon amarth için alıcam mecburne

3-4 ağustosta bilet al , birisini bul sadece megadeth için giden vardır biletleri yarı yarı halledersiniz.. sen amon amarth olan gün izlersin sonra parasını alıp kombineyi devredersin.. gün başına ücret 60 liraya düşer o da gayet uygun olur

• quote:

quote:

Eyvallah hocam bakarım bir ara. Bir de fiyat 95 lira mıydı neydi o da indirimli olduğu için. Siz kaça aldınız acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam bakarım bir ara. Bir de fiyat 95 lira mıydı neydi o da indirimli olduğu için. Siz kaça aldınız acaba?

Evet 95. Ben sahne önü aldim 165e

• TURISAS ne zaman açıklandı la? Dehşet 3 gün olacağa benziyor. Gidenlere iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.