Şimdi Ara

2-2'yken GS taraftarının meşale yakması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce bunu elestirmeyecegim. Ben bilinçli bir sekilde 2-3 olmasını engellemek icin bir hareket olarak algıladım.

Taraftarın oyuna etkisinin güzel bir ornegi.

• Peki kadıköydeki fatih terimin kafasının yarılması . Hakan baltanın kafasına cisim atılmasını ne olarak yorumladın .
  • Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.Bu sene içeresinde bu maç hariç bizim stadyumda meşale hiç yandı mı ? Hiç denk gelmedim ondan soruyorum.
  • Adam kötü birşey dememiş taraftarın bilincinden bahsetmiş hemen yüklenmemek gerekli.
  • 1 tane daha atsaydınız ne olurdu
  • Yapma dost. Ben çirkin olan her seyin karsindayim. Bence gayet bilinçli bir olaydı ve taraftarın direkt olarak skoru böylesine etkilemeye çalıştığını görmemiştim.
  • ben senin kadar iyimser değilim. bu olayı tam bir ahmaklık olarak görüyorum. zaten dört bir yanı kapalı stad. kendilerini zehirliyorlardı. böyle saçmalık olamaz. demek ki şampiyonluk gelse daha beteri olacaktı. çok kişi hastanelik olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FB macı geldi aklıma benim. 1-1 ken neden saldırdık şimdi daha kötü oldu diyen bir kitle vardı. Galibiyet ile Beraberlik arasında bir fark yoktu. Ama yenilgi bir avantajın kaybolması demekti. Sanırım bunu futbolculara hatırlatmak istediler.
  • Şampiyonluk kutlaması için getirilen meşaleleri yaktılar,kapalı stad ters tepti şampiyon olsak dumandan ölcektik demek ki
  • bence şampiyonluk ihtimaline karşı kutlama amacıyla getirdiler
    baktılar maç bitiyor şampiyonlukda haftaya kaldı yakalım dediler
  • Şampiyonluk ihtimali üzere maçtan sonra yakmak için getirmiştirler büyük ihtimal. Baktılarki şampiyonluk yok bari yakalım boşa gitmesin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

Şampiyonluk ihtimali üzere maçtan sonra yakmak için getirmiştirler büyük ihtimal. Baktılarki şampiyonluk yok bari yakalım boşa gitmesin dediler.

Bu iyiydi.
  • Yusufun attığı meşale sahaya düştü.
  • quote:

Şampiyonluk ihtimali üzere maçtan sonra yakmak için getirmiştirler büyük ihtimal. Baktılarki şampiyonluk yok bari yakalım boşa gitmesin dediler.

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Bu iyiydi.

bu iyiydi diyosunda zaten öyle olay

• Bence şampiyonluk kutlaması için yakılması planlanıyordu.
    olmayınca boşa gitmesin bari diyerekten...
  • o adam bundan mı kalp krizi geçirdi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aı_legend3

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Bu iyiydi.

bu iyiydi diyosunda zaten öyle olay

O zaman daha iyiymiş ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Bence şampiyonluk kutlaması için yakılması planlanıyordu.
    olmayınca boşa gitmesin bari diyerekten...

cumartesi akşamı kutlamalarda yakardınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.