Şimdi Ara

2+1 Tavsiyesi(250-350TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar planlarım arasında bir 2+1 almak var. Yenileme zamanı geldi. Konuları okudum fakat biraz kafam karıştı. 5+1 düşünmüyorum. 2+1 istiyorum. Kaliteli bir ses sistemim olsun istiyorum. Tavsiye üzerine bütçede biraz daha çıkabilirim bir ihtimal. Ciddi manada kaliteli bir 2+1 istiyorum. Kaliteli sesi almak istiyorum. Bass seviyorum fakat bangır bangır bass olmasına da gerek yok. Yumuşak baslar daha çok hoşuma gidiyor. Tavsiye verebilecekler varsa memnuniyetle dinlerim. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba bende bu hafta kısmetse Creative t3 alacağım.Forumda okuduğum kadarıyla ses kalitesi çok iyimiş ve bassları yumuşakmış.
  • Evet benimde gözüme o çarptı fazlasıyla. Yorumlara baktım kimi kesim çok memnun kimiside burun kıvırmış biraz.
  • creative sbs a 220
    her 2+1 konusuna yazarım iy ses sistemidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugozcan

Evet benimde gözüme o çarptı fazlasıyla. Yorumlara baktım kimi kesim çok memnun kimiside burun kıvırmış biraz.

Mutlaka olumsuz yorumlar olacaktır.Ancak sistemi beğenen çok kişi var. Yabancı sitelerde bu sistem çok iyi puanlar almış.Eğer sistemi sizden önce alırsam yorumlarımı sizinle paylaşırım.
  • benim tavsiyem t3 olurdu
  • Kesinlikle T3 diyorum. Çok kez dinledim T3'ü, gerçekten süper bir cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam elimde logıtech z2300 ses sistemi var fiyat 200 tl düşünmek istersen sevinirim.
  • T3 o fiyat aralığındaki en iyi tercih olacaktır kendimde 16 17 aydır kullanıyorum müzik için ideal bir set bence hiç bir şikayetim olmadı daha birde ses kartı ile destekleyebilirsen daha da verimli olacaktır.
  • Acoustic Energy Aego M
    Audioengine A5 (2.0 istenir ise)
    Harman Kardon SoundsticksIII
    Creative gigaworks T3

vs..Bunlar iyidir daha da var tabii ki aklıma ilk etapta gelen pc sistemleri bunlar..Ama dinleyip karar verirseniz en doğru hareketi yapmış olursunuz lakin tavsiye ile bu ürünleri almak pek sağlıklı olmuyor..
  • Dostum ucuz ve kaliteli bir ses sistemi istiyorsan logitech s220 almanı tavsiye ederim çünkü ;
    Kaliteli ve yumuşak bass sesleri
    Son seste boğulma yapmayan ve uydular son derece kaliteli tiz seviyeleri gayet tatmin edici ama benim gibi bass seviyesini yükseltip ekolyzerdan bassı yüksek tutup bide DFX yüklersen eğer tizlerden eser kalmıyacaktır, ama ben gidip 2 tane ufak tweeter alıp uydulara bağladım gayette memnun kaldım.

Benim sana tavsiyem Logitech s220'dir dostum..
  • Aego-m satiyorum arkadaslar beyaz. gecenlerde 613+kargo parasina aldim. urun sifirdir kutusunda. amfi alip elimdeki jamo hoparlorleri kullanacagim icin satiyorum. hemde 500 tlye birakicam maksat odada yer kaplamasin elimden ciksin. almak isteyen olursa mesaj atsin bana tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

Biraz daha ekleyip Z623 alın derim.

aynen bnde alacağım vatanbilgisayar indirime giderse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.