Şimdi Ara

2+1 Speaker Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evde kullanmak için 2+1 ses sistemi almak istiyorum. Kullanım amacı müzik dinlemek. Dinlediğim müziklerde bass ön plan da o yüzden bass kalitesi iyi olması benim için kafi. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.



    Not; 2+1 olması şart değil , ses anlamında çok bir şey istemiyorum. Bass ı kaliteli olsa evin içini doldursa yeterli, bütçe 600₺ kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2. el bak sıfır dandik ürünler bile çok pahalı bir hal aldı Logilerin basları iyidir 200 250 tl ye z523 bulmak mümkün edinebilirsiniz.
  • Merhaba yeni konu açacaktım ama bunu görünce yazayım dedim. Yaklaşık 10-11 senelik Creative SBS A300 2+1'im kırıldığı, bozulduğu için yeni bir 2+1 bakmaya başladım. O zamanlar bunu alırken hiç anlamazdım biraz rastgele almıştım ama çok memnundum harika bir üründü. Şimdi ise uygun fiyatlı çok kötü olmayan bass'ı iyi bir şey arıyorum. Ses sistemleri konusunda yabancıyım hiçbir şey bilmiyorum gördüğüm kadarıyla hep Logitech'in ürünleri ön planda gibi ve Z ile başlayan modelleri...

    Mesela Z213, Z313, Z333 falan bunlara bakarken neye dikkat etmemiz gerek, farkları neler? Şahsen bilmeden almak istemiyorum yine.

    Standart düz pc kullancıısıyım oyun, film, müzik karışık takılırım.

    EDIT: Biraz bakındım Watt farkları var, bir de bu ürünlerde son seste cızırdama ve bozulma oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Nisan 2020; 17:42:21 >
  • Logitech Z313 öneririm. Küçük bir sistem fakat dediğin gibi hem evde kullanıyorsun hem müzik dinleyeceksinn hem de bass istiyorsan bu sistem sana göre geçen sene bu sistemden bende vardı. Bass tamamen tatmin edecek derecede kendini hissettiriyor. Diğer sistemler gibi cam kapı titretmez lakin ben tatmin olacağını düşünüyorum. Tek eksi yönü bass ayarlama gibi bir özelliği yok bilgisayardan veya telefondan bass açıp kısabilirsin ekolayzer ayarı ile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Merhaba yeni konu açacaktım ama bunu görünce yazayım dedim. Yaklaşık 10-11 senelik Creative SBS A300 2+1'im kırıldığı, bozulduğu için yeni bir 2+1 bakmaya başladım. O zamanlar bunu alırken hiç anlamazdım biraz rastgele almıştım ama çok memnundum harika bir üründü. Şimdi ise uygun fiyatlı çok kötü olmayan bass'ı iyi bir şey arıyorum. Ses sistemleri konusunda yabancıyım hiçbir şey bilmiyorum gördüğüm kadarıyla hep Logitech'in ürünleri ön planda gibi ve Z ile başlayan modelleri...

    Mesela Z213, Z313, Z333 falan bunlara bakarken neye dikkat etmemiz gerek, farkları neler? Şahsen bilmeden almak istemiyorum yine.

    Standart düz pc kullancıısıyım oyun, film, müzik karışık takılırım.

    EDIT: Biraz bakındım Watt farkları var, bir de bu ürünlerde son seste cızırdama ve bozulma oluyor mu?

    Z213 modelini ve Z313 modelini kullandım. Z313 daha iyi bass ve ses olarak. Z313 son sesinde cızırdama ve bozulma yapmıyor gayet net çıkıyor zaten evde kullanacasan son sesini her zaman açamayabilirsin bu hoparlörün. Sesi gayet iyi çıkıyor ben bilgisayarıma takılı kullanıyordum kendi sesini açıp kapatabilmeye yarayan bir kumanda tarzı kablolu birşeyi vardı adını bilmiyorum :D . Onu ful açık tutup normal sesi bilgisayardan ayarlıyordum ve sesini hiç bir zaman 50 den yukarı açmıyordum açtığım zaman alt üst komşudan kesinlikle şikayet gelirdi.





  • Dostum bass seviyorsan 600 tl ye ikinci el z623 bak derim temiz sorunsuz bulursan düşunmeden al derim dinlediğin müzikten izlediğin filmden keyif alırsın ben z625 yeni sürümünü kullanıyorum çeyrek ses ve bass seviyesinde bile dolu bass veriyer zaten çok fazla açmana gerek kalmıyo öyle bir sistem tavsiye ederim kesinlikle bula bilirsen bu modeli al tabi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.