Şimdi Ara

2+1 ses sistemi önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: John PHILIPS


    quote:

    Orjinalden alıntı: boztorgay

    arkadaşlar 2.1 sistemler film izlemek için uygun değilmi? yerim müsait olmadığı için 2.1 sistem düşünüyordum da kafam karıştı


    Çevresel sesten mahrum kalırsın ama patlama efekleri gibi efekelri aynı verimllikte alırsın.Yerin yoksa 2.1 al derim kasma boşuna sonra dert oluyo başına 2.1 istiyosun.


    saolasın, problem zaten yer olmaması,o yüzden mecbur 2.1 alacaktımda herkez müzikten bahsedince yanlış yapmak istemedim.
  • LOGİTECH DEN UZAK DUR. Z4 Ü İSE SAKIN ALMA.
  • ramazan güdlrüyorsun beni mesajlarınla saçmaladığın için değil yanlış anlama

    @kgforce bu arada kardeş sürekli techno rap dinliyoru mdersen de mesela technoad a mid ler vardır creative midlerde logiden iyidir.Aam x 230 alma creative 3400 ün bass ı hem toktur hem de 230 dan kalitelidirbassları çarpıtmaz bass konusunda da sıkıntın olmaz zaten son seste dinlemen imkansız gibi.Yanında dinlemen imkansız anlamında.
  • hiçbiri desek yanlış olmaz.Microlablara bak fc serisi eğer fiyatına göre iyi bir sistem istiyorsan.Ya da bose
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KgForce

    quote:

    "Madem sınırın 170ytl o zaman sana en iyi seçenek olarak microlab pro yu öneriyorum.Gerçeten fiyatına göre inanılmaz bir ses kalitesi ve gücü var son seste bile bozulma yapmıyor


    öneri için tşkler. ama öyle değilde daha çok subwoofer ayrı yani lcd yanında falan duracak kolonlar lazım :)

    "CREATIVE I-TRIGUE 3400" hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ?


    kendi listendiki en iyi tercih budur bu paraya bundan iyi yok
  • ulan bir gün mağazada sırf microlab dinlemeye gidecem ne yin nesi kimin fesi bir set gorecez
  • evet ama dikkat et.Microlab çok çeşitli setler üretir bir mc 4500 ile mc300 arasında ses tarzı olarak fark vardır.fc861 x23 özellikle h500 ü dinle bir de diğer markaların tavsiye edilen modellerni.Bir h500 dinle bir mega ya da z5500 ses kalitelerine bak bir de fiyatlarına.
  • philips MMS 430 kullandım. Çoğu kişinin dediği gibi baslar o kadarda kötü değil. Sadece sona yaklaşınca boğulmaya başlıyor. Fakat sona kadar seste bozulma neredeyse hiç olmuyor. Sana MMS 430 u öneririm.

    http://forum.donanimhaber.com/m_18083803/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.