Şimdi Ara

2+1 ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha çok film izleme ve ps3te kullanacağım!
    logitech x230 nasıldır iyimidir?

• x230 iyidir de ps3 ün kaliteli ses çıkışına yazık olur öyle bir 2.1 ile kullanırsan ki filmde de çok iyi perf alabileceğini sanmıyorum bütçeyi arttırabilirsen altec-lansing mx5021 e bir bak derim film için iyidir THX sertifikası da mevcut
  • kesinlikle logitech x230 veya s 220 al şiddetle tavsiye ediyorum x-230 20 watt subwwofer 2x 6 watt uydu toplam R.M.S 32 WATT s-220 17 watt toplam R.M.S tavsiye kesin almalısın s-220

2+1 ne önerirsiniz?

2+1 ne önerirsiniz?

• hocam biraz komik olcak ama bilmediğimden soruyorum senheiser in ses sistemleri mevcutmudur acaba?
    kulaklığını kullanıyorum da!
  • altec-lansing mx5021 400ytl verene kadar logitech z5500 alırım yaw
  • kardeş senheıser ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum ama 2+1 sinema sistemi varmı bunu bilmiyorum benim bu ürünü önermemdeki amaç logitech küçük zarif portatif boyutlarıyla uygun sesi vermesi ama tabiki senhesıerde çok kaliteli cam gibi tertemiz sesler veriyorr...
  • arkadaşlar başka önereceğiniz ses sistemleri yokmu max 100ytl!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- Şık tasarım ve üstün ses performansı bir arada
    2 - Ev sinema sistemi, oyun konsolları ve bilgisayarınız için ideal 2+1 hoparlör sistemi
    3 - 17W subwoofer ve 6W’ lık 2 adet uydu hoparlör ile toplam 29W rms ses çıkış gücü
    4 - Ahşap subwoofer ve duvara monte edilebilen uydu hoparlörler
    5 - Kablolu uzaktan kumanda üzerinde kulaklık çıkışı ve line-in
    6 - Çift yollu subwoofer ve tweeter’ lı uydu hoparlörler ile gerçek ötesi ses kalitesi
    7 - 24 ay garanti

2+1 ne önerirsiniz?

2+1 ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »Keen« -- 2 Mart 2008; 15:24:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

1- Şık tasarım ve üstün ses performansı bir arada
    2 - Ev sinema sistemi, oyun konsolları ve bilgisayarınız için ideal 2+1 hoparlör sistemi
    3 - 17W subwoofer ve 6W� lık 2 adet uydu hoparlör ile toplam 29W rms ses çıkış gücü
    4 - Ahşap subwoofer ve duvara monte edilebilen uydu hoparlörler
    5 - Kablolu uzaktan kumanda üzerinde kulaklık çıkışı ve line-in
    6 - Çift yollu subwoofer ve tweeter� lı uydu hoparlörler ile gerçek ötesi ses kalitesi
    7 - 24 ay garanti

2+1 ne önerirsiniz?

2+1 ne önerirsiniz?

fiyati ne kadar bunun?

• 100ytl ye en iyi tercih logitech x230 olur bence

saygılar...
  • verdiğin paraya acımazsın x230
  • tamam altec e 400YTL vermek biraz seni aşıyor anlaşılan ben kalitesi için önermiştim ama sonradan max 100YTL yazmışsın o zaman en iyi alternatif x230 oluyor al ve tadını çıkar...
  • Creative in t3030 gibi bir modeli vardı . Normallere göre daha yüksek bir fiyatı var ses cidden güzel .
    Onun dışında jvc leride öneririm . Pahalı ama çok temiz ve güzel ses veren kaliteli hoparlörler .
  • LeFransız kardeş

Creative SBS 380 : 40 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »Keen« -- 15 Mart 2008; 18:22:12 >
  • slm arkadaşlar benim fikrim biraz daha para biriktirerek beklemek yazmış olduğunuz marka ve modellerden çok çok daha iyileri var tabiki daha pahalı ama para biriktirmeye dğer
  • logitech x230
  • quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

LeFransız kardeş

Creative SBS 380 : 40 YTL

Fiyatı iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.