Şimdi Ara

2+1 KAliteli SEs Sistemi Secimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • begendik de çaktırmıyoruz

Orjinalden alıntı: Neo2000

Inspire 2.1 2500 ün adı bile geçmiyor. Creative'i beğenmediniz galiba.

onun klasmani bunlar degil ki,
    o zaman Logitech - X230, ALTEC- VS2421 filan da koymak gerekir. yukarida en dusuk 400 ytl ye urun var.
    fiyati bu seviyelere yaklasan I-TRIGUE L3800 var ama buraya konmaz herhalde

Orjinalden alıntı: gimmeluck

quote:

o zaman Logitech - X230, ALTEC- VS2421 filan da koymak gerekir. yukarida en dusuk 400 ytl ye urun var.

L3800 de çok güzel bir üründür ama dediğin gibi klasmanı yukarıdaki üürnler değil malesef. Tiz ve Mid dengesi oldukça tatminkardır fakat woofer ından olsa gerek ki bas sesleri hem uzatıyor hemde güçlü olmadığını düşünüyorum. Tok bas sesleri alınmıyor. Eğer çok baslı parçalar dinlemiyorsanız oyun oynamak için ve hatta pop müzik için yeterli bir ürün.

• Arkadaşlar şu an Türkiye'de en ucuz Aego M alınabilen satış noktası hakkında bilgi verebilir misiniz?

Orjinalden alıntı: Oronra

quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

quote:

L3800 de çok güzel bir üründür ama dediğin gibi klasmanı yukarıdaki üürnler değil malesef. Tiz ve Mid dengesi oldukça tatminkardır fakat woofer ından olsa gerek ki bas sesleri hem uzatıyor hemde güçlü olmadığını düşünüyorum. Tok bas sesleri alınmıyor. Eğer çok baslı parçalar dinlemiyorsanız oyun oynamak için ve hatta pop müzik için yeterli bir ürün.

bu urunu de aldim listeme, hepsine bir kez daha fiyat bakiyorum.

• Klipsch Promedia Ultra 2.0 kullanıyorum
    aynı zamanda Bose Am5 var bu iki markadan şaşma bence
  • Klipsch Promedia Ultra 2.0 bu subwoofersiz,
    dusuk frekansli seslerde - baslarda nasil performansi?
    Logitech dedin mi akan sular durur.

• AudioEngine 5 ve Aego
    Arkadaşlar bu ürünler İstanbul'da nerede var?
    Dinleme şansı bulabileceğimiz yerler var mı?
    İnternet üzerinden satın alabileceğimiz bir site var mı ya da?
    Bir de Bose Musicmonitor diye bişi var, dışarda 400 dolar, burda neredeyse 1 milyar. Dinleyen var mı aramızda?

İki setide gidip dinleme imkanın var, zaten satan firmalarda birbirlerine yakınlar.

www.mavihifi.com.tr -www.blmuzik.com

quote:

Orjinalden alıntı: Orlando Furioso

AudioEngine 5 ve Aego
    Arkadaşlar bu ürünler İstanbul'da nerede var?
    Dinleme şansı bulabileceğimiz yerler var mı?
    İnternet üzerinden satın alabileceğimiz bir site var mı ya da?
    Bir de Bose Musicmonitor diye bişi var, dışarda 400 dolar, burda neredeyse 1 milyar. Dinleyen var mı aramızda?

• son durumu yazmamisim..
    JBL creature II aldim.
    filmlerde iyiydi
    oyunlarda da fena diildi.
    ama muzik - yetersiz- belki eski Z5500 kullanicisi olmamdan..

neyse bir de farkettim ki ben 5+1 siz yapamiyorum.. cok kaliteli olmasa da ses 6 yerden gelicek dagilicak.. DTS- DD film ve muziklerim cok..
    ve, Creative 6100 - 5.1 aldim .. Jbl i satacagim..
    yaziyim dedim.. fazla elektronikle ilgilenip forumda cok fazla yerde yazisinca boyle oluyo :)
  • Altec 5021 kulaniyorum teknolojix.com indirimi ile 255 ytl aldim.. çok memnunum daha önce z300 kulandim z10 sesini dinledim creative inspire kulandim içlerinden en iyi sesi verdi diye bilriim çok kaliteli bir ses çikişi var çok yüksek ses verdiğini söylüye bilirimve pürüssüz müzik dinlemek için ideal filmdede bi okadar güzel oluor şiddetle tavsiye ederim uzakdan kumandasi çok kulanişli şık bir görüşünüvar.. tavsiyemdir

Orjinalden alıntı: RockEvi

Altec 5021 kulaniyorum teknolojix.com indirimi ile 255 ytl aldim.. çok memnunum daha önce z300 kulandim z10 sesini dinledim creative inspire kulandim içlerinden en iyi sesi verdi diye bilriim çok kaliteli bir ses çikişi var çok yüksek ses verdiğini söylüye bilirimve pürüssüz müzik dinlemek için ideal filmdede bi okadar güzel oluor şiddetle tavsiye ederim uzakdan kumandasi çok kulanişli şık bir görüşünüvar.. tavsiyemdir

Altec'in bu mx5021 modeli icin bir sey calmazken ama acik durumda iken dip ses yaptigi soyleniyor, cidden cok rahatsiz eden bir dip ses mi? kisik sesli muzik dinlerken de hissediliyor mu bu dip ses? bu benim icin onemli cunku sesi cok fazla acma sansim olmiycak ama kaliteli bir ses dinlemek istiyorum..

bir de yine Altec fx4021 dinleyen yada deme sansi olanlar varsa aramizda, bu dip ses olayini fx4021'de de oluyor mu acaba ve cidden rahatsiz edici mi?
    eger ikisini de kullanmiz ve karsilastirmis arkadaslar varsa, hangi setin neden one ciktigini soyeyebilir mi? tesekkurler..

• Klipsch ifi hayalimdeki set sıralamadakide en başarılı set bana göre yutdışında takip ettiğim formlardaki en başarılı setlerden biridir amma velakin tr deki fiyatını haketmeyen bir üründür...

Orjinalden alıntı: lazarus9909

Altec'in bu mx5021 modeli icin bir sey calmazken ama acik durumda iken dip ses yaptigi soyleniyor, cidden cok rahatsiz eden bir dip ses mi? kisik sesli muzik dinlerken de hissediliyor mu bu dip ses? bu benim icin onemli cunku sesi cok fazla acma sansim olmiycak ama kaliteli bir ses dinlemek istiyorum..

bir de yine Altec fx4021 dinleyen yada deme sansi olanlar varsa aramizda, bu dip ses olayini fx4021'de de oluyor mu acaba ve cidden rahatsiz edici mi?
    eger ikisini de kullanmiz ve karsilastirmis arkadaslar varsa, hangi setin neden one ciktigini soyeyebilir mi? tesekkurler..

Altec Mx5021 de dip ses diye bir sorun yok kendim kullandım böyle bir yorumda ilk defa senden duyuyorum

RockEvi

Altec Mx5021 in 255 tl lik kampanyası çok iyi idi 255 tl ye ondan daha kaliteli 2+1 set bulunamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 31 Ocak 2009; 14:41:34 >

• Bose camp.3'i kesinlikle tavsiye ederim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.