Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Leopar

Simgeler gözükmüyor diyenler bendede gözükmüyordu çözümü şöyle buldum:

Cydia' dan mobileterminal ve erica tools yüklenir search' e terminal sonradan erica yazarsanız göreceksiniz...

MobileTerminal' i açın, appLoad yazın return' e basın bu kadar... Springboard' a geri döndüğünüzde yüklediğiniz programlar yüklenmiş olacak menüye..

quote:

Orjinalden alıntı: fuhayer

quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

arkadaşlar boşuna yüklüyorsunuz ne kadar crackli app varsa hiç biri çalışmıyor simgeler görnmüyor 2 telefonda denedim

ben hepsini kullanıyorum. no problem dostum.

dostum kesin oluyorsa gene 21 yüklücem

• Macbook için pilin sağlığını gösteren süper bir "widget" var...
    Keşke iPhone için de olsa...

quote:

Orjinalden alıntı: t-virus

quote:

Orjinalden alıntı: eserunsalan

Evet işte hep tam şarj ve bitmeye çok çok yakınken şarj etmek vs vs...

o taktik cok ise yarıyor. bende o taktiki kullanıyordum benim bütün sarjlı cihazlarımda. gözle görülür bir sekilde performans artısı oluyordu. (en azından benim telefonumda:D).

tam sarj->tam de-sarj->tam sarj....
  • E bende oluyor.. Sizde de olur herhalde..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Simgeler gözükmüyor diyenler bendede gözükmüyordu çözümü şöyle buldum:

Cydia' dan mobileterminal ve erica tools yüklenir search' e terminal sonradan erica yazarsanız göreceksiniz...

MobileTerminal' i açın, appLoad yazın return' e basın bu kadar... Springboard' a geri döndüğünüzde yüklediğiniz programlar yüklenmiş olacak menüye..

quote:

Orjinalden alıntı: fuhayer

quote:

arkadaşlar boşuna yüklüyorsunuz ne kadar crackli app varsa hiç biri çalışmıyor simgeler görnmüyor 2 telefonda denedim

ben hepsini kullanıyorum. no problem dostum.

dostum kesin oluyorsa gene 21 yüklücem

• şuan tekrar yüklüyorum bakalım
  • Bugün uzun süredir kullandığım iphone 2G'ye ( 1.1.4 Versiyon ) ilk önce winpwn 2.5 ile 2.0.2 versiyona,akabinde iTunes 8 üzerinden 2.1 versiyon update'i yaptım.Herşey tereyağından kıl çeker gibi çok kolay oldu.Kurulumdan sonra bir sorun yaşamadım.

Tereddütü olan arkadaşlar hiç çekinmeden 2.1 versiyonu yüklesinler.AppleStore üzerinde yeterince FREE uygulama var..
  • Şu anda geçebiliyormuyuz 2.1'e sim kilidi kırıldımı ve crackli uygulamalar çalışıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Şu anda geçebiliyormuyuz 2.1'e sim kilidi kırıldımı ve crackli uygulamalar çalışıyormu

ilk sayfada barbee arkadaşımızın costum fw si ile cydia + installer lı 2.1 e sahip olabilirsin.

böyle yaparakta yükleyip de göremediğin app ları çalıştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 14 Eylül 2008; 18:36:37 >

• itunes ücretsiz uygulamalar var ama onun ıcınde kart numarası olması gerek...ben olamadım üye yazıyorum kabul etmıyor nedense:(
    2 farklı kart denedim gene olmadı olmadı deli olucam en sonun da:)
  • Ben 1 saat önce geçtim Custom Firmware ile ne active sorunu ne de bir hatayla karşılaştım sadece DFU mode a alıp restore ettim ve oldu. Cydia ve Installer da yüklü. Bossprefs le Edge i de kapattım. Crackli bütün oyun ve programları da Winscp ile başarılı bir şekilde attım. Herşey yolunda. 2.1 de bir yenilik de iPod da Songs bölümünde şarkının altında sanatçı ismi ve album ismi de gözüküyor...
  • rapid linkteki custom firmwareyi indirdikten sonra ne yapacagız,direk itunesten restore mu?
  • Samhein arkadaşım vereceğim sitede kredi kartı kullanmadan iTunes hesabı almak mümkün. Tabii bu sadece Free leri yuklemende yardımcı olur sana ucretliler icin kredi kartı sart ama biras arastırısan Crack li olanları bulursun zaten

Site bu ...http://www.ingilizanahtari.com/itunes-store-hesab45t4-almak-resimli-t3437.html?t=3437&highlight=iTunes

Burda resimli anlatım mevcut girip yararlanabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

rapid linkteki custom firmwareyi indirdikten sonra ne yapacagız,direk itunesten restore mu?

itunes 8 yükleyerek shift restore yapacaksın o kadar
  • Berkay.... Benim biras şansa gelmiş olabilir ben direk restore yaptım fakat bazı arkadaşlar restore degil update yapın falan diyor. Dediğim gibi tam nasıl yuklenecegini ben de bilmiyorum ben oyle denedim oldu sen iyice arastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciancarlo

Berkay.... Benim biras şansa gelmiş olabilir ben direk restore yaptım fakat bazı arkadaşlar restore degil update yapın falan diyor. Dediğim gibi tam nasıl yuklenecegini ben de bilmiyorum ben oyle denedim oldu sen iyice arastır

sen iyice karıstırmıssın iTunes'i 8.0 Versiyona update edip shift restore yapıcaksın
  • Yahu arkadaşlar barbee nın custom dosyasını yüklemek istediğimde 1600 hatası alıyorum...niye ki ? Bilen var mı?
  • kardeş ben yükledim ve cihaz hata verdi ekran acil aramaya geçti 1.1.4 döndüm bir süre bekle en güzeli bu acelesi yok 2.1 in
  • Az önce 2.0.1 olan 2G iphone umu itunes 8 den update diyerek güncelledim. Tüm işlemler 20 dakika falan sürdü. Herşey sorunsuz çalışıyor. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
  • Niye iPod Touch için yok.Hiç bir yerde iPod için custom yok.
  • haftasonum zehir oldu ama hallettim en sonunda, şimdiye kadar gördüğüm en başarılı fw.

hız+pil ömrü süper, cydia ve apps yüklemedim, yüklemeyeceğim, ben böyle de memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

haftasonum zehir oldu ama hallettim en sonunda, şimdiye kadar gördüğüm en başarılı fw.

hız+pil ömrü süper, cydia ve apps yüklemedim, yüklemeyeceğim, ben böyle de memnunum.

update ederek mi yükledinm 2.1 i hocam yoksa custom mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.