Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arayı doldurabilirsiniz yani ...rapid
  • yani rapid
  • tsk ederim modmyifone den bulmustum mesaj yazmadan once baaktigimda yoktu su an 2.1 problemsiz calisiyor ssh ile programlari yolluyorum su an custom u nasil yollaayacagimi dusunuyorum kara kara ilk firsatta rapide ataacagim bir windows makineye yollayaaark parcalara bolmem gerekiyor yaanilmiyorssam paarcalar parcalamaz rapide atacagim yada onereceginiz iyi bir torrent sitesine yollayabilirim
  • Ben update ettim makine elmanın üzerinde dönen loading sembolü ve arada bir titremelerle tıkandı kaldı.. Suçlusunu tahmin edebiliyorum Kate sağ olsun... update işleminde sorun yaşadıklarını okumuştum bazılarındanda..

Şimdi restore yapamıyorum herhalde?! Restore etsem sonra bootneuter ile kırabilir miyim?

Bunun hakkında nereden bilgi alabilirim veya şimdi versiyonu mu düşürecez... sonra restore edilmiş cihazla mı 2.1' e tekrar update edicem ne yapıcam yahu ben?!
  • Herkesin appstoredan yüklediği programlar çalışıyormu sorunsuz acaba tek sorun bende mi oldu?
  • appstore den yüklediğim prog lar çalışıyor
  • Arkadaşlar bir yerlerde custom restore dosyasına denk gelirseniz verirseniz çok sevinirim..
  • http://thepiratebay.org/torrent/4393920

ne kadar güvenilir bilmem ama...
    dev team'in yorumlarında verilen ilk link
    t h e p i r a t e b a y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manovar -- 13 Eylül 2008; 20:47:24 >
  • Bakınıyorum bende bulursam hemen koyarız linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 13 Eylül 2008; 20:48:54 >
  • Allah allah DFU mode' a aldım, custom 2.0.2 kurdum iTunes 8.0 ile kuruldu bitti çalışıyor cihaz şimdi 2.1'e update edicem...

zanbay abi dün gece o kadar uğraşmıştı bu nasıl oldu anlamadım yahu?!
  • dün gece kutusunda cıkardım 2.0 dan ıtunes ıle 2.1 yaptım...turkce klavye vs falan var fakat dil turkce olmuyor ne yazıkki...onların hepsını geçtim clock bölümüne girmıyor..açılıp tekrar ana menuye dönuyor ve setting bölümünde gezerken de anıden ana ekrana gerı gelıyor kendı kendıne...okadar para saydım ettım walla camdan atıcaktım sinirdein dün gece :( :( 2.1 olmasımı dert acaba?? 2.0 nası dönerım bılmıyorum dönersem bu menuden cıkma olayı ortadan kalkarmı acaba???

ayrıca 2g gibi ınstaller bölümü de yok niffob vs tarzı şeyleri add yapamıyacakmıyız?? hersey ıstore dan mı olacak???
    eger bunlara cevap bulamassam aldıgım rakama gelınce verıyım gıtsın çok ısteyen birine..tekrar kutusunda duruyor faturası ile beraber :(
  • Bu ne ya karmakarisik.
    Bir kismi cikmis 3g icin firmware uptade den bahsetmis,buyuk bir kisim ise ilk jenerasyon icin.

3G kullananalar,batarya nin stnadby suresinde gozle gorulur bir artis varmi?
  • 2.1 versiyon' a Kate kurmayın, kursanızda facelift' ten theme kullanmayın...açılmıyor cihaz yaparsanız :) hadi baştan.. :)
  • Ben şimdi bir de şu custom firmware'ı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Edit: Denedim çalışıyor custom firmware arkadaşlar t h e p r i t e b a y dan indirdiğimiz torrent dosyası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 14 Eylül 2008; 0:18:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Ben şimdi bir de şu custom firmware'ı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Edit: Denedim çalışıyor custom firmware arkadaşlar t h e p r i t e b a y dan indirdiğimiz torrent dosyası bu.

dil türkçe yapan varmı aranızda
  • 2.1 olayını gerçekleştirdikten sonra yüklemiş olduğum applicationlara bastığımda tekrar ana ekrana dönüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats içinde UIPhoneFormats.plist dosyasını değiştiricektim fakat bu dosya klasör içinde yok. sanırım değişiklikler yapılmış bu durumla ilgili. Yenisi nerde olabilir acaba ?
    (bu dosyayı editleyerek iphone'a numara formatlarını ayarlıyorduk)
  • arkadaşlar boşuna yüklüyorsunuz ne kadar crackli app varsa hiç biri çalışmıyor simgeler görnmüyor 2 telefonda denedim
  • Crackli app'lar çalışıyor sinan ipa olarak yüklediğin herşey çalışıyor dün kafayı yedim cihazı yüklüyorum bi süre sonra applicationlar yani app store'dan yüklediğim herşey çalışmaz oluyor sonra custom ile denedim neyse aynı şey oldu bi süre sonra sonra şunu farkettim yüklediğim programlara tek tek baktım ve sonunda buldum BİTESMS kullanan arkadaşlar bi kaldırın uygulamayı bakın tüm uygulamalar çalışıyor yükleyince tüm app store uygulamaları free olsun crackli olsun çalıştırdıktan hemen 1 sn sonra ana ekrana atıyor cihazı demek ki bir güncelleme bekleyeceğiz BİTESMS 2.2 için.
  • ama şunu bilelimki acayib bi hız artmış..

örn: restore işlemi 1.1.4 ün kü kadar
    safari olsun rehber olsun gözle görülür bi hızlanma mevcut

daha app ları yüklemedim ama deneyince buraya yazarım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.