Şimdi Ara

2.00 ile mezun olan vs 4.00 ile mezun olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://eksisozluk.com/2-00-ile-mezun-olan-vs-4-00-ile-mezun-olan--7521616?a=popular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurumsalların kilidini açan etken ortalama

Ama akademi düşünülmüyorsa illa 4 olsun diye zorlamaya gerek yok bence çünkü çok yıpratır, 3.5+ sağlamdır.

Ortalama bakmıyoruz diyen yerler gerçekten hiç mi bakmıyor merak ediyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 28 Ağustos 2025; 22:17:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalamaya bakan yere hiç denk gelmedim.CV'ye de yazılmıyor.Okuduğun üni ve bölüm önemli ortalama hırt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.00 ile mezun olan okuldan akademik anlamda hiçbir şey almamıştır, diploma almak için okuyor gibi yapmıştır.

Üniversite hayatı, dizilerdeki üniversite öğrencileri gibi hiç ders çalışmadan, derslerle uğraşmadan geçmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 28 Ağustos 2025; 23:8:13 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

2.26 Lisans ortalaması ile Araştırma Görevlisi olan birini görmüştüm. Öyle şahsa özel kadro falan da değildi.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Yapar elbette, yapamaz demiyorum ki. Bölümümde, ortalaması 2 bile olmayan bir arkadaş en iyi yerlerde staj buldu çünkü arkası sağlam ve tanıdıkları var.

Zaten 2 ortalamayla mezun olan birinin, güvendiği bir şeyler vardır herhalde.

Şahsen istesem de yapabileceğim bir şey değil; D ile ders vermeyi bünyemin kabul edebileceğini sanmıyorum.

• 3 ortalama da vasat sayılıyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.