Şimdi Ara

2.0 TDI 190 PS Superb Neden Bedava?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
8.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu aracın bedava satıldığını düşünüyorum.Motor'a laf diyecek yok.Aynı motor A6'da bile kullanılıyor ve And motor'a 5 yıldız verdi.Performansı,tüketimi,sessizliği ve karakteri müthiş.Prestige paket zaten Gerek görünüm gerek kalite olarak minyatür A6 Tadında.Passat'tan daha kaslı,geniş ve yayvan duruyor.250-300 K Bandında A6 150-160 K Bandında 2.0 TDI 190 PS Superb Prestıge alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanCLK -- 9 Aralık 2015; 1:16:14 >

• Kusura bakmayın ama marka algısı deyin ne derseniz deyin 150-160 bin tl gidip skoda denilen vag çakması arabaya vermem. hiçte bedava felan değil.
    mis gibi 3.20d'ler var hiç degilse kimsenin alt markası degil önü audi arkası jetta vs. öyle abuk subuk çakma tasarımıda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Kusura bakmayın ama marka algısı deyin ne derseniz deyin 150-160 bin tl gidip skoda denilen vag çakması arabaya vermem. hiçte bedava felan değil.
    mis gibi 3.20d'ler var hiç degilse kimsenin alt markası degil önü audi arkası jetta vs. öyle abuk subuk çakma tasarımıda yok.

Hocam marka algısı var doğru söylüyorsunuz fakat 3 serisi genişlik olarak superbin yanından geçemez
    Superbin diz mesafesi ve omuz mesafesi A6'dan 5 serisinden e serisinden bile daha büyük öyle olunca büyük araç arayanlar için superb'in fiyatı mantıklı hale geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileli bir motor ve vw çakması bir arabaya 160 bin baymak

Bunun için deli olmak lazım

• 320d dururken,S60 D4 dururken,A4 dururken,C200d dururken Superb almak akılla mantıkla bağdaşmaz.

• İç mekandan çok puan kaybediyor bu araba. Önceki kasa Superb'in içi çok kaliteli dışı tipsizdi. Bu kasanın dış tasarımı mükemmele yakın ancak işçilik ve malzeme kalitesi o fiyat bandı için çok vasat bence.
  • Kimsede dememişki 160k nasıl bedava oluyor, hııaaa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav madem performans istemiyoruz Volvo S60 2.0 181 lik var R design hemi deee .
  • Leon almadan babamın ısrarıyla 1.6 TDI DSG Superb test sürüşü yapmıştım. O motor şanzıman kombinasyonu olmamıştı yani çekmiyordu ancak 2.0 TDI gerçekten kral motor. Burda Superb'e çakma çıkma diyenler hayatında Superb'den inen adamın kapısını açan adamlar siz takılmayın fazla.

• Yarın hemen gidip almak lazım.

İnsaf 150k+ fiyat, zaten yarısı vergi.

• Özellikle 3 sene önce bedavaya verdiler gerçekten. Hala diyorum Passat yerine kesinlikle tercih ederim

• formula ralli falan yapilmayacaksa gereksiz .

120 bg yeter.

• 160k Skoda ya vermem BMW alırım.Skoda ya max 80k veririm.
  • Dediğiniz arabayı almak mantık dışı

• Link ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Link ne alaka

Düzelttim hocam.
  • Bir iyilik yapıp linki atıyorum :http://www.skoda.com.tr/pages/yetkilisaticinoktalari.aspx

Şimdi yapacağınız şey en yakın Skoda bayisine gidip 160k param var ve ağırlık yapıyor demek. Onlar size güzel bir çözüm yolu sunacaktır.
  • And motora 5 yıldız verdiyse sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanCLK

Merhaba bu aracın bedava satıldığını düşünüyorum.Motor'a laf diyecek yok.Aynı motor A6'da bile kullanılıyor ve And motor'a 5 yıldız verdi.Performansı,tüketimi,sessizliği ve karakteri müthiş.Prestige paket zaten Gerek görünüm gerek kalite olarak minyatür A6 Tadında.Passat'tan daha kaslı,geniş ve yayvan duruyor.250-300 K Bandında A6 150-160 K Bandında 2.0 TDI 190 PS Superb Prestıge alınır.

And motora 5 yaldozz verdeee

• O kafa ne güzel kafa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.