Şimdi Ara

1sn lik takılma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum açık arkadaşlar 1sn'lik takılmalar yaşıyorum oyunda. 100ün üstünde fps, ortalama 70 pingim oluyor ama oyunda olur olmaz 1snlik takılmalar yaşıyorum. Bunun nedeni ne olabilir ?

(Harddiskimi değiştrdim bikaç ay önce SSD ye geçtim eğer yardımı olursa)

Yaptıklarım ;
    -ekran kartımın driverını bikaç kez silip güncelledim
    -oyunu silip tekrar kurdum

Sistem ;
    işlemcim amd fx 6300
    ekran kartım asus hd 7850 1gb
    4gb da ramim var

• oyun esnasında ram kullanımına bak birde işlemci sıcaklığını paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkhell

oyun esnasında ram kullanımına bak birde işlemci sıcaklığını paylaşırsan sevinirim.

Sen söyleyince sıcaklık olayı mantıklı geldi.Akşam deneyip sonuçları atarım teşekkür ederim.
  • Virus girmistir, o da frame drop yapiyordur. Ya formatla yada tarama yap ama bulamama şansı var. Taramadan once combofix adli programi calistir. windows 8.1 ise calismaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Virus girmistir, o da frame drop yapiyordur. Ya formatla yada tarama yap ama bulamama şansı var. Taramadan once combofix adli programi calistir. windows 8.1 ise calismaz.

Virüs girme ihtimali yok benim bilgisayarıma, sağol hocam yinede :)
  • cynboi C kullanıcısına yanıt
    Crackli oyun yuklesen bile virus girebilir. Eminsen sorun yok.

• arkaplanda çalışan programları kapatık denedin mi hocam?
  • Nerden biliyon windows bu neyin nerden girecegi belli olmaz belki lolun sitesinden bulasti

Ayrica ayarlardan video kisminda en altta 2 tik var o ikisini kaldir bi dene.
    Laptopsa Elektrik supurgesini al o pervane kismina tut icindeki tozlari ceksin (laptop yeniyse yapma faydasi olmaz)
    Kasa ise icindeki tozlari temizle ram e bi bak hele duzgun oturmusmu. Bazen bendede oluyordu. Ram cok hafif cikmis gorunmuyo tabi. Ittirdim arkasindan bastirarak duzeldi. (Kucuk kucuk takilmalar oluyordu ama seninkisiyle ayni sorun olmayabilir)

Olmadi kasayi yan yatir

• Windows 8 mi kullanıyorsun? Hdd ışığına dikkat etmeni tavsiye ederim. Arka planda hdd kullanan bir uygulama varsa fps düşümü yaşayabilirsin anlık kasmalar vb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsine bakıcam akşam teşekkür ederim.

Bişey daha sorcam diyelim ki işlemci fazla ısınıyor (macunu daha 1 ay önce yenilemiştim) İşlemci stok fanını değiştirmektense kasaya bi fan daha alsam faydası olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Windows 8 mi kullanıyorsun? Hdd ışığına dikkat etmeni tavsiye ederim. Arka planda hdd kullanan bir uygulama varsa fps düşümü yaşayabilirsin anlık kasmalar vb.

win7 kullanıyorum (Masaüstü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cynboi

Hepsine bakıcam akşam teşekkür ederim.

Bişey daha sorcam diyelim ki işlemci fazla ısınıyor (macunu daha 1 ay önce yenilemiştim) İşlemci stok fanını değiştirmektense kasaya bi fan daha alsam faydası olur mu ?

olmaz güzel bir işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim.
  • Kasanin kapagini ac duzelir

• geçmiş olsun

• Amd stok fanlari zaten yeterli degil malesef. Amd islemci kullananlara tavsiyem guzel bir islemci sogutucusu alsinlar. Arka planda calisan programlar fps dusmesine neden olabilir. Oyun ayarlarindan fps sabitleyebilirsin. 80e felan sabitleniyor sanirim

• vsync acip sonucu buraya yaz

• Dun ugursuz korulukta oyun oynarken bizede oldu, ben ve arkadasimda anlik takilmalar vardi ama 3. arkadasta sorun yoktu. Birde alakasi varmi bilmiyorum ama Seju vardi oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bende gtx 260 ekran kartı var belli bir güncelemeden sonra aynı sorun bende de oluştu. o sıralar fazla overclock yapmıştım ondandır sandım geri çektim düzelmedi ben güncelleme ile alakası olduğunu düşünüyorum aynı zamanda virüste neden olabilir.
  • Smart defrag kurup diskni birlestirirsen sorun buyuk ihtinal ile duzelir deneyip sonucu yazarsan sevinirim

iyi oyunlar

• oyunda ayarlardar v-sync etkinleştir,dikey senkronizasyondu türkçesi,fpsni sabitliycek takılmalar azalıcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.